Grozni 007 0 Posted March 16, 2011 Bio je dobro Hvala Miro na majci Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 16, 2011 Savršeno provedeno popodne Polić je odličan samo slabo se snalazim sa automatikom Hvala na test vožnji i na majci Daj nek netko slikice nabaci da se vidi raskoš hehehe Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 16, 2011 Afterparty se nastavlja "Kod dede", a potom negdje gdje idu mladi Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 16, 2011 evo bio sam i ja Polota je OK nije loš , bilo je super druženje sa ekipom jedino što sam čist auto izvadio na kišu nakon dvije god. HVWALA na majci i imam samo jednu sliku Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted March 16, 2011 Vidis ja sam razocaran, DSG me odusevio ali ostalo , ispod ocekivane razine za GTI. Snaga se lako doradi mapiranjem, ovjes je lako izmijeniti... Serijala GTI je ipak auto za temperamentniju cestovnu voznju, a ne SR-ove ili trkace staze... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 16, 2011 evo i mene konačno doma... super je bilo, mali ima potencijala ali mislim da bi jedan GTI imao sportskiji ovjes... čestitke kolegi punisheru na pravoj GTI vožnji hehehe... jbg, i ja sam se potrudio afterparty još bolji hehe Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 16, 2011 Imate svi pozdravw od Jelene Rozge, sluzbenog zastitnog lica Volkswagen Club Croatia Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 16, 2011 ajde bolje od Jelene nego od Anite hahaha Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted March 16, 2011 Snaga se lako doradi mapiranjem, ovjes je lako izmijeniti... Serijala GTI je ipak auto za temperamentniju cestovnu voznju, a ne SR-ove ili trkace staze... Slazem se ALI za 142 000.00 kn ocekivao sam puuuuno vise. Cjena Sjedala ne odaju dojam izdrzljivosti, prednje svjetlo a narocito maglenka -zarosena, hauba ili maska stoje u krivo i to na autu od 1400 km a pricamo o VW-u a ne .... U moje doba, slova GTI su oznacavala nesto konkretnije, a mozda je stvar samo u meni I ja se zahvaljujem na majci i na ugodno provedenom popodnevu, kad bi barem bilo vise ovakvih prilika... Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 17, 2011 miro ,fog, ljubim vas najbolji provod ikada.... poslije skupne kavice mi otisli nesto pojest itd,itd..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us evo papali smo to sto vidite... a sada cekamo gspodina željka da krene sa slikicama.... pa cu i ja koju i tako... bili sa njom di idu mladi, i naravno pozdravw od nase jedine jelene rozge... (polo ide lijepo,moj dojam dobar) siniša dobro sam se pokazal,mozda i pređem iz ađutanta na stepen više.... :bravo fog izvoli...... krenii... 15.4 idemo???? :palacg Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 17, 2011 fog nemogu te dočekat odem na spavanac.... laku noćć... :mazi Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted March 17, 2011 bilo dobro danas... ustvari jucer Vidio kicu, foga, i miru u mjestu gdje idu mladi.... ustvari oni mene vidjeli aj laku noc Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 17, 2011 Izgleda da sam duzan ispriku svima koju su bili na prezentaciji jer sam zaboravio napomenut da je organizirana sluzbena vecera u sklopu istog domjenka. Molim, uvazite moje isprike. A opet, s druge, strane, ionako ne placate clanarinu, pa zasto bi mukte jeli Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 17, 2011 Hahahah... Kakav prc. Fogota jel ima s kakve slike sa eventa? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 17, 2011 Hahahah... Kakav prc. Fogota jel ima s kakve slike sa eventa? pa mislio sam da nikad neces pitat....naravno da ima Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 17, 2011 Miro,moga si je bar u oči gledat dok pričate Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted March 17, 2011 Miro,moga si je bar u oči gledat dok pričate pa gledao sam, dok sam slikao... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 17, 2011 ...nisam ni sumnjao tko je bio u prvom redu! http://www.24sata.hr/show/jelena-rozga-nes...e-gacice-213696 Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 17, 2011 e da bili pozvani na privat zabavu sa jelenom rozgom,promocija njenog albuma bižuterija... to sm zaboravili reci bilo je sa sklopom test voznje.. oprostite... evo koja od mene.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us fog preuzmi.... :zivio :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 17, 2011 Hahahahaha... koja ekipa....ja cu umrijet od smijeha... Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 17, 2011 maheri.... miro fog i ja,ako Bog da bit cemo kumovi sa jelenom.... sad se i poznajemo.... zove nas i na privat zabave,znas ..... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted March 17, 2011 maheri.... miro fog i ja,ako Bog da bit cemo kumovi sa jelenom.... sad se i poznajemo.... zove nas i na privat zabave,znas ..... :rotfl :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 17, 2011 Šta ste "joj bili privjesak"??? :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted March 17, 2011 Šta ste "joj bili privjesak"??? :rotfl ..ajd priznaj da si ljubomoran Share this post Link to post Share on other sites