vwrudi 1 Posted March 17, 2011 Naravno da sam ljubomoran... pogotovo kad sam se cuo s Fogom jucer...biio sam luuuuuuudd :wub: vwolim vwas svwih.... ali jedna je JELENA!!! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 17, 2011 Jelena Rozga--- Pihhhhhh...... i jos se hvalite s tim! Ovo su jedine slike koje sam ja ispucao.. Pronadji kicu...10,9,8,7,6...... Meni je polac just fine,osim eto i meni nisu jasne stvari koje je naveo drug Sasha... Oni zicevi ak izdrze 5god to ce bit cudo! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 17, 2011 a cekaj, probavali smo i neki auto jucer??? steta sto je ovako lijep, dobro opremljen i opcenito jako dobar auto pao u drugi plan Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted March 17, 2011 Lazo, i ti si ljubomoran :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 17, 2011 Lazo, i ti si ljubomoran :rotfl Fuck, Rudi i mene su skuzili... DA,ljubomoran sam.. Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted March 17, 2011 Fuck, Rudi i mene su skuzili... DA,ljubomoran sam.. pusa svwima Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 17, 2011 noć za pamćenje.... :respekt bit ce toga jos,,... :bravo Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 17, 2011 Zbog ovakvih izjava tipa "zaboravili vam reći" ljudi bi vam mogli i štete napravit hehe Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 18, 2011 Polo GTI testday by gec@Auto motor i sport Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted March 18, 2011 Polo GTI testday by gec@Auto motor i sport mislim da je muzika koju ste miro i ti stavili bila bolja od ove Share this post Link to post Share on other sites
leki 0 Posted March 19, 2011 malo su im se imena pomaknula ! Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted March 19, 2011 Molim Andmine da mi nick u Sale prebace Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted March 20, 2011 Polo GTI testday by gec@Auto motor i sport Zeznul je imena i slike... Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted March 20, 2011 moje ime je dobro napisal Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 1, 2011 Novi broj Auto, motor i sport-a možete od danas naći na svim kioscima! Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted April 2, 2011 i kupio sam ga.... ima nas... :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted April 2, 2011 al glavno da je napisano da LAZO vozi : Golf IV V6 4motion PLIN Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted April 3, 2011 al glavno da je napisano da LAZO vozi : Golf IV V6 4motion PLIN Da ne vjerujes...Sam sam si kriv! Valjda zbog one tam interne zahebancije na temu plina...Fuck! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 14, 2011 Da ne vjerujes...Sam sam si kriv! Valjda zbog one tam interne zahebancije na temu plina...Fuck! nije to ništa, sad znaš kako je meni bilo prije godinu i pol niko ništa ne vidi al plin svi hehe Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted April 14, 2011 Bitno da nisu imena u casopisu krivo napisali. Samo sto vise ne vozim golf 2 g60. Hehehehe. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 14, 2011 Bitno da nisu imena u casopisu krivo napisali. Samo sto vise ne vozim golf 2 g60. Hehehehe. kako ce te pratit kad ti cesce mjenjas motore nego sto novine izlaze Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted April 14, 2011 kako ce te pratit kad ti cesce mjenjas motore nego sto novine izlaze :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 14, 2011 Eto ja kao jedini vozač Trkačeg pola, nisam na vrijeme bil informiran o ovom eventu koji je bil, i strašno mi je žal zbog toga!! ali, mogu se pohvalit da je taj polo, u malo ljepšem izdanju, došel do mene pa smo se mi malo profurali po čakovcu i okolici!! Evo slike nekakve.. P.S. Pošto sam stalno po radioni, a slabo po forumu, bilo bi lijepo da me neko nazove tu i tamo, dok je tak nekakvi jebeni event! Hvala vam! Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted April 14, 2011 joj veki, sva sreća da nije bar mj dana unaprijed bio topic Share this post Link to post Share on other sites