0
logitech

farovi

Recommended Posts

pozzz ekipa na golfu 3 imam farove golf 4 look,i sada nekako mi se cini da mi slabo svijetle svjetla imam zarulje imitacija xenona (obicne zarulje),farovi su mi malo losi ali su ispolirani,pa sad ako se nekako da pojacati da jace svjetle ili sta da se radi ako tko zna. hvala

Vjerovatno ti premali napon dolazi do žarulja.Izmjeri napon na žaruljama,ako je ispod 12V dok je auto upaljen,ubaci releje u strujni krug za rasvjetu prednjih farova

možda mu je najlakše probat spojit direkt sa akumulatoar pa vidjet jel svjetli jače ako je u tom problem

rješenje je i mjenjanje kutije osigurača premda druga isto može bit loša tako da je relej najbolje rješenje

a i te imitacije xenona same po sebi slabo svjetle naspram običnih žarulja

Edited by Vlad

Pojasni malo bolje...koliko san razumia,vjerojatno ti je sjenilo loše

ovako,to sam zab rec struja je sasvim ok ali svjetlo kao da mi ne baca pravilno gledao sam svoje farove i primjetio da nema ovoga ( na podrucju kratkog svjetla desno) ove kao kapice http://img848.imageshack.us/i/31978034.jpg/ ( nije ovakav far) pa sada jeli bi se dalo ugradit ta kapica ili kako se vec zove a ako je vec do sjenila jeli se moze njega nekako sredit

ovako,to sam zab rec struja je sasvim ok ali svjetlo kao da mi ne baca pravilno gledao sam svoje farove i primjetio da nema ovoga ( na podrucju kratkog svjetla desno) ove kao kapice http://img848.imageshack.us/i/31978034.jpg/ ( nije ovakav far) pa sada jeli bi se dalo ugradit ta kapica ili kako se vec zove a ako je vec do sjenila jeli se moze njega nekako sredit

ako imas stare farove od trojke skini taj ulozak sta ti zarulja ide u njega i stavi u taj far.... mislim da ti to drze 3 sarafica jel sam ja to sebi mjenjao

Da se i ja požalim .... slabo mi svijetle farovi na golf 3-ci mislim meni to zgleda cist dobro ali na tegnickom vele nevalja. Stakleni su tak da nemam kaj polirat a i sjenika mi ovak na prvi pogled zgledaju dobro. Lik na tehnickom veli da su slabi pa dali je neko imo takav problem i dali je to cesto da ode kutija osiguraca ili treba cistit sjenilo.

Danas sam mjerio napon i 12.8 je na zarulji .... kaj je to dost ili premalo ???

Sjenilo nutra kao da je malo mutnjikavo pa sad dali je to normalno i dali mora biti full špigel ili ???

0