0
Ivan_Vares

Kupnja T4 2.5i

Recommended Posts

Pozdrav, prijatelj mi zeli uzet VW kombija, nekako je izbor suzio na T4, naletio je na izvedbu motora 2.5 benzin, 5 cilindara 110KS, i ugrađenim plinom. Pa sad je jednini problem ovaj, posto je taj motor dosta rijedak (bar mi se cini), zanima me koliko je kvalitetan te kolika mu je potrošnja. Nisam na netu nigdje naletio na tehnicke podatke za ovaj model motora.

vidio samo 2komada... jedan od T-com-a il HRT-a h.. a drugi švicarac....

Ako je 5cil. to ti je dobitna kombinacija... ti motori su vječni jos od vremena Audi-a...

Potrosnja u kombiju.. heh nepotrebno za govorit.

Gooogle :palacg

Prijatelj mi ima produženi putnički 2,5i automatik, s plinom i može se voziti s 13-15 l plina.

Te mašine su inače nepoderive, priča kad je nastao prvi petak kaže da je Audi htio napraviti motor koji ide kao šestak a troši kao četvrtak, ali da su dobili obratno, a ja kažem da su dobili izdržljivost kao da je osmak :rotfl

13-15l plina uopće nije puno za taj auto. Pa usporedivi i jednako snažni 2,5 TDI troši oko 10l

A sta mislite kako se ponasa 1.9D 60KS, sigurno je mrtav ali da ,i moze prec solidnu kilometrazu. Imam slican motor u svom Golfu doduse u mene je 64KS i ima 300 000KM, ali zanima me posto je u kombiju, motor i getriba opcenito

A sta mislite kako se ponasa 1.9D 60KS, sigurno je mrtav ali da ,i moze prec solidnu kilometrazu. Imam slican motor u svom Golfu doduse u mene je 64KS i ima 300 000KM, ali zanima me posto je u kombiju, motor i getriba opcenito

Takave kombije s tim motorima sam vozio u vojsci (bila 2kom) jedan je trošio 15 a drugi 18lit

Al zato idu super

Neznam kako drugima ali kombija benzinca mi je bezveze kupovati.....ja sam imao 1.9d t4 i trošio je nekih 7l i išai sasvim pristojno, kad natovarim dvije tone u njega onda ga brdo zeza ali u drugu i pomalo

0