TheFog 1 Posted March 17, 2011 Jelena Rozga, čiji hitovi na redovitoj osnovi prate druženja članova VW Club Croatia, a ponajviše hit "Bižuterija", predstavila je jučer, 16.03.2011., u zagrebačkom klubu "Roko i Akademija" kulminaciju turneje "Bižuterija" koncertom koji će se održati 15.04.2011. u KC Dražen Petrović ("Cibona") u Zagrebu. Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti u pretprodaji na slijedećim lokacijama: Roko&Akademija (Jarunska 5), Collegium putovanja (Tkalčićeva 7/II), Integral (Pothodnik), Croatia Records (Bogovićeva 5), CD Shop Hit Records (Preradovićeva 12) i Cro Pub (A.Žaje 60). Za istoimeni album koji je u 30 dana otkako je u prodaji prodan u 15.000 primjeraka, uručena joj je zlatna ploča. Specijalno za VWCC izjavila je kako osjeća uzlaznu putanju svoje karijere, no ne i njen vrhunac. Također, uputila je srdačan pozdrav svim članovima, te izrazila želju za gostovanjem u Karlovcu. Dali će idući ili neki od nadolazećih VW Tuning Show biti upravo prilika za to??? Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 17, 2011 :wub: ipak je istina, ljubomoran sam.... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted March 17, 2011 jel pitala za mene i rroca Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 17, 2011 A onda vam je treba puksić dat karuvana Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted March 17, 2011 eto mi još jedan razlog da skupim pare nekako i dođem u karlovac Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted March 17, 2011 jel pitala za mene,ipak smo isli skupa u osnovnu skolu,hehehe Share this post Link to post Share on other sites
Flax 0 Posted March 17, 2011 Kaj vi sve izvađate... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 17, 2011 "Roko i Akademija" Nema se šta dodat,sve je rećeno Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted March 17, 2011 FOG!!!! Jebo sebe!!! Jesi broj dobil?! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 17, 2011 FOG!!!! Jebo sebe!!! Jesi broj dobil?! Je,pa da je budi nočima ko i druge čiji broj ima,sa raznih pijanki On za drugo brojeve ni nezna koristit Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 17, 2011 Sigurno je i ona pitala oću složit Monty-a.... Vidimo se! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 17, 2011 ides braco Fog jos malo pa na Red Carpet nema sale Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 17, 2011 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo nisu istine,ti vragolasti foze Koji samo smjesak imaju,ma pogledaj ti njih! Koliko smo puta zapivali bizuteriju u Rijeci tribala bi nam biti sponzor Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 17, 2011 A onda vam je treba puksić dat karuvana ...ako treba i punog nafte a za kukom kamp-kućica hehehe Share this post Link to post Share on other sites
J E Ž 0 Posted March 17, 2011 hahahahahaaa,koji ste vi likovi...aaaaaaaaaaaaaa vristim Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted March 17, 2011 Sigurno je Fog i "slučajno" uslikao Jelenu u nezgodnom trenutku i poslao u 24SATA da dobije 200 Kn :rotfl :rotfl 24 SATA Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 17, 2011 :rotfl sta ce tek biti na sljedecem meetu... i ovako je svakih 5 minuta bizuterija Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 17, 2011 mislio sam da je neki PS ali iznenadio si me ....samo ti moram priznati da nisi za novinara Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 17, 2011 Morat će ta Rozana novu ploču snimit sa naslovom npr. A L K O H O L U O T R O V E da bude bliska sa klubskim načelima hehe Share this post Link to post Share on other sites
edi3003_gti 0 Posted March 17, 2011 Fog, legenda si! Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted March 17, 2011 mislio sam da je neki PS ali iznenadio si me ....samo ti moram priznati da nisi za novinara ma je,je ima potencijala..prošao je ubrzani tečaj netom prije Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 17, 2011 ma dečki da to je nasa jelena... mislim sada ako treba nesto netko od nje,neka se obrati mirotu fogu ili meni... ipak se mi znamo... :rolleyes: i slikica mog poklona... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ima li jos kakva promocija di??? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted March 17, 2011 jel pitala za mene,ipak smo isli skupa u osnovnu skolu,hehehe kako se ona dobro drzi za svoje godine Share this post Link to post Share on other sites