kico-ratstyle 0 Posted March 17, 2011 sad si me bacio u depru ako je krivo idem ju zvat da mi to ispravi... al ipak sam uvjeren da je J.... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 17, 2011 sva sreća da smo imenjaci... aj pošalji hahaha Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted March 18, 2011 kako se ona dobro drzi za svoje godine hahahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted March 18, 2011 rozga izgleda super,oli dogovori meet s njom u ogranku Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 20, 2011 E moj Fog.... :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
petar2406 0 Posted March 24, 2011 A zašto nebi mile kitića ili slavonske lole pa da bude prava vatrogasna fešta??? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 25, 2011 A zašto nebi mile kitića ili slavonske lole pa da bude prava vatrogasna fešta??? a sta imas protiv kitica ili loli? opcenito protiv takvih festi? il sam krivo razumio Share this post Link to post Share on other sites
petar2406 0 Posted March 26, 2011 a sta imas protiv kitica ili loli? opcenito protiv takvih festi? il sam krivo razumio Ma krivo si skopčao...ja želim samo da bude tamo prava vatrogasna fešta...BREEE!!!.... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 26, 2011 uvijek bude prava festa dodji pa budes vidio Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 26, 2011 (edited) ma nisam uopce ni htio kopcat ali me zanimalo kako mislis, festa je ok, uglavnom samo nek svira i pjeva ono sta razumijem, bend uzivo definitivno bi stavio nek cjeli dan roka vatrogasni štih i mi do 6 sati popodne poligamo uz koranu, al jedno sam se nauciokroz godine dolazenja u KA; uvijek nekog vodim, ovaj put idem sam a oni kako god zamnom tako da i mogu kuci kad pozele moram reci Fogu da sad uhvati i onu malu "KEMIJA" Edited March 26, 2011 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 27, 2011 .....hodajuča nevolja...........več me ljulja bevanda......... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 27, 2011 moram reci Fogu da sad uhvati i onu malu "KEMIJA" ovo zvuci kao dobar izazov al samo da znas da sam te pretekao, bio sam na njenom/njihovom koncertu jos u 11. mjesecu, samo mi tada nisu padale ovakve bedastoce na pamet Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 27, 2011 ovo zvuci kao dobar izazov al samo da znas da sam te pretekao, bio sam na njenom/njihovom koncertu jos u 11. mjesecu, samo mi tada nisu padale ovakve bedastoce na pamet eto vidis, svjetski covjek, ne znam jel ste ovo vec vidjeli ali kad je estrada u pitanju pogledajte: miro pjeva, rrocado vodi emisiju: http://www.youtube.com/watch?v=TLkF76cg7QU Share this post Link to post Share on other sites
dančo 0 Posted April 10, 2011 Jelenu u karlovac :bravo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 16, 2011 Fog,koliki je račun za mob? http://www.radiodalmacija.hr/Vijesti/tabid...Bizuteriju.aspx Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 16, 2011 oko petog u mjesecu mi dolazi racun pa cemo vidjet al kolko bio da bio, nije mi zao nijednog glasa koji sam dao za nju jer znam da mi i ona meni vratila istom mjerom Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 16, 2011 24.06. Jelena će bit u Međimurju........ navrati... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 16, 2011 Opet? Očito joj se sviđa kod nas Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted May 16, 2011 24.06. Jelena će bit u Međimurju........ navrati... v šampionu? Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted May 19, 2011 Jelena Rozga je baš ono ŠPICA,imamo se sčime hvalit u p.... m.... Ono kad neče nitko pa dobra je i Rozga. Radite sprdačinu od foruma Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 19, 2011 ma ti si isto ljubomoran Share this post Link to post Share on other sites
elvisvwvw 0 Posted May 19, 2011 ma ti si isto ljubomoran HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ahhahahahahaahahahah sve sami skladatelji kompozitori i producenti Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted May 28, 2011 Fino,fino Oces bit u kojem spotu :P Share this post Link to post Share on other sites