dale 0 Posted March 18, 2011 (edited) Pozz! svima i molim nekoliko komentara! Prije nekoliko dana sam prodao passata B4 sa 620 000 km lagano mu se povećavala potrošnja ulju a i kvarovi su postajali sve češći i sakuplji! Odlućio sam se ponovno za pasata ali sada B6 2.0 tdi 140ks sa ful opremom star je 4 i pol godine i ima 110 000 km prvi je vlasnik ! Pa me zanimaju komentari na to vozilo -njegove mane i vrline. Molim vas da mi malo komentirate prilikom ćega će mi biti lakše donijeti odlulu A i zelio bi da me posluži barem približno onom nedavno prodanom! Posebno molim imaoce takvog vozila da mi komentiraju mane i iskustva !!!! Unaprijed zahvalan! Edited March 18, 2011 by dale Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 18, 2011 vec si ga kupio bar po tvojoj slici i podatcima u profilu... searchaj malo na forumu pa ces vidit... ugl tko god je s starije linije presao na novu s tim motorom.. svi su prokleli vw... Vozači tih 2.0 passata se pozdravljaju na poseban način... broj prsti na uzdignutoj ruci označava koliko su pumpa-dizna izmjenili Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted March 18, 2011 Nemoj daleko od kuce s tim autom Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 18, 2011 Može slobodno ako ima mobilno jamstvo (dakle redovno odrzavanje u ovl servisu) Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted March 18, 2011 najbolje da bude parkiran za ukras,ne se voziti ni slučajno Share this post Link to post Share on other sites
dale 0 Posted March 25, 2011 Može slobodno ako ima mobilno jamstvo (dakle redovno odrzavanje u ovl servisu) Pa naravno da ima i da se servisira u ovlaštenom servisu! Share this post Link to post Share on other sites
dale 0 Posted March 25, 2011 vec si ga kupio bar po tvojoj slici i podatcima u profilu... searchaj malo na forumu pa ces vidit... ugl tko god je s starije linije presao na novu s tim motorom.. svi su prokleli vw... Vozači tih 2.0 passata se pozdravljaju na poseban način... broj prsti na uzdignutoj ruci označava koliko su pumpa-dizna izmjenili Ne nisam ga kupio već je slika skinuta sa oglasa! A glede vaših komentara ni neću ! Hvala svima na komentarima! Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 25, 2011 neznam onda nam lažeš s profilom :) Tu i tamo koji trosak je normalan za takav passat... a ako imas mobilno onda si kako tako siguran da ce te netko pokupit il ces dobit zamj. automobil... Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted March 25, 2011 neznam onda nam lažeš s profilom :) Tu i tamo koji trosak je normalan za takav passat... a ako imas mobilno onda si kako tako siguran da ce te netko pokupit il ces dobit zamj. automobil... ne vrijedi ti mobilno jamstvo nista to je sve gamad. Ja sam platia slep i nisam dobia zamjenski auto kad su mi otisle sve 4 dizne i pumpa goriva istovremeno Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 25, 2011 od kojeg godišta su rješeni problemi s diznama,od 2008.god? isto tako frend namjerava priječi s bmw e46 320d na pasata 2.0tdi koji motori su najpreporučljiviji za B6? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 25, 2011 neznam kako ti mogu crknut sva 4 odjednom.. a ta pumpa moze crknut dost prije a auto normalno radi sve dok neizmjenis filter nafte il ostanes bez benge. Mobilno vrjedi... trebas zvat i posalju ti slepu.. predhodno te zazovu iz najblizeg servisa. A auto imas pravo mislim 2dana free (ako je vikend).... ugl ima dost pogodnosti koje treba dobro proučit Tihica... ako gleda pasata nek uzme commonrail motor mada i oni imaju nekih dječijih bolesti.... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 25, 2011 (edited) da čuo sam da CR ima sa klapnom u usisnoj,kakve to probleme može stvoriti...? evo izvadio sam sve TDI motore za B6 BXF : 1.9 TDI , 105KM, PD BLS : 1.9 TDI , 105KM, PD BXE : 1.9 TDI , 105KM, PD BMP : 2.0 TDI , 140KM, PD BMA : 2.0 TDI , 136KM, PD BKP : 2.0 TDI , 140KM, PD BMR : 2.0 TDI , 160KM, PD BMR : 2.0 TDI , 170KM, PD BUZ : 2.0 TDI , 163KM, PD CBAA : 2.0 TDI, 136KM, CR CBAB : 2.0 TDI, 140KM, CR Edited March 25, 2011 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 26, 2011 8v 2.0tdi je mislim taj 136ks.. "BMA" i to je odličan motor al u passatu ga i neviđam... vjerovatno na nasem trzistu nije bilo tog motora... U touranu da Share this post Link to post Share on other sites
ivica88 0 Posted June 19, 2011 Zanima me jesu li na passatima od 2007g riješili te probleme sa diznama i pumpom goriva. Jer si na jesen hoću uzimati Passata 2.0 TDI iz 2007g . a malo sam se raspitivao i svi me odgovaraju da ga ne kupujem, pa sad više ne znam kome vjerovati? Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted June 19, 2011 Dizne su najmanji problem, po novome zakonu imas garanciju do 150.000 km, ako imas urednu servisnu. Pumpa goriva nije neki strasan trosak, ali svaki rabljeni passat ju je vec prominia bar jednom stoga tebi nece tako brzo crknuti. Ima na passatu jos jedan kvar koji je najskuplji i najveci, cijena popravka je izrazena od u desetcima tisuca kuna. Ako kupujes passata kupi od mene auto, i biti ces miran dozivotno, jer nema toga sto nije na njemu novo. Ovo sto se nudi po oglasima, posebno u auto kucama, to ne daj boze nikome. Share this post Link to post Share on other sites
vale 0 Posted June 19, 2011 a kakav je 1,9TDI sa 105ks u passatu b6. jel pouzdan kao ostali 1,9 pd ili on također zeza Share this post Link to post Share on other sites
ivica88 0 Posted June 19, 2011 Koji je to najskuplji kvar ako mi možeš reći ? Jer ja bih uzeo Passata od tebe Ali moram prodati Toyotu Avensisa. Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted June 19, 2011 1.9 tdi je kao motor bez mane, ali passat od 105 ks je za ljude preko 60 god. Ako imas 1.9 tdi to moras chipati i to dobro, tako da je to opet bzvz. O kvarovima ne bi javno jer svi ionako vec dovoljno pljucaju po tom autu, a o svojim krntijama sute..svi bi tili voziti pilu a da plate 10.000 eura. Share this post Link to post Share on other sites
vale 0 Posted June 19, 2011 znam da je mrtav sa 105ks, ali trenutno mi je pun kufer plavaca i zakona o mladim vozačima, a kako stvari stoje još 3 godine spadam u tu kategoriju, i želim ih što bezbolnije proć, jer mi je dosta kazni svaki mjesec, pa moram gledat neko mrtvo puhalo. solucija mi je naravno 1,9tdi pa čipat na jedno 150ks, pa izdurat 3godine i onda lako dalje... Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted June 20, 2011 I ja si imam u planu uzeti B6, ali kod nas je jako teško naći 1.9 TDI, a da ima makar sportline paket opreme, nekako mi je prerizično uzimati B6 s 2.0 motorom, brat mi posjeduje B6 2.0 TDI iz 2007, održava ga u ovlaštenom, dosada 3 dizne crkle, ali su mu prominili sve 4, uz to usisna grana i MAF senzor mijenjani Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted June 20, 2011 svi se auti kidaju samo gazde šute!! ko se toliko boji toga bolje da ga ne uzima!pa dizna za passata se da riješit za dosta malo para!a uostalom malo malo na novijim dizelima svih marki crkavaju dizne! Share this post Link to post Share on other sites
vale 0 Posted June 20, 2011 I ja si imam u planu uzeti B6, ali kod nas je jako teško naći 1.9 TDI, a da ima makar sportline paket opreme, nekako mi je prerizično uzimati B6 s 2.0 motorom, brat mi posjeduje B6 2.0 TDI iz 2007, održava ga u ovlaštenom, dosada 3 dizne crkle, ali su mu prominili sve 4, uz to usisna grana i MAF senzor mijenjani ja 2,0 nema šanse, osim kad bi imao para za cr, a pošto su oni tek od 09god to mi je još uvijek preskupo. da se nać 1,9 tdi higline, samo dosta rijetko, ali ja planiram prodat golfa uskoro, pa polako do 10-11mj tražit dok ne nađem. trenutno su 2 u oglasu s tom opremom i tim motorem. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 20, 2011 dizne su pokrivene 100% garancijom tako da se vw napokon odlučio na to iako svi znamo da je na 90% passata vec izmjenuto barem 3 dizne Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 21, 2011 dizne su pokrivene 100% garancijom tako da se vw napokon odlučio na to iako svi znamo da je na 90% passata vec izmjenuto barem 3 dizne pokrivene su 100% na 10% auti koji imaju urednu servisnu..tipa larki i sl, a takvih je malo Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted June 21, 2011 dizne su pokrivene 100% garancijom tako da se vw napokon odlučio na to iako svi znamo da je na 90% passata vec izmjenuto barem 3 dizne Jesu pokrivene garancijom do određene kilometraže ili? Share this post Link to post Share on other sites