AUTOFREAK 218 Posted June 21, 2011 pokrivene su 100% na 10% auti koji imaju urednu servisnu..tipa larki i sl, a takvih je malo naravno.. zasto bi tvornica davala đabe onima koji neodrzavaju aute u ovl servisima.. Mislim da kilometraza neigra ulogu...jer evo pred koji dan smo imali passata s 195tkm i uredno sve proslo.... sad.. dali je sta kemijano u servisu neznam... vlasnik nije nist platio. Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted June 21, 2011 Isto tako znam čovjeka koji je na svom 2.0 iz 2005 mijenjao 2 puta zamašnjak, ležajeve na 15 000km, i na kraju je prodao auto sa 60 000 na satu, za nekih 80 ak tisuća kuna Share this post Link to post Share on other sites
passat2.0 0 Posted June 21, 2011 šteta što nisi zainteresiran za benzinca,uskoro prodajem svog 2.0 FSI sa comfortline opremom i sport paketom,sa 47000 km na satu Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted June 21, 2011 Neka neka.... ne bi se ni sa 2,0FSI previše usrećio....! Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted June 22, 2011 ima i 2.0 fsi svojih bisera, tako da bi dizelski motor bio prioritet Share this post Link to post Share on other sites
passat2.0 0 Posted June 22, 2011 (edited) Ima,ali hvala bogu kod mene apsolutno ništa,motor je najbolji dio tog auta,a znam da je jedan član foruma imao 101 muku s tim FSI-jem,jbg sve ovisi kakav te potrefi ....jedini problem s autom je to što nam je postao prevelik,sad ciljamo na nešto manje,sportskije... Edited June 22, 2011 by passat2.0 Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted June 22, 2011 2.0 FSI je imao jedan poznanik, nakon 5 godina i s prijeđenih 50 000km u autokući je dobio manje 70 tisuća kuna za njega i na kraju je uzeo novi A4 2.0 TDI, Share this post Link to post Share on other sites
ivica88 0 Posted June 22, 2011 Jučer sam gledao Passate 2.0 TDI iz 2007g i primjetio sam da plastika drugačije izgleda na motoru s tim da je jedan proizveden u 6 mj. 2007 a drugi 12 mj. 2007. imaju različitu plastiku motora? Zanima me dali neko zna dali Passati za njemačko i talijansko tržište imaju isto problema s 2.0 TDI-jem? Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted June 22, 2011 Samo za hrvatsko trziste se kvare, ne mogu vjerovati koje vam spike prodaju ti po salonima rabljenih auta Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted June 22, 2011 Ma treba uzet passata s CR motorom, samo još nisam našao u oglasim a da nije preko 20 000 E Share this post Link to post Share on other sites
passat2.0 0 Posted June 22, 2011 2.0 FSI je imao jedan poznanik, nakon 5 godina i s prijeđenih 50 000km u autokući je dobio manje 70 tisuća kuna za njega i na kraju je uzeo novi A4 2.0 TDI, Najgore je auto prodat autokući, jer im je jedini cilj oderat te kao mladog majmuna,liku su dali 70k kn,malo zglancali auto i prodali ga sigurno za par desetaka tisuća kuna više,za mog passata su mi na zadnjem servisu nudili 90k kn,samo sam se nasmijao Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted June 22, 2011 ne znam koja je godina tvoj, ali nemoj očekivat više od toga!pa vidit ćeš uostalom sam kad ga budeš prodavo! Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted June 22, 2011 Ma treba uzet passata s CR motorom, samo još nisam našao u oglasim a da nije preko 20 000 E ja ga imam i za sad sve ok Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted June 22, 2011 ja ga imam i za sad sve ok Nije mi toliko hitno uzeti auto tako da ću vjerojatno pričekati kraj godine, i vjerojatno će nešto uletiti, volio bih naći 2009 godište tako da makar još neko vrijeme imam garanciju.. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 22, 2011 različita plastika tj ona u 2 komada je na motorima s PDF filterom... Share this post Link to post Share on other sites
passat2.0 0 Posted June 22, 2011 ne znam koja je godina tvoj, ali nemoj očekivat više od toga!pa vidit ćeš uostalom sam kad ga budeš prodavo! Iskreno,ne znam još koju ću cijenu stavit,ali koju god da stavim,onaj koji će bit zainteresiran za auto,i koji će znat cijenit činjenicu da je auto u prvoklasnom stanju,uredno garažiran,uredno servisiran i smiješno male kilometraže,tom neće bit žao ni platit tu cijenu,jer će dobit praktički nov auto za manje od pola cijene koliko je došao kad je bio nov..... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 22, 2011 evo da se i ja oglasim na temu b6, u mehaniku se necu petljat, osobno meni je to auto koji na izgled, komfor, cjenu i ostalo je zelja imati, ali postoji uvijek i realnost koja se prijeci, recimo 4 godine star pasat sam dozivio da vec ima problema sa limom, on je pocincan majku mu a vec na prednjoj haubi izbila hrdja na spojevima oplate i unutarnje armature haube, znaci to su kad haubu dignete rubovi, na tom je diht masa koja se razljepila i popucao spoj, steta sta nisam to slikao da se vidi, i zamjeram masu stvari od tih plasticarija kako je to sve smontirano, iskreno ja se bojim da se to sve bu raspalo, samo neke kopcice, svega par metalnih vijaka na autu, izuzev mehanike, sogor mi ima 2.0 tdi redovito u ovlastenom servisiran, auto ima neke svoje musice vec koje mu ne mogu ili ne zele ili ne znaju zbilja dokazat i otklonit nazalost razocarao me taj auto Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted June 23, 2011 Sa autima je skoro ko i sa ženama. Može bit najveća ljepotica pa da nisi zadovoljan, a sa druge strane najveća drlja(mislim na auto) pa da te najvjernije služi. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 27, 2011 eh da... pod redovno odrzavanje se mislilo da je vozilo barem zadnja 3 servisa odrađeno u nekom ovlastenom servisu... i onda kao imate pravo na tu garanciju (konkretno pumpe dizne)... nebitna kilometraža Share this post Link to post Share on other sites