KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted June 13, 2011 znaš zašto su stari majstori uvjek bili pošteni i super duper uvjek napravljeno? jer ih nije bilo, čekali smo i veseli da je baš nešto bilo napravljeno. Da o čekič i šarafciger alatu ne govorimo. Share this post Link to post Share on other sites
bkosulj 0 Posted November 8, 2011 Pozdrav.. Da ne otvaran novu temu.. Jel netko zna dobrog boshistu u rijeci i okolici, jer mi pusta bosh pumpa.. Čuo sam za nekog u boshistu u Lovranu.. Jel netko imao kakvog iskustva sa njim?! Svaki savjet je dobrodošao.. Share this post Link to post Share on other sites
Mislav 0 Posted November 8, 2011 (edited) Prije godinu dana sam vozio auto u Sesvete kod PREDENA jer mi je procurila na jednom semeringu bosch pumpa i čovjek mi je predihtao bosch pumpu, poštelao i ispitao je! Sa demontažom i montažom me je koštalo 1280kn i garancija godinu dana. Za sada je sve u redu, nemam nikakvih zamjerki. Edited November 8, 2011 by Mislav Share this post Link to post Share on other sites
bkosulj 0 Posted November 8, 2011 ma zanima me jel je netko imao iskustva sa boshistom iz lovrana..il nekim drugim na podrucju rijeke..jer ne zelim da kroz neko vrijeme opet moram ici u posjetu boshisti..tako da..preporuke su dobrodosle.. mislave hvala na informaciji..al Sesvete su mi malo daleke.. Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted November 8, 2011 Ja sam čuo za gdina Gustina koji reparira turbine na području rijeke pa probaj pitat tamo.. http://www.imenik.hr/moj/detalji/1683376/r...k-turbo-punjaca Share this post Link to post Share on other sites