0
Guest adratep

procjena golfa IV gti

Recommended Posts

Guest adratep

dakle,planiram uzeti golf IV gti iz 2000.godine pa me zanima vase strucno misljenje o tom autu..prednosti,mane,na sto obratiti pozornost kod kupnje...ide plin na njega pa ako netko zna tko ugradjuje plin za manje love od PCZ-a,svaki friendly savjet dobro dodje :palacg

hvala unaprijed

Guest SuperDrive

Mislim da bi ti se vise isplatilo uzeti GTI TDI. Imas sa 110ks a ako ti to nije dovoljno ima 150ks verziju. A TDI kao takav je jako pouzdan motor (kao i svi VW :D ) pa mislim da ne bi trebao imati nekih problema. Bezina imas 4 cilindra turbo verzije sa 150 i 180 konja, i 5 cil sa 170ks. Posto su ti cijene bezinca i dizela otprilike tu negdje, mislim da ti se nebi isplatilo uzet benzinac i jos platiti za plin. Frend je nedavno prodavao 110ks + chp verziju za 9000€. Oprema je mislim svima ista i dobro su opremljeni (abs, esp, klima, putno racunalo sprtska sjedala...... itd).

dakle,planiram uzeti golf IV gti iz 2000.godine pa me zanima vase strucno misljenje o tom autu..prednosti,mane,na sto obratiti pozornost kod kupnje...ide plin na njega pa ako netko zna tko ugradjuje plin za manje love od PCZ-a,svaki friendly savjet dobro dodje :palacg

hvala unaprijed

Od 9000 do 10 000 hiljada eura

www.gt-auto.hr imas tu jedan gti srebrni.

ESP nije serija,tek od 99´te pa na dalje za njemacko trziste.od 5/2001 uveden tdi PD sa 130ks i svi sa longlife-servis.od 2002 svi sa elek.podizacima i centralnim.serijski airbag za glavu.promjenjen ovjes.

to sve samo za njemacko trziste.

moguce greske opcenito na G4

tdi: mjerac zraka,senzor pritiska turbine,slaba lamela (100 i 115ks tdi)

benzinac: klapna u usisu

svi modeli:

vodilica podizaca stakla,skripanje sjedala,otkazanje easy entry(3vrata), radi tezine vrata (kod 3 vrata) ona vise,gumice balansstange,zadnje kocnice,mikroprekidaci u svim vratima, kvaka na zadnjoj haubi,zadnji brisac,skripanje i zveckanje armaturploce.

samo kao mali info

P.S.:

nemojte sad ovo:"kod mene to nije tak,nisi u pravu". izvor iz arhive ADACa od 98´me do sad....

Guest adratep
Od 9000 do 10 000 hiljada eura

www.gt-auto.hr imas tu jedan gti srebrni.

vidio,i rekoh ne hvala! :ne2

ne zelim nista govoriti protiv dilera ali nikad pa ni onda ne bi uzimao auto preko njih

imam dobrog frenda koji ima fredna dilera i sve mi je ispricao kako funkcioniraju..skidanje kilometraze i servisna knjizica se nabavlja za sitnu lovu(cca 150 eura oboje) tako da kupnja macka u vreci mi nije sila

samo auti koji su kupljeni u hr dolaze u obzir...jebiga,picajzla sam ali sam radim za lovu i cijenim svaku kunu koju zaradim i zelim ju dobro investirati! :palci

benzinac: klapna u usisu

svi modeli:

vodilica podizaca stakla,skripanje sjedala,otkazanje easy entry(3vrata), radi tezine vrata (kod 3 vrata) ona vise,gumice balansstange,zadnje kocnice,mikroprekidaci u svim vratima, kvaka na zadnjoj haubi,zadnji brisac,skripanje i zveckanje armaturploce.

samo kao mali info

P.S.:

nemojte sad ovo:"kod mene to nije tak,nisi u pravu". izvor iz arhive ADACa od 98´me do sad....

tnx...korisna informacija u svakom slucaju

nego...kako inace funkcioniraju turbo motori,jesu dugotrajniji od dizelskih i koliko mogu racunati na njihovu dugotrajnost tj. do koje kilometraze su pouzdani da nece biti pizdarija s masinom?

jebiga,ne razumijem se previse u turbo masine :bleh

gumice balansstange

gumice-skripanje kada se auto ljulja.jel to,to. Jel znas koliko je izmjena :)

ja imam gti tdi 150 i mogu ti reći da je auto odličan,ali ti je puno skuplji od benzinca 1.8t ili v5.ima?? gti tdi od 110,115,130 i 150ks a benzince 1.8t 150,180ks(vrlo rijetki kod nas) i v5 sa 150 i 170ks

Guest adratep
ja imam gti tdi 150 i mogu ti reći da je auto odličan,ali ti je puno skuplji od benzinca 1.8t ili v5.ima?? gti tdi od 110,115,130 i 150ks a benzince 1.8t 150,180ks(vrlo rijetki kod nas) i v5 sa 150 i 170ks

znam sto moze dizel 150+ konja,vjeruj mi :palacg

sta,nitko ne vozi golf IV gti-a da mi poblize docara svoje dojmove? :(

Guest gti-ck.
znam sto moze dizel 150+ konja,vjeruj mi :palacg

sta,nitko ne vozi golf IV gti-a da mi poblize docara svoje dojmove? :(

Evo ja ti vozim Golf 4 gti 1,8T.

gti72sd.jpg

Uzeo sam ga u 7mj, u Zagrebu. Imao je 113500km, 2000g. Platio sam ga 10000€. Do sada sam napravio skoro 13000km. Za sada funkcionira savr??eno. Ama ba?? na ni??ta se ne mogu po??aliti. Za sada mi jo?? ni??ta ne zadaje probleme. Na 115000km sam napravio servis u Sloveniji (AC Dodič). Promjenjeno je: ulje, ulje kočnica, filter zraka, klime, goriva, svječice i zadnje disk pločice. Servis sam platio 350€. Zupčasti nije trebalo mjenjati jer je promijenjen po servisnoj knji??ici na 77000km (2004g.) a i interval zamjene mu je 180000km ili 4 godine. Potro??nja goriva se kreće oko 8.5lit. Ali ja ga rijetko vozim po gradu (mislim po većim sredinama sa semaforima i stani-kreni re??imom prometa). Od opreme ima: ABS. 4 airbaga, klimatronic, el. stakla+retrovizori, recaro sjedala podesiva, ko??ni volan podesiv u svim smjerovima, board comp, easy entri, alarm, daljinsko centralno, cd radio sa 8 zvučnika itd...

Ako te jo?? ne??to interesira pitaj. Za sada mi se čini da sam pro??ao odlično. A vidit ćemo ??ta vrijeme nosi. Inače, vi??e slika mog gti-ja ima?? u podforumu MOJI AUTI I PROJEKTI, tema Moj GTI (gti-ck)...

Pozdrav.

...

Ba?? gledam u oglasniku prodaje ti se nekoliko četvorki GTI.

-plavi 1,8T 98g za 8000€

-crni 1,8T 00g za 9900€

-sivi 1,8T limited 01g za 13000€

Guest adratep
Evo ja ti vozim Golf 4 gti 1,8T.

gti72sd.jpg

Uzeo sam ga u 7mj, u Zagrebu. Imao je 113500km, 2000g. Platio sam ga 10000€. Do sada sam napravio skoro 13000km. Za sada funkcionira savr??eno. Ama ba?? na ni??ta se ne mogu po??aliti. Za sada mi jo?? ni??ta ne zadaje probleme. Na 115000km sam napravio servis u Sloveniji (AC Dodič). Promjenjeno je: ulje, ulje kočnica, filter zraka, klime, goriva, svječice i zadnje disk pločice. Servis sam platio 350€. Zupčasti nije trebalo mjenjati jer je promijenjen po servisnoj knji??ici na 77000km (2004g.) a i interval zamjene mu je 180000km ili 4 godine. Potro??nja goriva se kreće oko 8.5lit. Ali ja ga rijetko vozim po gradu (mislim po većim sredinama sa semaforima i stani-kreni re??imom prometa). Od opreme ima: ABS. 4 airbaga, klimatronic, el. stakla+retrovizori, recaro sjedala podesiva, ko??ni volan podesiv u svim smjerovima, board comp, easy entri, alarm, daljinsko centralno, cd radio sa 8 zvučnika itd...

Ako te jo?? ne??to interesira pitaj. Za sada mi se čini da sam pro??ao odlično. A vidit ćemo ??ta vrijeme nosi. Inače, vi??e slika mog gti-ja ima?? u podforumu MOJI AUTI I PROJEKTI, tema Moj GTI (gti-ck)...

Pozdrav.

...

Ba?? gledam u oglasniku prodaje ti se nekoliko četvorki GTI.

-plavi 1,8T 98g za 8000€

-crni 1,8T 00g za 9900€

-sivi 1,8T limited 01g za 13000€

tnx na infou,cijenim to!

najuzi izbor je slijedeci...golf IV gti...A3 1.8T ili alfa 156 jts iz 2002/03...vase sugestije sto uzeti od ta tri..muci me dilema..hehe

zvao sam i upala mi je jedna V5 cetvorka..tip uzeo u zubaku auto...2000.godiste,120000km...

uzmi ovog limiteda ??to ti je gti ck napisa da ima u oglasu.taj ti serijski ima sve spojlere,18 cola bbs polirane felge,veče kočnice prednje i zadnje,posebna recaro sjedala sa natpisom gti,aluminijske umetke u unutra??njosti i alu pedale.i jo?? puno toga.mislim da ih je napravljeno oko 3000(nisam točno siguran)1000 crvenih,1000 crnih i 1000 srebrnih.ako ga kupi?? onda ima?? stvarno poseban auto

ima 180ks i mjenjač sa 6 brzina

Guest gti-ck.

Evo ti par GTI-ja;

wm_25859_10237%20A.jpg

VW Golf IV 1,8 T GTI, 2000g

airbag: 4x airbag, blokada paljenja ,alarm, maglenke, servo ,volan podesiv po visini ,

putno računalo ,centralno ,električni podizači prozora ,klima ručna

Cijena na upit. Tel:091/193-1369

wm_24913_102Golf%20GTI%20TDI.JPG

VW Golf IV 1.9 TDI GTI 70.000,- kn

cca 9.396,- €

turbo disel motor, 1898 ccm, 110 kW, 122.000 km

alu naplatci ,ABS, ESP, ALUopis: 17, volan presvučen ko??om ,servo ,volan podesiv po dubini i visini

putno računalo, autoradio cd ,daljinsko centralno ,električno pokretani retrovizori

grijani retrovizori ,električni podizači prozora ,klima automatska

airbag: 4x airbag,kodiran ključ ,alarm, treće stop svijetlo

wm_19914_102PA270224.JPG

VW Golf IV 1.9 TDi GTi 73.260,- kn

cca 9.834,- €

turbo disel motor, 1900 ccm, 81 kW, 143.600 km

Tel.: 01 200 7893

GSM 091/25 23 559

alu naplatci

ASR

ABS

Sigurnost

airbag: 4x airbag

kodiran ključ

blokada paljenja

maglenke

treće stop svijetlo

Komfor

sportski volan

volan presvučen ko??om

servo

volan podesiv po visini

putno računalo

autoradio

daljinsko centralno

električno pokretani retrovizori

električni podizači prozora

klima automatska

Vidi??, ja sam uvijek mislio da je TDI GTI samo onaj od 150 ks.

nisi jedini

Guest gti-ck.

Pa to im je i bila gre??ka ??ta je u Golfu 4 pojam GTI mahom označavao paket opreme, a ne istinske GTI performanse. Po meni trebali su imati GTI TDI od 150ks (ili malo vi??e kao u Ibizi Cupri recimo) i GTI 1,8T sa 180ks, a u limited 25th su trebali puknut 1,8T sa 225ks. I to bi bio posao. I normalno da GTi i vizualno odskače od SDI-a sa sport paketom.

Ali neka, s peticom su zaista sve ispravili i napravili odličan auto u kojem se jednog dana svakako vidim... :)

Guest overboost

i ja sam dok nisam zvao lika za auto kad ono 110 ks, hebi ga izgleda da svako mo??e vozit IV GTI....a od konja ni repa.... :bag::ne

Guest Lucky
majke ti mile! kak negdje ide taj tdi gti od 150ks! zvijer

Imao sam ga ja i ide stvarno odlicno!

Kolko ja znam GTI TDI ima samo 115 ks i 150 ks!

vara?? se,kao ??to sam gore već napisao.najprije je bio 110ks negdje do 2000g,a nakon njega 115 130 i 150ks.vjeruj mi doma sam imao orginal prospekte od vw

0