Passat TDI 0 Posted March 26, 2011 (edited) Da konacno i ja predstavim svoja kola, odnosno da uhvatim vremena i poslikam ga i podjelim sa kolegama Znaci rijec je o VW Passat-u 3bg iz 2003. g. sa originalnih cca. 86tkm. 2. vlasnik. Od opreme nema nista , odnosno basis paket...no to je zasad jer se trudim to ispravit tako da bude highline Motor je 1.9 TDI sa 101ks u nadi 130ks chipanja tek toliko da bolje reagira na gas Trenutno namjeravam srediti sve oko interijera i ekterijera, a kad to bude gotovo onda bi volio napravitti nesto radikalnije oko tuninga, barem 100% vecu konjazu, a za to ce mi trebati dobra strucna pomoc Za pocetak, u planu su 18'' felge, lakiranje lajsni u boju auta, pragova, prednjeg i zdanjeg lipa, no to je pod upitnikom zbog ostecivanja laka na tom dijelu, nadalje VW MFD Navi, set originalnih zvucnika za zadnja vrata (koji cekaju na ugradnju), podizaci za zdanja stakla, kozni trokraki volan i to je to, kako rekoh, za pocetak. Pa krenimo redom sa slikama: Evo takav je bio serijski, nemam bas slika od prije Malo sam individualizirao zadnje stopke, posto za ovu liniju nisu napravili nikakve dobre lampe Pa sam se onda malo zaigrao sa ledicama i rijesio kompletnu LED rasvjetu, tako da nema vise niti jedne da svijetli zuto i pod vrata Pa dosla maska, krom trakica za gepek, naslon za ruku, M3 spojler koji jos ceka montazu i lakiranje, te sam ga prizemljio za 30mm i to je to...nadam se da uskoro stize jos promjena i slika link na komentare: KOMENTARI Edited March 11, 2013 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 3, 2011 (edited) oj ljudovi...evo da napokon stavim slike koje vec cekaju duze vrijeme da ih se pogleda a i nisu neke slike...bit ce vremena za umjetnicke hahaha najvaznije je da su stavljene felge 18' Audi RS4 s kojih moram skinuti poklopce od Audija i staviti VW-ove malo s parkinga, praone, iz garaze pa je onda i jedva uguran 2din kolko je samo dzekova i zica iza onda namontirane neke ekstra jake smd ledice i dok je vec bio dignut poklopac motora iso provjeriti ulje u motoru kad ono fali 2dcl tako da smo popili cugu na bengi ...na slici izgledaju plavo ali inace su potpuno bijele i da...komentari ovuda --- > KOMENTARI Edited May 18, 2011 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 22, 2011 (edited) da malo osvjezim garazu... obavljen tehnicki prosli tjedan, upisane nove dimenzije guma, vracena oem maska nazad. Par slika iz Like, nisam stigo vise, bude ih bilo uskoro, STAY TUNED :D malo s kozama ---->>> KOMENTARI Edited May 22, 2011 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 28, 2011 (edited) oj ljudovi ... evo mali update sa slikama ... znaci maska je nazad, skinuti audijevi znakovi sa poklopaca felgi i jedna slika odostraga . Trazim vase misljenje, a to je dal da stavim iza distancu bar od 15mm ? ----> KOMENTARI Edited May 31, 2011 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 19, 2011 (edited) Evo mene opet s par novina ! Što se radilo ? Novi profilirani prednji sicevi s bubreznjacima (komfortline) _hvala kolegi nikola24_ i malo detailinga oko carbon folije ... jos samo moram odraditi sredisnji greben, ali ne znam kako se skida ta plastika, pa ako netko zna neka se javi Inace foliju sam platio nekih 30kn prek e-baya dimenzija 17'-nog laptopa (2kom) (ne znam sad u cm ) Što se tiče ovih siceva, mogu reći da su udobni i sposobni na sportsku voznju nego ona katastrfa koja je bila prije, a mozda s vremenom svi sicevi odu na presvlacenje u kožu I nakon svega - fotosešn, ne ?! ... i to bi bilo to ... zasada imam jos nekih gluposti na pameti, među prvima woofer i amf no, otom, potom u iducem postu c ya ! ... KOMENTARI Edited June 19, 2011 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted July 9, 2011 (edited) evo samo mali update nakon nekog vremena ovakvog prizora od kojega sam skoro izludio, dosao je novi prizor i I like it !! --- >> KOMENTARI Edited July 9, 2011 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted February 25, 2012 (edited) nesto se slika skupilo s vremenom ali nikako uloviti "pravog" vremena pa nabaciti neki fotosešn ovako ... idem probat redom ... s karbonskim folijama sam uradio i središnji greben i to izgleda ovako ... bio sam se trudio presvuci folijom retrovizore ali nikako na kraj s tim jer jednostavno ne ide, pa sam odustao od toga nadalje ... ubacio prekidac za grijanje sjedala na koji bi trebao dovesti strujicu da svijetli s ostalim susjedima stigla folija za zadnje stopke ... lijeva nije ispala odlično kao desna jer je u procesu koristena voda, dok kod desne sredstvo za pranje stakla ali to se vidi tek izbliza na slici se vidi i cayenne koji me opizdio na parkingu i to koji ima parking senzore i kameru, kreten ... u kakvom su doticaju mislio sam da ima stete, ali nista, vec samo crtica iznad rege od njegova auspuha nemojte ni zanemariti lajsne farbane u boju auta thnx to - clan dvojka e onda meni prejebena stvar, ... BIXENON i LED dnevna svijetla ... potpuno bijela prosla i jubilarka pa malo snježnih radosti ... hehe vrijeme je za chipanje ovih dana kod RSR-a , potom low na lowtech gewinde, pa i poliranje tuto kompleto !! nadam se da ce stic i vrijeme za dobre fotke c ya ! link na komentare nalazi se --- > OVDJE Edited February 25, 2012 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 6, 2012 (edited) evo mali video update ... znaci auto je cipan kod kolege Beli s RSR mapom i strava je potpuno linerana snaga. Uz to, zatvoren i EGR ventil. Bit ce jos i snimka za 5. (chip) brzinu samo nisam imao baterije na mobu --- > > > --- > > > COMMENTS ?! Edited March 6, 2012 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted April 21, 2012 (edited) evoooo meee !! Evo stock i chip u 5. brzini --- > > > Stock - 101ps http://www.youtube.com/watch?v=sZ0LBQ_A0AA...m9ynJ4v1OqJVUk= --- > > > Chiped - 130ps http://www.youtube.com/watch?v=U6Jec5xf2QI...B9LxrkCpq_SQ5Q= NOVOSTI: složena TFL, odnosno dnevna svijetla na H7 ledicu ... thnx to Tihi ispoliran auto kod kolege Mirze u AUTOBLICU napokon stavljen 3-kraki kožni volan ... hvala kolegi Devla bio u pregovora na 2 strane oko highline kožne unutrašnjosti, nadam se da bude skoro nesto jucer stavio (sportski) BMC fltar zraka ... Hvala kolegi Beli na tome a kad sam otvorio airbox, ono unutra 10-tak osica, bubica i 1dkg pijeska i usisao naravno ...jos me cekaju distance jer moram uzeti duze sarafe, gewinde, 130ks turbina, dizne .... i $$$$ + zelim na 19' a ne znam ni sam, najradije bi se s nekim mijenjao na tjedan dana da vidim iz prve ruke pa krenule i umjetničke slike SLR-om, koliko sam znao i mogao ali prije toga pranje i brisanje e sad možemo ... malo ispumpana a ? ...budem jos stavio valjda, nego mi dugo trebalo za sve ovo ... i vaši cijenjeni --- > KOMENTARI Edited June 26, 2012 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 5, 2012 (edited) do sad nabavio rucicu tempomata, rucicu za putno racunalo, zamjenio TFL ledice sa novim ledicama s lecom i skoro da imaju dobar snop jucer isao pogledati jednu kombinaciju zamjene za octaviu 2.0 rdi rs pa mi to nekako nije to unutrasnjost i neke sitnice, a i mislim da je 17 t€ malo puno http://www.auti.hr/automobili/oglas-968731/ jos pogledat passata B6, ako ide, ide par slika za update uskoro edit: i ovo bi trebale biti nove felne BBS omanyt 19 --> passat R36 oem 19*9 s gumama 215/40 ili 225/40 KOMENTARI Edited June 26, 2012 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 13, 2013 (edited) Stvarno nisam dugo osvježio ... ali evo onih par umjetničkih sličica od kolege Boobo-oobo ... nadam se da ulovim i vremena za interijer jer je ipak sve highline na struju unutra EDIT: e da ... i prodajem te felne s gumama ako tko želi ... 5 felgi se nudi i KOMENTARI ako ima kakvih Edited June 13, 2013 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted July 15, 2013 (edited) malo se radilo tu i tamo ... uskoro gewinde a opruge bye-bye. Ubačen Fis board comp koji tako lijepo svijetli malo je zezalo kodiranje ključeva ali profi odrađeno s Tihicom pa jedna noćna (tu se potrošnja još morala stabilizirati nekih 200km jer je bio na 2.5 V6 ) pa potrošnja po otvorenoj cesti ... mogao sam se još potruditi e sad ovo ide pa-pa... ...da bi isprobali kako je ovo na njemu puno jače (CREE) ledice složene za dnevna + zadnje CREE žarulje - prednje prejako svijetle pa ne ispada dobro slika, a zadnje poslikam kad se sjetim dnevna H7 ... i zadnje lampe... ...i opet nemam slike unutrašnjosti ... ali bude kroz dan, dva obećajem FEEDBACK Edited July 15, 2013 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted August 23, 2013 (edited) evo tek neki dan poslikano kako treba ... pa prilažem evo sad se sve vidi koliko je do/od poda ... grebe tu i tamo kad nas je 3+ u autu, ali navikne se čovjek. Eto pokoja slika od svuda, interijer od superba za koji jos cekam dogovor s tihijem da slozimo instalaciju zadnjih prozora na struju sa novim CCM-om, pa složimo i memoriju sjedala jer ovako je moguće samo reproducirati memoriju od zadnja 3 odabrana položaja, te još i zadnju grijanu klupu za koju je vec sve pripremljeno, samo čekam da negdje nabavim konektore od prekidača za grijanje sjedala. kolega IvanVW mi je složio sve kako treba, zapravo, prvo prenisko sta je naljepše izgledalo, ali nije bilo vozno, bar ne van iz dvorišta, gdje se malo blatobran popigo nije prenisko, ali opet me strah jer se zasad prvi puta susrecem s ovim poduhvatima poklopci riješeni u boju felge iz one kromirane boje ranije evo i unutrašnjosti koja je upicanjena tek nakon slikanja jer sam morao iskoristi vrijeme dok je dan bio vani. Koristim Lexol Cleaner + Lexol Conditioner i jako sam zadovoljan jer vraća miris koži i mat boju, odnosno izvuče ovaj sjaj kao što je na slikama od masnoće itd. i ne skliže se po sjedalu. Sve zajedno s 2xmicrofiber spužvice oko 200kn EBAY i kamera za rikverc uvedena umjesto cilindra brave gepeka evo na mjestu dugog svijetla led DRL H7 žarulje (6x5W) iz ranijeg posta koje se pale na kontakt. Nažalost nemam sad dobar fotić da se vidi po mraku, a drugačije se ne vidi dobro jer sve blješti + led osvijetljenje na zadnjim lampama. Još se uvijek kombinira jer su skupe ledice, naročito kad treba 8kom za poziciju/štop i ostalo. Zasad riješen gornji dio pozicija, s tim da su tu sad 2 različita tipa ledica, žmigavci (prednji+zadnji) i rikverc. I vidi se po danu jasno koliko su jača od običnih. I rikverc daje puno više svijetla noću od OEM. Ali sam i sad foliju crvenu nataknuo iza malo za promjenu nakon crne i drastično se smanjio prodor rikverc svijetla i još je neke roze boje...hhahaha a ovo je u planu za napraviti jer mi se jako sviđa opcija. Samo još razmišljam koje funkcije da se uvedu, dal da budu 2xbixenon ili bixenon i dnevno+blicanje. otom-potom ... hvala kolegi Janu (VW Jarun) na photoshopingu komentari i kritike molim ako ima OVDJE : Edited August 23, 2013 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 17, 2013 mogao bi ja i malo slika staviti sada kad ih ima pitali me neki kako to da imam kožna sjedala a paneli sa tkaninom ? eto sam i to doveo u red ove oplate su bile od karavana pa sam prekombinirao zadnja vrata vađenjem sredine - hvala g. Wildu na informiranju sa tekućim ljepilom riješene "kopče" koje se trgaju pri skidanju onda malo zanimacije oko podnog osvijetljenje naprijed jer ih sjedala od škoda sada imaju iza OEM na to mjesto su ugrađene OEM lampice iste kao one u podnom osvjetljenju vrata i kod osvijetljenja naprijed, na vozačevoj strani je već rupa predviđena za lampicu dok na suvozačevoj treba probiti rupu probijena je i rupa za "sidemarkere" za koje sam dugo nabavljao OEM konektore od bočnih žmigavaca. sad još samo branik dolje i spojiti se do pozicije. zasad se vozim bez lajsni e onda je stigao novi član obitelji koji se odlično snalazi po gradu. Nista puno o njemu, samo slike eh....sad veci dio posla gdje Tihomir priskače u pomoć a to znači: zadnji podizači stakla, multifunkcijski volan sa interfejsom za Pioneer radio, spajanje zadjnih grijača jer sam nabavio konektore, uspostavljanje mem sjedala 1,2,3 i popravljene sve bravice vrata, odnosno mikroprekidači koji passatima zadaje glavobolje... pa onda hrpetina limova na podu .... naručeno sa ebay.uk - hvala MarinoL na dostavi i onda situacija unutra ... i to naravno u dobrom društvu ... OK. sad je to sve na mjestu posloženo. Završeno za ovu godinu. Planovi za iduću spremni, pa samo polako. Ovako izgleda sve to na broju ... i još sam ponovno oblijepio karbon foliju na novi rukohvat sa svim podizačima i od jučer sam SMART-u pocrvenio nekoć bijele žmigavce ... hvala na pažnji ! evo LINK za komentare, ako bude --- > LINK ! Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted December 8, 2013 (edited) danas dobro opran i našminkan carnauba voskom za do proljeća a evo ih tih sistema koji sviraju tako dobro da si lud ako trebaš više a evo i felni za proljeće - razmišljam se između ova 2 seta. Znači ili 1. OEM passat b6 r36 - OMANYT ili br 2 OEM passat CC - LUGANO. Obje u velicini 19' s gumama 225 ili 235 A mislim da ce ici one koje povoljnije dobijem, mada sam vise zainteresiran za LUGANO eh i link za: KOMENTARe Edited December 8, 2013 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted February 28, 2014 stigle felne 19*8 ... zasad su samo na zadnjim kotacima ko drag racer jer mi ne stane naprijed zbog ET44 pa se rade distance od 10mm ... a izabrane su ove : uskoro se pojavim sa slikama i svim novitetima ... pa mogao bi i usporedne slike auta od 2011 i danas stay tuned Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 24, 2014 (edited) Evo da se malo ponovim s felgama. Trebam samo jos rijesiti tu plastiku iza blatobrana da mi guma ne udara gore svaki put kad je neka neravnina na cesti tu je i nova parking kamera sa puno boljim kutem od stare koja je gledala pravo u pod skoro okomito.I malo sam ga jucer voskao carnaubom i mazao Lexol-om iznutra. Izvrstan povratak koze na izgled i miris.Pa eto par slika na brzaka prek moba >> KOMENTARI Edited March 25, 2014 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 29, 2014 (edited) Evo i nakon kratkog vremena rastao se Passat od Omanyt-a ... nazalost, ali otisle su za predobru lovu, a i muka mi je voziti po ovakvim cestama sa 19'. Trenutno kao student i nemam bas love da dajem posebne izdatke na servis ovjesa zbog toilke tezine na njemu. Mozda opet jednom 19' za rezervu jer bombasticno izgleda i to mu je taman velicina, trenutno gledam neke 18' ili iskljucivo u 17' Atlanta OEM. Tako smo ga jucer malo poslikali i jutros otisao setup.. Eto ako nekom treba sarafa duzih, kracih za felge imam viska + distance FK od 1cm vaša mišljenja ? Edited March 29, 2014 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted April 7, 2014 (edited) evo lagani apdejt sa novim felgama od Leona FR, naravno puno losijim nego sto je Omanyt bila ali malo probavanje pa uskoro opet neke druge i evo za dojmove ... LINK Edited April 7, 2014 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted August 31, 2014 (edited) Mini update ... Touaregove 9x19, na nove gume Minerva 225/35 koje su odlicne. Skinuo folije i ocistio zadnje farove. Dobro bi doslo i neko poliranje, ali zasad evo ne stizem nista, a ima jos puno elektronike za odraditi, samo se skupljaju dijelovi comments... Edited August 31, 2014 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites