0
bezimeni

neiskustvo :)

Recommended Posts

bok ljudi mozda glupo pitanje ali neznam, sad si mislim kupit ljetne gume i tvornicke su mi 215,40 r17 e sad dali moze 215,45,r17 oce to grebat radi se o novom polo 2010 nije spusten niti nista takvo tvornicki sve.

i dali je neka velika razlika u izgledu 40-45. Hvala

ostavi serijski kako je...

te oznake, 40 i 45 to ti je postotak od širine gume, tolika ti je visina gume, znači 40% od 215, pa onda tak i ostavi i dalje, možeš slobodno stavit 205/40/17 pošto je to lakše za nabavit

ostavi serijski kako je...

te oznake, 40 i 45 to ti je postotak od širine gume, tolika ti je visina gume, znači 40% od 215, pa onda tak i ostavi i dalje, možeš slobodno stavit 205/40/17 pošto je to lakše za nabavit

sta mogu stavit 205 na felgu gdje je bila 215? ako može jel stane 225 ili to vec pre nategnuto?

ja bi na tvom mjestu stavio serijsku dimenziju gume.....

Ostavi radije serijsku dimenziju, jer ces inace imati problema brzinomjer ce ti nesto lagati a isto tako i na tehnickom mozda neces moci upisati ovu drugu dimenziju :palacg

a steta jer sam si mislio kupit gume continental sport contac 3 a nema u mojoj verziji bas steta :((

a steta jer sam si mislio kupit gume continental sport contac 3 a nema u mojoj verziji bas steta :((

Tko ti to kaže da ih nema u tvojoj dimenziji?

0