bezimeni 0 Posted March 29, 2011 bok ljudi nadam se da ste imali ove gume htio bi si kupit sad ljetne pa me zanima vasa misljenja koja je bolja za bržu vožnju continental sport contac 3 ili dunlop sp sport maxx? hvala Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 29, 2011 imao sportmaxx, potrošio je dosta u prvoj sezoni, izdržat će još jednu... a navodno je SC3 još mekša tak da... a u klasi sa sc3 ti je sportmaxx TT, obje su izvrsne gume Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted March 29, 2011 imao sportmaxx, potrošio je dosta u prvoj sezoni, izdržat će još jednu... a navodno je SC3 još mekša tak da... a u klasi sa sc3 ti je sportmaxx TT, obje su izvrsne gume ja sam imo sport maxx i potrosio je u 4-5 mj pa zato pitam i meni se pokazala dobra stvarno kad se zagrije dobro drži a procito sam i za SC3 da je jako dobra guma ojačana ovo ono niej bas da se kužim previše pa s enecu pravit pametan a ima li koja jos bolja guma od ove dvije u dimenzijama 215,40, 17. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 29, 2011 neznam, nisam probao... za svaku preporuku je i GY eagle F1 asymetric, sad je izašla 2ka, frend stavio na auto i super zadovoljan, neka nova tehnologija, kao kraću put kočenja i to. meni su se super pokazale, i po kiši i po suhom Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted March 30, 2011 Po ADAC testiranju je sportmaxx TT bolja, al opet to treba uzeti s rezervom jer ovisi i o autu na kojem se testira. Frend je na Meganu imal continental sport contac 3 i potrošil ih je dosta brzo. Nakon njih je stavil Michelin pilot sport i veli da mu auto drži bolje i da se guma puno manje troši (iako je na testovima lošija). Ti si isto na slatkim mukama, koju god gumu izabereš dobra bude. Ovo je ko da se dvoumiš koga j3.at Lucy Pinder ili Holly Peers Share this post Link to post Share on other sites
Guest FreeeK Posted March 30, 2011 Po ADAC testiranju je sportmaxx TT bolja, al opet to treba uzeti s rezervom jer ovisi i o autu na kojem se testira. Frend je na Meganu imal continental sport contac 3 i potrošil ih je dosta brzo. Nakon njih je stavil Michelin pilot sport i veli da mu auto drži bolje i da se guma puno manje troši (iako je na testovima lošija). Ti si isto na slatkim mukama, koju god gumu izabereš dobra bude. Ovo je ko da se dvoumiš koga j3.at Lucy Pinder ili Holly Peers Ja sam se isto dvoumio izmedju SC3 i SportMAxTT... odlucio se za Dunlop, prvenstveno zbog ADACa, jer je razlika u cijeni premala da bi igrala ulogu... Moje sad cekaju montazu tak da cu napisat dojmove kad budu gore, al slazem se da su ovo slatke muke, u principu nemozes fulat s nijednom Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted March 30, 2011 ja cu si uzet vjerovatno cs3 pa cemo vidjet dojmove Share this post Link to post Share on other sites