dejo29 0 Posted April 2, 2011 Molim vas ako mi netko moze dati tocan podatak koliko su opruge spustene na modelu sportline, gt ili gti u odnosu na normalni golf5 npr. Rabbit... Također me zanima da li pasu opruge sa golfa gt,gti na obicnog!? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted April 3, 2011 Bilo ti je već o tome http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=48700 Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted April 3, 2011 pošalji PM članu toc,ima ti ona sa svog opruge od sportlinea za prodat,a ima i slike kak je auto izgledao na njima,ak se ne varam opruge daje z abagatelu,oko 500tinjak kn Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted April 3, 2011 pošalji PM članu toc,ima ti ona sa svog opruge od sportlinea za prodat,a ima i slike kak je auto izgledao na njima,ak se ne varam opruge daje z abagatelu,oko 500tinjak kn Ima ONA, ima... Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted April 3, 2011 ja sam stavrno mislio da si žensko,sorry Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted April 3, 2011 ja sam stavrno mislio da si žensko,sorry kaj radis? Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted April 13, 2011 Dns bio u A3M-u i čovjek mi ponudio opruge od http://www.h-r.com/de/ za 1500 kn (5 godina garancije) spustile bi auto za kojih 25-30 mm...dali bi se to isplatilo ili ne pitanje je sad...molim za pomoć navodno bi auto ovak izgledao pod tim oprugama http://www.a3m.hr/index.php?page=galerija&menu=razno Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 13, 2011 cist sumnjam...tolko ide sa gewindama....nedavno sam ugradio u G5 i tu je negdje...oprugama samo ak je 45 i vise mm Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted April 13, 2011 cist sumnjam...tolko ide sa gewindama....nedavno sam ugradio u G5 i tu je negdje...oprugama samo ak je 45 i vise mm kaj si nedavno ugradio na G5???gewinde ili samo opruge??? Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted April 14, 2011 evo ja tocu stavio neki dan i zadovoljan je mislim da su opruge eibach iz gabreka -5cm i ima ti gabrek akciju sad(imao je) Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted April 14, 2011 i da meću federe u gabreku jeftinije neg fušeri,300kn Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 14, 2011 vec sam fuser postao,a???? Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted April 14, 2011 vec sam fuser postao,a???? nije se na tebe odnosilo bila je negdje tema koliko košta da se na pasata 3bg stave federi,koliko vrijedi taj posal,pa je bilo od 200,300,400,500kn,pa usporedba kad je netko reko da bi to za 200 delo,kolko bi uzeo na golfu 2 isti taj posal a protiv fušera nema nitko ništa,osim Jadranke Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 15, 2011 e to te kosta pivkana...i ja sam jadrank(o) Share this post Link to post Share on other sites
SLINJO 0 Posted April 15, 2011 Molim vas ako mi netko moze dati tocan podatak koliko su opruge spustene na modelu sportline, gt ili gti u odnosu na normalni golf5 npr. Rabbit... Također me zanima da li pasu opruge sa golfa gt,gti na obicnog!? Hvala Koliko ja znam, pašu, ja ti imam eibahove sportline 5cm niže, i odlične su, ali obavezno 18 ili 19 coli felge, bolje izgleda, auto dodje malo viši i sve 5! Orginal opruge su ti na sportlineu niže od običnog 1,5 cm Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted April 15, 2011 e to te kosta pivkana...i ja sam jadrank(o) Share this post Link to post Share on other sites