0
srki

Humanitarna akcija za obitelj iz Viljeva!

Recommended Posts

pozdrav..

nedavno pregledavajuci njuskalo.hr primjecen je oglas u kojem obitelj trazi pomoc, obitelj je iz mjesta Viljevo blizu Donjeg Miholjca.

Oglas je provjeren da se ne bi dogodilo da se radi o prevari, ovo je post covjeka koji je bio kod njih:

Vratio sam se svojoj kući na ručak i mislio jel da jedem il ne jedem , jer kad sam vidio kod nji jedan lonac čistih mahuna srce mi puca . Djeca skromna i šute . Otac sa spomenicom domovinskog rata i sa invalidnom desnom rukom , majka kuha ono malo što ima i otpravlja djecu u školu .

Skuhali su mi kavu - valjda iz njihove skromnosti koju sam prihvatio . Obečao sam si da njima treba pomoći . Šta ? Kako mi kažu nešto novca ,da mogu platiti struju , hrana , odječa i obuća za djecu ( za dečka 8 g , curice 10 g , i 14 g . ) Nato valjda znaš što je potrebno od ženskih potrepština . Evo i mi u HYDRO ćemo se potruditi kao i vi AKS i EAST . Bit će to humanitarka AUTO KLUBOVA , jer smatram da mi nismo samo šminkeri koji voze besne pile nego da imamo srce . Čim prije to bolje ,ako se može šta prikupiti do idućeg vikenda pa da svi zajedno odemo tamo i direktno to urućimo .

NISI BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMAŠ , NEGO KOLIKO DAJEŠ .

Mislim da svatko od nas moze makar malo pomoci, skupljat ce se novci na racun i onda ce se za te novce kupiti hrana i sve ostalo sto im je potrebno.

Nadam se da ce svatko tko imalo moze pomoci, to i uciniti!

Račun za uplate je:

Boris Živić

248008-3221597286

Raiffaisen Bank

U opis plaćanja stavite Humanitarna akcija.

I onda se stavite tu na popis kad izvršite uplatu.

Pozdravw i hvala u ime obitelji!

Edited by srki

Mala ispravka : račun je 2484008 pa ostatak.

BALE - 100kn uplačeno

Nije puno ali nadam se da ide u dobre svrhe.... :palacg

:palacg

stavit ce se slike kada se akcija odradi.. u subotu se ide kod obitelji.. :)

akcija se sutra zavrsava..

Hvala svima koji su pomogli :respekt

Žile said:
Evo narode upravo stigoh kući. Šta da vam kažem osim da sam siguran da nismo pogriješili što smo ovo napravili. Znači doslovno njih 5 žive u par kvadrata prostora...jedna sobica sa 3 kreveta za djecu i dnevna koja je i spavaća za roditelje i dnevna za sve, u njoj je perilica rublja, frižider i sve ostalo...strašno nešto...

Sve skupa sa uplatama na račun i uplatama na ruke se skupilo 3750kn. Od toga smo dali Famiju 2000kn, on je dao listu artikala sa tvorničkim cijenama tako da će mu javljati kad im i šta treba a on će im isporučivati sa kombijem. 1200kn smo avansirali struju na 6mj unaprijed te njima dali 550kn na ruke za tekuće potrebe...Ne mogu vam opisati koliko su bili sretni i zahvalni svima nama na ovome..Oči pune suza....ma strašno....Puno njih je i stvari doniralo tipa odjeće, obuće...dosta njih suhomesnate proizvode, jaja i slično...

Prenosim vam pozdrave i neizmjerno veliko HVALA od obitelji!

evo prvo slike s puta...

th_IMG_0937.jpg th_IMG_0939.jpg th_IMG_0940.jpg th_IMG_0941.jpg th_IMG_0942.jpg th_IMG_0944.jpg th_IMG_0946.jpg

th_IMG_0956.jpg th_IMG_0957.jpg th_IMG_0965.jpg th_IMG_0966.jpg th_IMG_0967.jpg th_IMG_0974.jpg

kad smo stigli...

th_IMG_0980.jpg

th_IMG_0981.jpg th_IMG_0982.jpg th_IMG_0983.jpg th_IMG_0985.jpg th_IMG_0986.jpg th_IMG_0989.jpg th_IMG_0990.jpg

th_IMG_0991.jpg th_IMG_0993.jpg th_IMG_0994.jpg th_IMG_0996.jpg th_IMG_0997.jpg

Edited by srki

Evo da se i ja javim :)

Bilo je lijepo, ljudi stvarno nemaju i žive u bijedi i veoma mi je drago što smo im pomogli :palacg:

Nadam se da će se još ljudi pridružiti akciji...

bitno da se kile vidi, e e izašo si na novine sad ćeš još da izađeš na teljevizor....majke mi

vrvoje_sb said:
bitno da se kile vidi, e e izašo si na novine sad ćeš još da izađeš na teljevizor....majke mi

a kad se gura u prvi red uvijek :lol2

0