MaxFire 0 Posted April 4, 2011 Ovako zanima me dali je netko sebi ovo radio na petici i kaj sve moram napravit?? kupit??? da bi bio pravi gospodin ...ovak mi ne izgleda komplicirano na prvi pogled a sviđa mi se....hvala unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted April 4, 2011 nije uopce komplicirano, narucis druge amortizere zadnje haube tj komplet kit i montiras ih umjesto svojih http://www.ecstuning.com/Search/Hatch_Pop_Kit/ES1895197/ Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted April 4, 2011 nije uopce komplicirano, narucis druge amortizere zadnje haube tj komplet kit i montiras ih umjesto svojih http://www.ecstuning.com/Search/Hatch_Pop_Kit/ES1895197/ Jel ima toga di kod nas???osim u zubaku... btw ako ima tko za prodat neka se javi na pm. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted April 4, 2011 evo sve što ti treba, cca malo manje od 400kuna, to je od maria sve 1. 2 x 6Y0 827 550 C (Skoda Fabia gas springs) lifteri s jače nadrukani i sami dižu gepek jer fabia ima valjda teža vrata ili nešto takvo.. 2. 2 x 1K8 827 761 C (Scirocco bumpers) oni naspam seriskih u sebi imau ugrađen feder koji ubiti odgurne vrata dovoljno da ih lifteri povuku gore 3. 2 x 1J6 827 439 A (Seat Leon ball pins) a ovo je zamijne za stare prihvate liftera koji idu na vrata i krači su od standardnih samo kaj neznam dali je to isto neophodno ali ja sam ih uzeo svejedno.. kad to promijeniš onda moraš u vagu promenit postavke jer se kad držiš gumb samo otključa,a s tim da sam tudum za vag meni je to radio prx sa scc foruma tak da ti s te strane nemogu pomoč puno.. Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted April 4, 2011 (edited) vidiš, i tatica bi ovo htjeo u trojkicu ko to zna i ko je sebi radio nek napiše konkretnu cijenu ove za.ebancije Edited April 4, 2011 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted April 4, 2011 vidiš, i tatica bi ovo htjeo u trojkicu ko to zna i ko je sebi radio nek napiše konkretnu cijenu ove za.ebancije Slažem se.... Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted April 4, 2011 (edited) dali se može isprogramirat samo daljinsko otvaranje gepeka bez mijenjanja onih posebnih amortizera i sl. ? Edited April 4, 2011 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted April 4, 2011 ooo ja bi rekao da je ovo malko skuplje jer u njemačkoj košta 90ak eura, kod nas teško da može biti 400 kuna nakon ugradnje treba isprogramirat da se otvara preko daljinskog prednost je jer dobro izgleda, mana je što zimi ne otvara uopće... Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted April 4, 2011 Košta sve ukupno 60eur da kupite ove dijelove u ovlaštenom, i prijatelj prkeo vag da aktivira... ja postavio radi i zimi ne baš na nekom minusu ali radi sigurno 2/3 zime samo kad su veliki minusi nije radilo. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted April 5, 2011 jel se moze to ubacit na passata 3bg davno sam citao nesto na forumu o tome.. imam tipku na daljinskom i skoci malo,ne fali mu puno da se digne Share this post Link to post Share on other sites