Bzc 0 Posted April 5, 2011 Pozdrav, poznanik ima problema za touaregom. Naime, otišel mu je nosač kardana, onaj koji drži pen lager, gumeni nosač. U servisu su mu rekli da se to mijenja zajedno sa kardanom, a to znači cifru od cca 9,000 kn, jel ima tko kavih saznanja o eventualnoj reparaciji istog? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted April 5, 2011 (edited) http://www.intermobil.hr/ .......probaj tu.. Edited April 5, 2011 by ivanmk1 Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted April 5, 2011 Tako su i meni rekli... Posto mi je auto trebao i nije mi se dalo zezat s tim uzeo sam novi kardan i šišaj!!! Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir 8 Posted April 5, 2011 Izgleda da je ovo još jedna tvornička greška. Ili konstrukcijski promašaj. http://www.touaregdriveshaft.com/ Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 5, 2011 mjenjah 3-4 do sada... samo komplet... Share this post Link to post Share on other sites
Bzc 0 Posted April 5, 2011 (edited) Nevjerojatno kako glup kvar i glupo rješenje.... jel se isplati naručivati ova sa par postova gore? Vidim da je cijena super.. Edited April 5, 2011 by Bzc Share this post Link to post Share on other sites
Bzc 0 Posted April 6, 2011 Dakle problem riješen danas u Intermobilu (hvala ivanmk1 na info). Inače, reparacija tog nosača sa originalnim dijelovima izašla je 2100 kn sa PDV-om. Posao gotov za cca sat i pol, uz demaontažu, balansiranje i montažu kardana. Preporuka, jer nije mala razlika. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 6, 2011 Orignal dio nepostoji u vw-u.. bar ne u etki odakle se djelovi i naručuju... Dobro si prošao... javi dojmove Share this post Link to post Share on other sites
Bzc 0 Posted April 6, 2011 Orignal dio nepostoji u vw-u.. bar ne u etki odakle se djelovi i naručuju... Dobro si prošao... javi dojmove Tako su rekli, pojma nemam. Uglavnom daju garanciju 2 godine mislim. u odnosu na 9600kn koliko je bio predračun u servisu, ovo je bagatela. Za sada sve štima, sve je izbalansirano i provjereno, tak da je ko nov. Inače, masovno mjenjaju na tuarezima to. Share this post Link to post Share on other sites