0
tomek2203

zamjena sata i klime

Recommended Posts

pozzz

ja se ipričavam ako ima negdje ovaj post ali tražio sam i nisam našio ništa..

dakle radi se o polu 1.4 16v 2006

imam trenutno ovakav sat

20110401170449361.jpg

i htio bih stavit unutra ovo na sredinu da mi pokazuje potrošnju . kad su vrata otvorena itd.....

screenshot143c.jpg

i da htio bih zamjenit ovo

screenshot144.jpg

i stavit recimo kako ima golf sa okruglim ili neki koji je sličan ovom

golfplusdo15a.jpg

51684123081a153ef1c9.jpg

sad me zanima koliko ima posla oko toga koliko se to isplati i dali se to uopče i može napravit

ili da ubacim ovakav od 1.9 tdi -a

screenshot152b.jpg

jel je to izvdivooo

Edited by tomek2203

na display na satu zaboravi, nije stvar samo u displayu nego je i sat skroz drukciji, sta se tice climatronica ista stvar,previse za......ncije a iovako imas klimu, e da, kod climatronika mijenjas komplet kutiju ispod table, u svakom slucaju, besmisleno, skupo i neisplativo, radije te novce utrosi u nest drugo po autu... :palacg

Tako je.odustani od toga,preveliki zahvati su to,ako to želiš,bolje ti je prodaj svoj polo i kupiti onaj koji to ima.

Prvo me zanima di misliš nać sat od Pola a da ima taj veliki display??

Bojim se da je to skoro nemoguća misija, ja sam sebi jedva našao sat s BC na malom displayu...

Koliko vidim sad nemaš BC a htio bi ga stavit?

Onda ti tu mogu pomoć jer sebi slažem pa sve znam što ti treba i kako treba...

A klima, i to se da, ali kako su ti rekli, komplicirano i neisplativo. . .

Edited by marko.p

Climatic što ti imaš i climatronic su dva potpuno različita sustava koji rade na potpuno drugčiji način.Jedino što im je jednako su dijelovi klime u motornom prostoru (kompresor,kiler klime,isparivač...),a sve ostalo što se nalazi unutar vozila je drugčije.Nije moguće samo staviti display od climatronica i da bi radilo to.potrebni su ti razni senzori,servo motorići za klapne i mali miljun drugih stvari da bi to radilo,uglavnom previše posla i novaca.Još da bi imao neki kompletan polo s climatronicom,još bi se ti i isplatilo to raditi.

Ovaj video će ti najbolje dočarat obim tog posla

ja imam climatic u svom

našao sam donora koji ima climatronic

i kad sam vidio sve to pao mi mrak na oći

ček ti si stavio onda climatronic .. ili si odustao od toga...

da još imam par pitanja da recimo kupim od novog pasata radio al onaj sa navigacijom i sa svim stavrima jel bi mi to radilo .. ..

pa ja ču poludit pa ništ nejde na taj auto .. :palacd :palacd :palacd

e sad još jedno pitanje da bi mi auto imao ESP kaj moram napravit.. jer mi sada nema

da sad ne otvaram nove teme ču samo tu sve pisat

hehheee... pa jel ima ovaj auto nešto što bi se moglo napravit na njemu ........ :angry: :angry:

Problem je u tome što su današnji auti kompleksni i puni elektronike koju je naknadno vrlo problematično i skupo dograđivati,pogotovo ove stvari koje si ti naveo,za to su zaista potrebni veći zahtjevi.

ti si trebaš kupit keca...na njega ti sve paše od svega...i svaki dan si možeš nekaj novo ugradit ak te to veseli :palacg

ček ti si stavio onda climatronic .. ili si odustao od toga...

da još imam par pitanja da recimo kupim od novog pasata radio al onaj sa navigacijom i sa svim stavrima jel bi mi to radilo .. ..

nisam stavio climatronic, odustao sam za sada jer nemam vremena

planiram, ali moram to još detaljno proučit jer to nije jednostavno, za mene...

ti stvarno imaš zahtjeve al ono

Climatronic, ESP...to i košta i ima posla

Možeš prodat taj auto, dodat neku količinu novaca i kupit drugog koji je krcat opremom. To možeš, recimo??!?

sve te 3 stvari su zapravo potpuno nepotrebne...

1) da uopce nemas klimu u autu, pa bi covjek rekao... climatic, climatronic... svjedno. imas klimu, to ej bitno. ako hladi po ljeti i grije po zimi - sto ce ti vise. mislis da bi nesto bitno postigao sa time da odredis temperaturu digitalno? jbt, ja opce ni ne gledam stupnjeve. niti jednom od auti koje imam. zima,proljece i jesen je na 21 stupanj, po ljetu je na najmanje da ohladi vrucinu. doslovno te sve silne tipke ni ne gledam... a vjeruj mi, da imas nebi ni ti...

skupo, nepotrebno za naknadnu ugradnju

2) esp, dali ti stvarno treba? sa 1.4 motorom? daj ajde...

3) board comp - opet skupa a vise manje bespotrebna investicija. kad sam ga imao na prvom autu, bio mi je zabavan 10 minuta, gledati kolko trosi sad, kolko prosjecno, kolko mi je jos kilometara ostalo... no, poslje ti je jos jedna od stvari u autu koje ni ne pogledas...

tak da... imas pametnijih stvari za ugraditi

recimo tempomat

ili coming home funkcija...

ili park senzori...

to ti vec moze biti od neke konkretne koristi

coming home funkcija

koliko bi me to recimo koštalo ... jer to bih sigurno stavio da mi se pale svijetla kad otključam auto

0