tomek2203 0 Posted April 10, 2011 (edited) pozzz ja se ipričavam ako ima negdje ovaj post ali tražio sam i nisam našio ništa.. dakle radi se o polu 1.4 16v 2006 imam trenutno ovakav sat i htio bih stavit unutra ovo na sredinu da mi pokazuje potrošnju . kad su vrata otvorena itd..... i da htio bih zamjenit ovo i stavit recimo kako ima golf sa okruglim ili neki koji je sličan ovom sad me zanima koliko ima posla oko toga koliko se to isplati i dali se to uopče i može napravit ili da ubacim ovakav od 1.9 tdi -a jel je to izvdivooo Edited April 14, 2011 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted April 10, 2011 na display na satu zaboravi, nije stvar samo u displayu nego je i sat skroz drukciji, sta se tice climatronica ista stvar,previse za......ncije a iovako imas klimu, e da, kod climatronika mijenjas komplet kutiju ispod table, u svakom slucaju, besmisleno, skupo i neisplativo, radije te novce utrosi u nest drugo po autu... Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 10, 2011 Tako je.odustani od toga,preveliki zahvati su to,ako to želiš,bolje ti je prodaj svoj polo i kupiti onaj koji to ima. Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted April 12, 2011 (edited) Prvo me zanima di misliš nać sat od Pola a da ima taj veliki display?? Bojim se da je to skoro nemoguća misija, ja sam sebi jedva našao sat s BC na malom displayu... Koliko vidim sad nemaš BC a htio bi ga stavit? Onda ti tu mogu pomoć jer sebi slažem pa sve znam što ti treba i kako treba... A klima, i to se da, ali kako su ti rekli, komplicirano i neisplativo. . . Edited April 12, 2011 by marko.p Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 12, 2011 BC ?? neznam baš te skračenice... ali ako bi se dalo bumo se dgv.. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 12, 2011 BC engleski Board Computer-putno računalo Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 14, 2011 a jel bi mogo stavit ovo od 1.9. tdi -a Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 14, 2011 Climatic što ti imaš i climatronic su dva potpuno različita sustava koji rade na potpuno drugčiji način.Jedino što im je jednako su dijelovi klime u motornom prostoru (kompresor,kiler klime,isparivač...),a sve ostalo što se nalazi unutar vozila je drugčije.Nije moguće samo staviti display od climatronica i da bi radilo to.potrebni su ti razni senzori,servo motorići za klapne i mali miljun drugih stvari da bi to radilo,uglavnom previše posla i novaca.Još da bi imao neki kompletan polo s climatronicom,još bi se ti i isplatilo to raditi. Ovaj video će ti najbolje dočarat obim tog posla Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted April 14, 2011 ja imam climatic u svom našao sam donora koji ima climatronic i kad sam vidio sve to pao mi mrak na oći Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 14, 2011 ček ti si stavio onda climatronic .. ili si odustao od toga... da još imam par pitanja da recimo kupim od novog pasata radio al onaj sa navigacijom i sa svim stavrima jel bi mi to radilo .. .. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 14, 2011 Koji model passata smatraš pod "novi passat"? Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 14, 2011 ili ovaj od pasata ili ovaj od novog pola Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 14, 2011 Taj radio ti fizički ne paše u otvor za radio u tvojem polu Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 14, 2011 pa ja ču poludit pa ništ nejde na taj auto .. :palacd e sad još jedno pitanje da bi mi auto imao ESP kaj moram napravit.. jer mi sada nema da sad ne otvaram nove teme ču samo tu sve pisat Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 14, 2011 Isto rađe odustani od ugradnje ESP-a Ali ozbiljno Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 14, 2011 hehheee... pa jel ima ovaj auto nešto što bi se moglo napravit na njemu ........ :angry: Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 14, 2011 Problem je u tome što su današnji auti kompleksni i puni elektronike koju je naknadno vrlo problematično i skupo dograđivati,pogotovo ove stvari koje si ti naveo,za to su zaista potrebni veći zahtjevi. Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted April 14, 2011 ti si trebaš kupit keca...na njega ti sve paše od svega...i svaki dan si možeš nekaj novo ugradit ak te to veseli Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 15, 2011 hehhee... vidiš to ti nije loša ideja ....... Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted April 15, 2011 ček ti si stavio onda climatronic .. ili si odustao od toga... da još imam par pitanja da recimo kupim od novog pasata radio al onaj sa navigacijom i sa svim stavrima jel bi mi to radilo .. .. nisam stavio climatronic, odustao sam za sada jer nemam vremena planiram, ali moram to još detaljno proučit jer to nije jednostavno, za mene... ti stvarno imaš zahtjeve al ono Climatronic, ESP...to i košta i ima posla Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 15, 2011 Možeš prodat taj auto, dodat neku količinu novaca i kupit drugog koji je krcat opremom. To možeš, recimo??!? Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted April 21, 2011 evo ti za climatronic http://www.pimpowski.de/climatronic_einbauen_pimpowski.htm Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 21, 2011 od ovog ču sigurno odustat... možda......... Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted April 22, 2011 sve te 3 stvari su zapravo potpuno nepotrebne... 1) da uopce nemas klimu u autu, pa bi covjek rekao... climatic, climatronic... svjedno. imas klimu, to ej bitno. ako hladi po ljeti i grije po zimi - sto ce ti vise. mislis da bi nesto bitno postigao sa time da odredis temperaturu digitalno? jbt, ja opce ni ne gledam stupnjeve. niti jednom od auti koje imam. zima,proljece i jesen je na 21 stupanj, po ljetu je na najmanje da ohladi vrucinu. doslovno te sve silne tipke ni ne gledam... a vjeruj mi, da imas nebi ni ti... skupo, nepotrebno za naknadnu ugradnju 2) esp, dali ti stvarno treba? sa 1.4 motorom? daj ajde... 3) board comp - opet skupa a vise manje bespotrebna investicija. kad sam ga imao na prvom autu, bio mi je zabavan 10 minuta, gledati kolko trosi sad, kolko prosjecno, kolko mi je jos kilometara ostalo... no, poslje ti je jos jedna od stvari u autu koje ni ne pogledas... tak da... imas pametnijih stvari za ugraditi recimo tempomat ili coming home funkcija... ili park senzori... to ti vec moze biti od neke konkretne koristi Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 22, 2011 coming home funkcija koliko bi me to recimo koštalo ... jer to bih sigurno stavio da mi se pale svijetla kad otključam auto Share this post Link to post Share on other sites