Speedy-RI 0 Posted April 12, 2011 Zanima me dali netko zna di ima za nabaviti od 3M programa ljepljivih traka, samoljepljivu čičak traku? Ja sam prekopao cijelu Rijeku i nigdje ne mogu naci postoje kao 2 vrste kolko sam uspio naci po netu Scotchmate™ mekane čičak trake Dual-Lock™ čvrste čičak trake Radi se o ovome: Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted April 12, 2011 a to bi tablicu ljepio Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted April 12, 2011 Imas u OBI-u. Trebalo bi bit i u drugim vecim trgovinama s alatom i tom kucanskim pizdarijama. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 12, 2011 a to bi tablicu ljepio Yep, a volio bi sa ovim probati, jer sam cuo da navodno jako drzi da ne otpada tablica, a opet mozes ju skinuti kada pozelis @bube: nazalost nemamo obi kod nas, prosao sam bauhaus i sve ove trgovine sa alatom i bojama i lakovima i nema nis... I jesi mi 100% siguran da ima u obi-u? ako ima garant lako cu rijesiti da mi netko to kupi u zg-u Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 13, 2011 gdje je obi u zg ? ja bi trebo to speedy pa ti posaljem ako nadem Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted April 13, 2011 (edited) ja sam ljepio kod sebe tako tablicu, inače ljepe se s time i lajsne po vratima moram ić i sebi uzet jer mi ponestalo , pa eto ako kom treba ja kupim pa pošaljem Edited April 13, 2011 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted April 13, 2011 speedy ako nađeš gdje i budeš uzimao, ajde javi pa da naručiš i za mene, ja imam onu debelu samoljepljivu traku, al ajde probao bi ovu na čičak Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted April 13, 2011 evo ako kome može pomoć ova firma ima i bavi se s tim, nabavio od njih prije par mjeseci trauku jel sam učvrščival tepih u kući s ovom čičak trakom valjda sam pomogao malo http://www.raos.hr/kontakt.html Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 13, 2011 gdje je obi u zg ? ja bi trebo to speedy pa ti posaljem ako nadem Zahebo sam se, gledam sada ipak nema u zg-u Ali vidis trebalo bi u ovom raos-u pogledati od cega je ludara dao link ja sam ljepio kod sebe tako tablicu, inače ljepe se s time i lajsne po vratima moram ić i sebi uzet jer mi ponestalo , pa eto ako kom treba ja kupim pa pošaljem I daj mi reci kako ti to drzi tablicu, jel ju drzi dovoljno jako da ne otpadne @ludara: tnx budem ih malo kontaktirao Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted April 13, 2011 nema problema, valjda budeš uspio nekaj isposlovat Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted April 13, 2011 odlično drži, oprao sam auto već neznam kolko puta i nije ništa popustilo vlasnik prije mene također ljepio tablice i nikad nije otpalo ja sam kupio maloprije 20kn - 5 metara Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted April 13, 2011 (edited) Ja idem sljedeći tjedan u Kopar pa ti mogu tamo pogledat u OBI-u. Edited April 13, 2011 by MarinoL Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted April 13, 2011 Ima u OBI i imam ja te cicak trake par metara doma. ali ne bi je preporucio. Ja sam radje zaljepio svoje tablice sa dvostranom ljepljivom trakom za tzv. vanjsku uporabu. E to drzi ko blesavo, samo ako ces htjet skidat tablice, nista bez spahtla i puno zivaca. Bas si moram otici kupiti jos te trake pa ju poslikam i posaljem da vidis kak izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 13, 2011 Znam da onu traku nebi ni bog vise skinuo, zato i bi radje stavio tu cicak @MarinoL: ma ti si legenda, ajde mi molim te pogledaj tamo ako se sjetis i stignes imas pifkana Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted April 13, 2011 (edited) @Speedy, ja sam koristio i koristim od firme Seles tu obostranu ljepljivu traku što je spomenio @bubelud, danas sam je opet kupio kako sam i naveo gore, znači traka je apsolutno za ljepit tablice, lajsne itd. odlično drži samo jedino je problem kasnije skinit to ljepilo al sve se to može sa malo vode i grecanje prstima/noktima , no ne vidim razlog da skidaš ako misliš ljepit tablicu, jedino ako ćeš je kasnije mijenjat il nešto evo baš ovako ostane Edited April 13, 2011 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted April 13, 2011 Znam da onu traku nebi ni bog vise skinuo, zato i bi radje stavio tu cicak @MarinoL: ma ti si legenda, ajde mi molim te pogledaj tamo ako se sjetis i stignes imas pifkana Ništa od toga. Ne pijem pifkana. Za pi... sok. Nemaš beda frende, pogledat ću i kupit odmah ako nađem. I mene je to malo zainteresiralo. Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted April 13, 2011 Eto to je ovo kino. 15m dode 83kn. Cicak ti je 11kn/m ali zaboravi taj cicak, to ce ti se odlijepiti nakon 3 pranja miniwashem jer nije za vanjsku primjenu. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 13, 2011 ja sam tablicu ljepio dvoslojnom 3m trakom,drzi za poluđet prije iscupat branik gepek neg nju,upravo i jest taj problem.koristio sam taj cicak skinu sam s neceg petnest puta sam odljepio i vise nije htio hvatat... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 14, 2011 Te trake od tesse ima za kupiti i u bauhausu, i ima od tesse isto neka losa cicak traka za kupiti ali to ne valja, jako je slaba, zato i trazim iskljucivo od 3M-a Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 14, 2011 Evo upravo sam zvao i RAOS Kaze lik da ima vise vrsta tih traka, i da ova najajca čičak traka drzi bez problema tablicu na autu Uglavnom cijene su po metru i veleprodajna cijena za metar je 64 kn Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 16, 2011 ma jebo to...normalan okvir tablice je zakon Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted April 16, 2011 meni bi trebalo oko 20 cm te trake... ako nekome ostane viska a ide na st-meet placam pivwo Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted April 16, 2011 jel te trake drže i na hrapavom,konkretno na prednjem braniku od duje ili drži samo na glatkim površinama Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 19, 2011 To nebih znao, ali mislim da bi trebala drzati, nazovi onu firmu RAOS koju sam ja zvao pa pitaj Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 30, 2014 Da ne otvaram novu temu, pitat cu ovdje... Znaci zanima me ako vi znate nekoga da se bavi izradom onih cicak traki s imenom, ko sto vojska ima na prsima. Trebalo bi mi napravit par komada, pa me zanima cijena i to. Hvala unaprijed. Share this post Link to post Share on other sites