DeMit 0906M 0 Posted December 30, 2014 Da ne otvaram novu temu, pitat cu ovdje... Znaci zanima me ako vi znate nekoga da se bavi izradom onih cicak traki s imenom, ko sto vojska ima na prsima. Trebalo bi mi napravit par komada, pa me zanima cijena i to. Hvala unaprijed. imas u vk iza kod kristala.. i mislim da Božo to radi ili nosi nekome nisam sgr Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 30, 2014 Kod kristala? Di je to? Daj malo detaljnije ?? A ovo drugo mislis na Boza reklamu? Ajde bas cu ga nazvat kad se vratim.. Share this post Link to post Share on other sites
Teskera 0 Posted January 3, 2015 Potrazite traku za ljepljenje ogledala na zid kupaonice,nesto predobro, jedini je problem skidanje tablice Share this post Link to post Share on other sites
MatijaVW 0 Posted February 8, 2015 jel itko probao s magnetom ? Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 8, 2015 tablica je aluminij Share this post Link to post Share on other sites
MatijaVW 0 Posted February 8, 2015 hahah bas sam sje*o .... moja greska Share this post Link to post Share on other sites