bezimeni 0 Posted April 13, 2011 nisam naso na forumu pa dali neko zna imam polo 6r 1.6 tdi htio bi ga spustiti sa oprugama dali znate koje ja mogu gledat marke autiju a da pasu te opruge i na moj auto ako kužite sta ocu rec? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted April 13, 2011 Kao prvo, nauči koristiti znakove interpunkcije. Šta tebe točno zanima? Da li ti pašu opruge sa nekog drugog auta? Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted April 13, 2011 Kao prvo, nauči koristiti znakove interpunkcije. Šta tebe točno zanima? Da li ti pašu opruge sa nekog drugog auta? haha ok a da ono npr... kad prodaju opruge pa napisu pasu na golf 5, seat ibica, škoda octavia, polo 9n. pa npr... da znam da ako pasu na škodu octaviu da pasu i na moj, kužiš? Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted April 13, 2011 Za ovaj polo 6R bi ti trebale pasati od seat ibize nove, sto se tice spustanja ako zelis opruge, imas primjer spustenog Damjanovog Pola s Eibach oprugama, pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted April 14, 2011 (edited) Za ovaj polo 6R bi ti trebale pasati od seat ibize nove, I Škode Fabie 2.... to ti je sve ista platforma...! Edited April 14, 2011 by Leo Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted April 14, 2011 @ Leo Imas pravo, nisam se mogao sjetiti Fabie Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted April 22, 2011 imam polo 1,6 TDI 105hp htio bi ga spustit oprgama sad prijatelj mi je reko da ako ga spustim da mi nece drzat dobro cestu i da ce bit preveliki pritisak na gumama sta nije to glupost sto je reko htio bi ga spustit ali nebi htio da npr nas sjedne 5 u auto i da mi grebe na lezecem i tako negdje... pa dal mi mozete preporucit do koliko da ga spustim a da to izbjegnem? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted April 23, 2011 Glupost. Ako spustis autu, težište je niže i auto bolje leži. Kako može biti veće opterećenje za gume ako je masa auta ostala ista. Možda ćeš se zbog nižeg težišta i boljeg leženja auta brže vozit po zavojima pa će sukladno tomu i gume više trpit(bokovi), nadam se da je kolega na to mislio, inače nema smisla. Neka donja granica na serijske amortizere su opruge koje spuštaju 40/60 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 23, 2011 u pravu je da ce biti mopterecenje na gumam to je,zasto?zato sto ce se pojebati optika,ali ti ga spusti sa oprugama i odi na optiku i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted April 23, 2011 Već si otvarao temu o oprugama za tvoj Polo! Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted April 23, 2011 sta se to nesmije? sorry nisam znao Share this post Link to post Share on other sites