Biker boy 0 Posted February 12, 2007 moj glas za tomason felgice........ nekak mi ba?? lijepo zgledaju..... Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 12, 2007 ja bih se maknuo od felgi s rubom jer vizualno izgledaju manje...radije gledaj nes s krakovima do ruba takodjer pogledaj ove wolfrace, felge mi imaju zestok dizajn a bagatela, ja razmisljam o ovima prvima 90% uzimam http://www.cice.com.hr/forum/showthread.ph...hlight=wolfrace prve su premoćne. kad dođem do love odma ih stavljam Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 Pa ovo su ti BBS-ice ??ta ne, ina slici su 18 ili 19". Sa 17 neće ni blizu biti ovakav izgled. Evo ti od frenda sa biv??e 4ke TDI PD115. Mislim da su bile 18x8" . Sad je auto tu negdje oko ZG-a. znam da su bbs ali su slične pa sam stavio sliku kako bi sve skupa trebalo izgledat.... Ja se tu ne bih puno dvoumio.Wolfrace Pro-Sprint Shadow Chrome 18" Tko bira,masturbira... Po meni 17 je malo.Realno,ako ide do 17,pa more i 18.Razlike nema.Tu je to.17 je minimala.Isto kao i na peticu 18. Nisam styler neki,ali da se zakljuciti sve ok, ja bi najradije stavio 19" ali nebi nis vise radio na autu, ali 17" i 18" osjetile bi se performanse a sa 17" i spu??ten izgleda ok, treba skinut lajsne s branika, pofarbat ga, kupit IC i turbo......cukice....kočnice.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 tomason....sorry an ot ali overboost jesi chipa to smece? chipan....btw. pitaj tatamatho-a na PM koliko je ostao iza mene....htio vidit dal dimi.... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 12, 2007 (edited) sve ok, ja bi najradije stavio 19" ali nebi nis vise radio na autu, ali 17" i 18" osjetile bi se performanse a sa 17" i spu??ten izgleda ok, treba skinut lajsne s branika, pofarbat ga, kupit IC i turbo......cukice....kočnice.... Znas kak se kaze,sve ima svoje prednosti i mane Edited February 12, 2007 by MarioTDI Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 Znas kak se kaze,sve ima svoje prednosti i mane a da, da ne idem toliko na performanse stavio bi vece felge, a da imam 4 seta felgi to nebi bio problem.... Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 12, 2007 chipan....btw. pitaj tatamatho-a na PM koliko je ostao iza mene....htio vidit dal dimi.... slobodno se on tu pohvali....al mo??e i meni na pm Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 slobodno se on tu pohvali....al mo??e i meni na pm ja se nebi s tim hvalio....LOL.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 chipan....btw. pitaj tatamatho-a na PM koliko je ostao iza mene....htio vidit dal dimi.... macaneeeee nemoj de da tata stavi istinu na vidjelo, tj. filmic Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 macaneeeee nemoj de da tata stavi istinu na vidjelo, tj. filmic macane stavio si sto si imao, drugi put idemo od 0-180...a ne počet snimat na 220-230.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 (edited) macane stavio si sto si imao, drugi put idemo od 0-180...a ne počet snimat na 220-230.... ju bi tu ce reci istinu: http://www.youtube.com/watch?v=6gnci9IEiAg Edited February 12, 2007 by Tatamataho Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 sve ok s ovim clipom...ali stari moj presao si me za ola duzine i na 230 po satu smo skupa isli, ali reci brate ljudima koliko te ostavim u prve 4 brzine.....a to bi na 402 znacilo sekundu....+++++ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 sve ok s ovim clipom...ali stari moj presao si me za ola duzine i na 230 po satu smo skupa isli, ali reci brate ljudima koliko te ostavim u prve 4 brzine.....a to bi na 402 znacilo sekundu....+++++ je je ju bi tu ne laze ostavio si me al to samo zato sto ja nisam strit ricer pa ne znam startati Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 12, 2007 to tvoj auto na avataru?mislim razbijeni? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 to tvoj auto na avataru?mislim razbijeni? nazalost Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 je je ju bi tu ne laze ostavio si me al to samo zato sto ja nisam strit ricer pa ne znam startati da da sad je start u pitanju...pa pustio sam te da ponovimo start.....auuuuuu samo sam taj avatar cekao, nisam nis htio rec...od muke ga isao zabit u stup poslje racea... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 da da sad je start u pitanju...pa pustio sam te da ponovimo start.....auuuuuu samo sam taj avatar cekao, nisam nis htio rec...od muke ga isao zabit u stup poslje racea... samo jebi.... kad dodje auto namazat cu te ko paštetu dok pricam na mob jednom rukom i drugom snimam kamerom Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 samo jebi.... kad dodje auto namazat cu te ko pa??tetu dok pricam na mob jednom rukom i drugom snimam kamerom da, a ja cu jo?? karat na zadnjem sicu dok te budem prolazio..... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 12, 2007 pod sta si podletio? daj stavi neke vece slike. Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 pod sta si podletio? daj stavi neke vece slike. izletio mu neki lik s d??ipom.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 da, a ja cu još karat na zadnjem sicu dok te budem prolazio..... nemoj karat molim te, uvik neke stete napravis Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 12, 2007 izletio mu neki lik s d??ipom.... Steta finog auta! Jel bio opel Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 Steta finog auta! Jel bio opel napravit ce se bio jeep Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 nemoj karat molim te, uvik neke stete napravis pa napravio sam sina...nije steta, a sto ti cekas....da moj ima koga pret po gradu, a ako ne mo??e?? ja napravim za male pare.... Steta finog auta! Jel bio opel nije opel, auto je gotov, samo da se srede papiri od kaska i opet rula po gradu.....ma dobar si ti moj brate.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 pa napravio sam sina...nije steta, a sto ti cekas....da moj ima koga pret po gradu, a ako ne možeš ja napravim za male pare.... nije opel, auto je gotov, samo da se srede papiri od kaska i opet rula po gradu.....ma dobar si ti moj brate.... normalno da nije steta ja necu jos, necu imat onda za ložu Share this post Link to post Share on other sites