2 2
Guest overboost

golf IV

Recommended Posts

Guest overboost
Pa ovo su ti BBS-ice ??ta ne, ina slici su 18 ili 19". Sa 17 neće ni blizu biti ovakav izgled.

Evo ti od frenda sa biv??e 4ke TDI PD115. Mislim da su bile 18x8" . Sad je auto tu negdje oko ZG-a.

dscf0066ea7.th.jpg dscf0067xl3.th.jpg

znam da su bbs ali su slične pa sam stavio sliku kako bi sve skupa trebalo izgledat....

Ja se tu ne bih puno dvoumio.Wolfrace Pro-Sprint Shadow Chrome 18" :palci

Tko bira,masturbira... :rotfl

Po meni 17 je malo.Realno,ako ide do 17,pa more i 18.Razlike nema.Tu je to.17 je minimala.Isto kao i na peticu 18.

Nisam styler neki,ali da se zakljuciti :rotfl

sve ok, ja bi najradije stavio 19" ali nebi nis vise radio na autu, ali 17" i 18" osjetile bi se performanse a sa 17" i spu??ten izgleda ok, treba skinut lajsne s branika, pofarbat ga, kupit IC i turbo......cukice....kočnice.... :o:o:o

Guest overboost
tomason....sorry an ot ali overboost jesi chipa to smece?

chipan....btw. pitaj tatamatho-a na PM koliko je ostao iza mene....htio vidit dal dimi.... :lol2:lol2:lol2

sve ok, ja bi najradije stavio 19" ali nebi nis vise radio na autu, ali 17" i 18" osjetile bi se performanse a sa 17" i spu??ten izgleda ok, treba skinut lajsne s branika, pofarbat ga, kupit IC i turbo......cukice....kočnice.... :o:o:o

Znas kak se kaze,sve ima svoje prednosti i mane :)

Edited by MarioTDI

Guest overboost
Znas kak se kaze,sve ima svoje prednosti i mane :)

a da, da ne idem toliko na performanse stavio bi vece felge, a da imam 4 seta felgi to nebi bio problem.... :lol:

chipan....btw. pitaj tatamatho-a na PM koliko je ostao iza mene....htio vidit dal dimi.... :lol2:lol2:lol2

slobodno se on tu pohvali....al mo??e i meni na pm :D:D:rolleyes:

Guest overboost
slobodno se on tu pohvali....al mo??e i meni na pm :D:D:rolleyes:

ja se nebi s tim hvalio....LOL.... :mah:mah

Guest Tatamataho

macaneeeee nemoj de da tata stavi istinu na vidjelo, tj. filmic :bleh:bleh:bleh

Guest overboost
macaneeeee nemoj de da tata stavi istinu na vidjelo, tj. filmic :bleh:bleh:bleh

macane stavio si sto si imao, drugi put idemo od 0-180...a ne počet snimat na 220-230.... :bleh:bleh:bleh

Guest overboost

sve ok s ovim clipom...ali stari moj presao si me za ola duzine i na 230 po satu smo skupa isli, ali reci brate ljudima koliko te ostavim u prve 4 brzine.....a to bi na 402 znacilo sekundu....+++++

Guest Tatamataho
sve ok s ovim clipom...ali stari moj presao si me za ola duzine i na 230 po satu smo skupa isli, ali reci brate ljudima koliko te ostavim u prve 4 brzine.....a to bi na 402 znacilo sekundu....+++++

je je ju bi tu ne laze :bleh ostavio si me al to samo zato sto ja nisam strit ricer pa ne znam startati :P

Guest Tatamataho
to tvoj auto na avataru?mislim razbijeni?

nazalost :bag:

Guest overboost
je je ju bi tu ne laze :bleh ostavio si me al to samo zato sto ja nisam strit ricer pa ne znam startati :P

da da sad je start u pitanju...pa pustio sam te da ponovimo start.....auuuuuu samo sam taj avatar cekao, nisam nis htio rec...od muke ga isao zabit u stup poslje racea... :bag::bag::bag:

Guest Tatamataho
da da sad je start u pitanju...pa pustio sam te da ponovimo start.....auuuuuu samo sam taj avatar cekao, nisam nis htio rec...od muke ga isao zabit u stup poslje racea... :bag::bag::bag:

samo jebi.... :palacd kad dodje auto namazat cu te ko paštetu dok pricam na mob jednom rukom i drugom snimam kamerom :bleh

Guest overboost
samo jebi.... :palacd kad dodje auto namazat cu te ko pa??tetu dok pricam na mob jednom rukom i drugom snimam kamerom :bleh

da, a ja cu jo?? karat na zadnjem sicu dok te budem prolazio..... :fakjea:fakjea:fakjea

Guest overboost
pod sta si podletio?

daj stavi neke vece slike.

izletio mu neki lik s d??ipom.... :angry:

Guest Tatamataho
da, a ja cu još karat na zadnjem sicu dok te budem prolazio..... :fakjea:fakjea:fakjea

nemoj karat molim te, uvik neke stete napravis :P:P:P

Guest Tatamataho
Steta finog auta!

Jel bio opel :rotfl

napravit ce se :palacg bio jeep :angry:

Guest overboost
nemoj karat molim te, uvik neke stete napravis :P:P:P

pa napravio sam sina...nije steta, a sto ti cekas....da moj ima koga pret po gradu, a ako ne mo??e?? ja napravim za male pare.... :lol:

Steta finog auta!

Jel bio opel :rotfl

nije opel, auto je gotov, samo da se srede papiri od kaska i opet rula po gradu.....ma dobar si ti moj brate.... :palacg

Guest Tatamataho
pa napravio sam sina...nije steta, a sto ti cekas....da moj ima koga pret po gradu, a ako ne možeš ja napravim za male pare.... :lol:

nije opel, auto je gotov, samo da se srede papiri od kaska i opet rula po gradu.....ma dobar si ti moj brate.... :palacg

normalno da nije steta :care:care:care:care ja necu jos, necu imat onda za ložu :lol:

2 2