2 2
Guest overboost

golf IV

Recommended Posts

Guest overboost
normalno da nije steta :care:care:care:care ja necu jos, necu imat onda za lo??u :lol:

ja imam jo?? malo lo??e...a onda pelene..... :lol2

Guest Tatamataho
ja imam još malo lože...a onda pelene..... :lol2

a ne znam, jos nisam spreman za kako ono...dzeparac 20kn/dan 12kn cigari, 6kn kava, i one ostale 2kn stedis :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

Guest overboost
a ne znam, jos nisam spreman za kako ono...dzeparac 20kn/dan 12kn cigari, 6kn kava, i one ostale 2kn stedis :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

hm, ovako.....ne znam, imam jako dobrog sponzora....znas i sam.... :grrr

Guest Tatamataho
hm, ovako.....ne znam, imam jako dobrog sponzora....znas i sam.... :grrr

eee da se meni tako bogato udati :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest overboost
eee da se meni tako bogato udati :lol::lol::lol::lol::lol:

ne govorim o tom..... :rolleyes:

Guest Tatamataho
ne govorim o tom..... :rolleyes:

znam...malo te jebem :bleh

Guest overboost
znam...malo te jebem :bleh

uvijek sam znao da si perverzan..... :angry::angry:

Guest Tatamataho
uvijek sam znao da si perverzan..... :angry::angry:

a tonković :lol: znas kako je bilo biti tonkovic? a da sad si se ozenio :rotfl:rotfl:P

ček, kao vi ste fakat dva brata il? krv nije voda i to? mislim, ak jeste, kaj nemate neko drugo sredstvo komunikacije nego tu po forumu? vidite se, čujete se? a ne da mi svi gledamo u 10 stranica OT-a va??ih internih kak se ko s kim naganjao? :bag:

Guest overboost
a tonković :lol: znas kako je bilo biti tonkovic? a da sad si se ozenio :rotfl:rotfl:P

ja mozda malo perverzan zbog mlađih sponzorusica....ali ti bi i mu??ke navukao na cunu.... :ne:ne

ček, kao vi ste fakat dva brata il? krv nije voda i to? mislim, ak jeste, kaj nemate neko drugo sredstvo komunikacije nego tu po forumu? vidite se, čujete se? a ne da mi svi gledamo u 10 stranica OT-a va??ih internih kak se ko s kim naganjao? :bag:

bartici ziha..... :da ...a sorry, malo smo se zanesli.... :mah

Guest Tatamataho
ček, kao vi ste fakat dva brata il? krv nije voda i to? mislim, ak jeste, kaj nemate neko drugo sredstvo komunikacije nego tu po forumu? vidite se, čujete se? a ne da mi svi gledamo u 10 stranica OT-a vaših internih kak se ko s kim naganjao? :bag:

polubraca jel, pa ne mozemo komunicirati kad on ne smije nkuda nego posao-kuca, sto se tice OT jel moras citati ovu teme? jel se tebe nesto pita? ne? onda... ono ohladi malo izadji van opusti se... :palacg

polubraca jel, pa ne mozemo komunicirati kad on ne smije nkuda nego posao-kuca, sto se tice OT jel moras citati ovu teme? jel se tebe nesto pita? ne? onda... ono ohladi malo izadji van opusti se... :palacg

iz tvog posta je jasno vidljivo da ako netko treba ohladit, to si ti. a za ovakvu komunikaciju postoji PM i msn. i neće?? mi TI govorit ??to ću čitat na ovom forumu a ??to ne :lol: i pitat ću ja tebe ne??to ak se ikad vidimo u??ivo... ovak s tipkama si glumi frajera nekom drugom :palacg

Guest Tatamataho
iz tvog posta je jasno vidljivo da ako netko treba ohladit, to si ti. a za ovakvu komunikaciju postoji PM i msn. i nećeš mi TI govorit što ću čitat na ovom forumu a što ne :lol: i pitat ću ja tebe nešto ak se ikad vidimo uživo... ovak s tipkama si glumi frajera nekom drugom :palacg

frrrrrrrrrr :rotfl

Guest overboost
iz tvog posta je jasno vidljivo da ako netko treba ohladit, to si ti. a za ovakvu komunikaciju postoji PM i msn. i neće?? mi TI govorit ??to ću čitat na ovom forumu a ??to ne :lol: i pitat ću ja tebe ne??to ak se ikad vidimo u??ivo... ovak s tipkama si glumi frajera nekom drugom :palacg

ma ne glumi nitko facu, samo smo se zahebavali, i sto je to grijeh....OK, nema frke....necemo se vise javljat.....

ma ne glumi nitko facu, samo smo se zahebavali, i sto je to grijeh....OK, nema frke....necemo se vise javljat.....

NP :vozi

Al se neko naljutio.... :grrr

Ljudi ne igrajte se s Majom bit će problema... :lol::palci

Guest overboost
Al se neko naljutio.... :grrr

Ljudi ne igrajte se s Majom bit će problema... :lol::palci

hmmmm....prije s adminom.... :lol2

Puca ziha na mjesto moderatora/admina/whatever... ako do toga dođe onda smo svi najeba*i, jerbo će nas sve srezat i jedini način komunikacije na forumu budu ICQ i MSN. Mislim se, WTF? :huh:

Go Ziha :fakjea Go Ziha :fakjea

Puca ziha na mjesto moderatora/admina/whatever... ako do toga dođe onda smo svi najeba*i, jerbo će nas sve srezat i jedini način komunikacije na forumu budu ICQ i MSN. Mislim se, WTF? :huh:

Go Ziha :fakjea Go Ziha :fakjea

zašto? pa dobra je i ne bi ni žao učinila.

pazi malo na riječi

Ma nemoj me sada i ti... (pazim malo na riječi). U par prilika sam vidio da je OT-i stvari zbilja nerviraju (nemoj me sada pitati koje jer mi se ne da tra??iti. Ne??to u oglasima, pa ne??to kod rođaka iz Gospića, pa ...ima toga). A kad nekome da?? mogućnosti da uređuje stvari po svom ukusu, uvijek zavr??i na nepredviđen način. Mislim da me razumije??. Ne?

Uglavnom ako je tako kako ti ka??e?? -drago mi je, a ako je drukčije valjda ću već shvatiti, ako ne na forumu onda na nekom od meet-a. :mellow:

I evo nas opet na OT i opet iz početka... Ah, ??ta'??, taki je poso.

Guest overboost

ljudi pa stvarno koji ste Qu... ??ivčani, pa cijeli Va??i auti i projekti su OT, a sad nama zbog 2 glupe stranice tu svi pametujete...pa koji vam je...malo zahebancije, pa nisam u crkvi da moram sjedit prekrizenih ruku, u OT nije nista ruzno receno nit je netko s foruma uvrijeđen ..... ;-):rolleyes:

2 2