Guest overboost Posted February 12, 2007 normalno da nije steta ja necu jos, necu imat onda za lo??u ja imam jo?? malo lo??e...a onda pelene..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 ja imam još malo lože...a onda pelene..... a ne znam, jos nisam spreman za kako ono...dzeparac 20kn/dan 12kn cigari, 6kn kava, i one ostale 2kn stedis Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 a ne znam, jos nisam spreman za kako ono...dzeparac 20kn/dan 12kn cigari, 6kn kava, i one ostale 2kn stedis hm, ovako.....ne znam, imam jako dobrog sponzora....znas i sam.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 hm, ovako.....ne znam, imam jako dobrog sponzora....znas i sam.... eee da se meni tako bogato udati Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 eee da se meni tako bogato udati ne govorim o tom..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 ne govorim o tom..... znam...malo te jebem Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 znam...malo te jebem uvijek sam znao da si perverzan..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 uvijek sam znao da si perverzan..... a tonković znas kako je bilo biti tonkovic? a da sad si se ozenio Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 12, 2007 ček, kao vi ste fakat dva brata il? krv nije voda i to? mislim, ak jeste, kaj nemate neko drugo sredstvo komunikacije nego tu po forumu? vidite se, čujete se? a ne da mi svi gledamo u 10 stranica OT-a va??ih internih kak se ko s kim naganjao? Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 a tonković znas kako je bilo biti tonkovic? a da sad si se ozenio ja mozda malo perverzan zbog mlađih sponzorusica....ali ti bi i mu??ke navukao na cunu.... ček, kao vi ste fakat dva brata il? krv nije voda i to? mislim, ak jeste, kaj nemate neko drugo sredstvo komunikacije nego tu po forumu? vidite se, čujete se? a ne da mi svi gledamo u 10 stranica OT-a va??ih internih kak se ko s kim naganjao? bartici ziha..... ...a sorry, malo smo se zanesli.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 ček, kao vi ste fakat dva brata il? krv nije voda i to? mislim, ak jeste, kaj nemate neko drugo sredstvo komunikacije nego tu po forumu? vidite se, čujete se? a ne da mi svi gledamo u 10 stranica OT-a vaših internih kak se ko s kim naganjao? polubraca jel, pa ne mozemo komunicirati kad on ne smije nkuda nego posao-kuca, sto se tice OT jel moras citati ovu teme? jel se tebe nesto pita? ne? onda... ono ohladi malo izadji van opusti se... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 12, 2007 polubraca jel, pa ne mozemo komunicirati kad on ne smije nkuda nego posao-kuca, sto se tice OT jel moras citati ovu teme? jel se tebe nesto pita? ne? onda... ono ohladi malo izadji van opusti se... iz tvog posta je jasno vidljivo da ako netko treba ohladit, to si ti. a za ovakvu komunikaciju postoji PM i msn. i neće?? mi TI govorit ??to ću čitat na ovom forumu a ??to ne i pitat ću ja tebe ne??to ak se ikad vidimo u??ivo... ovak s tipkama si glumi frajera nekom drugom Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 iz tvog posta je jasno vidljivo da ako netko treba ohladit, to si ti. a za ovakvu komunikaciju postoji PM i msn. i nećeš mi TI govorit što ću čitat na ovom forumu a što ne i pitat ću ja tebe nešto ak se ikad vidimo uživo... ovak s tipkama si glumi frajera nekom drugom frrrrrrrrrr Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 iz tvog posta je jasno vidljivo da ako netko treba ohladit, to si ti. a za ovakvu komunikaciju postoji PM i msn. i neće?? mi TI govorit ??to ću čitat na ovom forumu a ??to ne i pitat ću ja tebe ne??to ak se ikad vidimo u??ivo... ovak s tipkama si glumi frajera nekom drugom ma ne glumi nitko facu, samo smo se zahebavali, i sto je to grijeh....OK, nema frke....necemo se vise javljat..... Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 12, 2007 ovo če biti dobro :lol: :D Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 12, 2007 ma ne glumi nitko facu, samo smo se zahebavali, i sto je to grijeh....OK, nema frke....necemo se vise javljat..... NP Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 12, 2007 iz tvog posta je jasno vidljivo da ako netko treba ohladit, to si ti. a za ovakvu komunikaciju postoji PM i msn. i neće?? mi TI govorit ??to ću čitat na ovom forumu a ??to ne i pitat ću ja tebe ne??to ak se ikad vidimo u??ivo... ovak s tipkama si glumi frajera nekom drugom Al se neko naljutio.... Ljudi ne igrajte se s Majom bit će problema... Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 Al se neko naljutio.... Ljudi ne igrajte se s Majom bit će problema... hmmmm....prije s adminom.... Share this post Link to post Share on other sites
LittleBas3rd 0 Posted February 12, 2007 Puca ziha na mjesto moderatora/admina/whatever... ako do toga dođe onda smo svi najeba*i, jerbo će nas sve srezat i jedini način komunikacije na forumu budu ICQ i MSN. Mislim se, WTF? Go Ziha Go Ziha Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted February 13, 2007 Puca ziha na mjesto moderatora/admina/whatever... ako do toga dođe onda smo svi najeba*i, jerbo će nas sve srezat i jedini način komunikacije na forumu budu ICQ i MSN. Mislim se, WTF? Go Ziha Go Ziha zašto? pa dobra je i ne bi ni žao učinila. pazi malo na riječi Share this post Link to post Share on other sites
LittleBas3rd 0 Posted February 13, 2007 Ma nemoj me sada i ti... (pazim malo na riječi). U par prilika sam vidio da je OT-i stvari zbilja nerviraju (nemoj me sada pitati koje jer mi se ne da tra??iti. Ne??to u oglasima, pa ne??to kod rođaka iz Gospića, pa ...ima toga). A kad nekome da?? mogućnosti da uređuje stvari po svom ukusu, uvijek zavr??i na nepredviđen način. Mislim da me razumije??. Ne? Uglavnom ako je tako kako ti ka??e?? -drago mi je, a ako je drukčije valjda ću već shvatiti, ako ne na forumu onda na nekom od meet-a. I evo nas opet na OT i opet iz početka... Ah, ??ta'??, taki je poso. Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 13, 2007 ljudi pa stvarno koji ste Qu... ??ivčani, pa cijeli Va??i auti i projekti su OT, a sad nama zbog 2 glupe stranice tu svi pametujete...pa koji vam je...malo zahebancije, pa nisam u crkvi da moram sjedit prekrizenih ruku, u OT nije nista ruzno receno nit je netko s foruma uvrijeđen ..... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted February 13, 2007 koja je ono tema bila Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted February 13, 2007 @ this thread Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 13, 2007 overboost mora?? priznat 5-ica te ??i??nula Share this post Link to post Share on other sites