zoky099 0 Posted April 19, 2011 Ima li neko od vas ovo čudo u autu ? zanimaju me neke informacije, pročito sam da uređaj ima: Cellular Telephone Auto Muting (+) Yes --> no ja tu opciju u njemu nemogu nikako naći da je uključim ?! :/ i još nešto, kako da znam koji bi daljinski bio kompatibilan s njime ? Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted April 19, 2011 (edited) Imam ja, ali bojim se da ti necu biti od prevelike koristi... Jucer "ugradjen" u auto... Sto google kaze ?? edit: koliko ja citam, nema mogucnost remote control-a Edited April 19, 2011 by bushido Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted April 19, 2011 piše ''oem remote ready'' to je valjda za daljinski Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted August 15, 2011 (edited) podižem opet ovu temu .. slučajno sad naišao na ebayu na daljinski za ovaj moj pioneer, e sad pošto sam ja pokušavao takav konzumirat sa mojim mp3-om, nije funkcioniralo, treba li se nešto posebno programirat da bi daljinski radio il ? edit: labud, zeznio sam se.. ja sam imao model daljinskog od pioneera 6000ub, a meni treba CXE2758. no svejedno, treba li šta programirat možda il odma ovako radi ' Edited August 15, 2011 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
dsc64am2 0 Posted August 16, 2011 verovatno cu sada da lupim glupost ali imam pionir deh 2920 mp koji ima to remote pozadi, za koje sam mislio da je za daljinski ali mi je za to zakaceno pojacalo. Share this post Link to post Share on other sites