0
pess_2103

Plastike unutrašnjosti

Recommended Posts

U golfu 4 2001 god, plastika od amatura i ladice ispod sva mi je posivila, izgubila je sjaj, a nikad nisu bile lakirane i ništa sve je u orginalnom stanju,

pa sad ako zna možda ko kakve preparate da se to obnovi ili mi preostaje samo novo lakiranje!!! ps. (ovi sprejevi alfacare i slični za unutrašnjost ne znače ništa probao sam)

Uzmi neki cockpit sprej, poprskaj, dobro obriši krpom....

onda poprskaj sve i gledaj kako plastika upija sprej.....ponovo poprskaj i tako koliko god treba da plastika bude skroz mokra (al ne sad previše da se prelijeva)......pusti koji sat vrimena da stoji pa onda opet poprskaj ako vidiš da je plastika upila....

ja sam na taj način obnovija sive plastike izbljedile od sunca, na skuteru.....odlično su ispale....nikakvo pituravanje...

čak sam prao motor i svejedno su bile dobre...

Pa sta ces sa sprejem,bacit ces pare,sam si napisao da sprej alfacare nije nista napravio..

Plak 2r od Atasa

Samo sta bi sad trebo to fino sve oprat te naslage alfacara.. I onda cesce nanositi Plak,dok to sve neizjednacis da nemas flekova..

Edited by dpeic2

Pa sta ces sa sprejem,bacit ces pare,sam si napisao da sprej alfacare nije nista napravio..

Plak 2r od Atasa

Samo sta bi sad trebo to fino sve oprat te naslage alfacara.. I onda cesce nanositi Plak,dok to sve neizjednacis da nemas flekova..

Bacanje para je cockpit spray od 20-ak kuna? a dobro...

probaj onako kako san ti reka...

nemaš ništa izgubit....

meni je pomoglo na vanjskim plastikama, na motoru koje na skoro svakom izblijede od sunca...hrapave su bile plastike (leonardo 250)

Kolega koji je otvorio temu je sam napisao da sprejom nije nista napravio, a sa jednim sprejom definitivno nece nista napravit,derat ce vise komada,a time ce sve fino usarenit i dobit ljepi odbljesak table na sajbu.. Pa ti onda vozi ususret suncu..

Eto.. :palacg

Edited by dpeic2

Kolega koji je otvorio temu je sam napisao da sprejom nije nista napravio, a sa jednim sprejom definitivno nece nista napravit,derat ce vise komada,a time ce sve fino usarenit i dobit ljepi odbljesak table na sajbu.. Pa ti onda vozi ususret suncu..

Eto.. :palacg

u pravu si za obljesak....ne možeš sad i ovce i novce....nešto mora patit :lol2 .....ako nije sa sprejom (ali na ovaj moj način) uspija onda nezzz....meni je uspilo (također i mome susjedu) a plastike su bile u skroz lošem stanju....

A nista neka proba,nema sta izgubit..

Ako pak nebu islo onda ovo:

Kupiti Vinet od Atasa za ocistiti tablu i police koje zelis namazati ( potrebno ciscenje od prasine i ovih djigi bau kokpit sprejeva )

Kupiti Plak 2r od Atasa ( zastitno mlijeko za njegu,miris i lagani sjaj ).. Po potrebi nanositi vise puta kroz par dana da se sve ujednaci..

U golfu 4 2001 god, plastika od amatura i ladice ispod sva mi je posivila, izgubila je sjaj, a nikad nisu bile lakirane i ništa sve je u orginalnom stanju,

pa sad ako zna možda ko kakve preparate da se to obnovi ili mi preostaje samo novo lakiranje!!! ps. (ovi sprejevi alfacare i slični za unutrašnjost ne znače ništa probao sam)

izblijedele plastike se mogu riješit tako da se prođe sa ind. fenom i onda one

dobiju prvobitnu boju.tako se rjesavaju lajsne na vratima a sad dali bi to imalo

učinka na plastiku armature ne znam.

izblijedele plastike se mogu riješit tako da se prođe sa ind. fenom i onda one

dobiju prvobitnu boju.tako se rjesavaju lajsne na vratima a sad dali bi to imalo

učinka na plastiku armature ne znam.

hm....samo da ne spali armaturu :rotfl

0