1 1
Guest Tatamataho

Malo zajebancije danas

Recommended Posts

kaj? ubrzanje mu nitko nece komentirati... ma znate los mu je dan inace zna krenuti :rotfl:lol::lol2:P

wtf...pa tako ja iz dvorista na rikverc izklazim :rotfl:rotfl:rotfl

Guest overboost
wtf...pa tako ja iz dvorista na rikverc izklazim :rotfl:rotfl:rotfl

ja sam vukao traktor i zaboravio rucnu spustit.... :lol2 ....a drugi put cemo sa stopericom bar probat vrijeme izmjerit... :vozi

reko sam ti več da čekam krug u tome :D :D

nađi samo cestu di je ogranicenje 40, stavljam opruge nazad i druge gume i idemo... :vozi

tamo sam fin B)B)B):P

al kad ovaj dodje iskvariti ce me :ne

nece stic...ak bude tako dobar kao sto salta onda :rotfl

nađi samo cestu di je ogranicenje 40, stavljam opruge nazad i druge gume i idemo... :vozi

znam ih par tu kod mene samo kaj je poslije ravnice ili na ravnici 90% vremena parkirani murjaci...al ima jedna di se da potegnut do 130 sam je malo neravna :D :D

Guest Tatamataho
znam ih par tu kod mene samo kaj je poslije ravnice ili na ravnici 90% vremena parkirani murjaci...al ima jedna di se da potegnut do 130 sam je malo neravna :D :D

sto ti ide passat 130? :lol::P

ja sam vukao traktor i zaboravio rucnu spustit.... :lol2 ....a drugi put cemo sa stopericom bar probat vrijeme izmjerit... :vozi

+ sto gas nisi stisnuo :rotfl:lol2

Guest overboost

danas si sam rekao da si me shebao s tim filmicem jer si snimio kad si me presao za pola auta na 200, a kako to da sam ispred tebe toliko, ali znamo jako dobro sto je bilo.....skupa smo zavrsili jer ni jedan ne ide preko 230 po satu.... :rolleyes: ...al ce nas opet neko psovat zbog naseg dopisivanja..... :fakjea:fakjea

jo?? da si tu i tamo operete aute :D :D

ma operemo svaki 2-3 dan ali vidis kakva je cesta a mi stalno na cesti, radimo honorarno kao presretaci.... :lol2

1, Niste normalni

2, Stvarno niste normalni

3,Jesi ti skinuo turbinu s tog golfa,ide ko chipani SDI :bleh

:rotfl:rotfl:rotfl

:zivio:mah

Guest overboost
Skidam kapu i vozacu i snimatelju. :)

Ima koja uznutra sa takvim ulazom u zavoj?

pitaj njega, mislim da ima u jednoj di nas je iznjelo iz zavoja al se ne ku??i dobro na snimci....

1, Niste normalni

2, Stvarno niste normalni

3,Jesi ti skinuo turbinu s tog golfa,ide ko chipani SDI :bleh

:rotfl:rotfl:rotfl

:zivio:mah

pa to i je SDI, i nije chipan.... obicni + kuka + mirisni borić, znaci oko 87,6 ks.... :fakjea:bleh

Guest Tatamataho
Skidam kapu i vozacu i snimatelju. :)

Ima koja uznutra sa takvim ulazom u zavoj?

ima jedna al sam poceo snimati kasno(tek kad je auto preszao plesati) :rotfl

bit ce cim otopli filmica primamo prijedloge kako i gdje instalirati digitalce u auto pa se ici gonati :vozi

ju bi tu nes serka nece da mi autorizira zadnja 3filma..ccc

Edited by Tatamataho

pa to i je SDI, i nije chipan.... obicni + kuka + mirisni borić, znaci oko 87,6 ks.... :fakjea:bleh

Pa i ja reko... onda moram reć da fino ide.... :grrr

Nego neko je tu spominjao TDI PD + CHIP pa me malo zbunio,ja se ispričavam... :bleh:bleh:bleh

:rotfl :doh

Guest overboost
ima jedna al sam poceo snimati kasno(tek kad je auto preszao plesati) :rotfl

bit ce cim otopli filmica primamo prijedloge kako i gdje instalirati digitalce u auto pa se ici gonati :vozi

ju bi tu nes serka nece da mi autorizira zadnja 3filma..ccc

e da, aj napi??ite, mislili smo s 2 auta i 4 kamere bacit brdsku trku di se inace i voze....moj rekord je 19 km za 11 min s trojkom od 110 ks..... :mellow:

Guest Tatamataho

Nego neko je tu spominjao TDI PD + CHIP pa me malo zbunio,ja se ispričavam... :bleh:bleh:bleh

ma to je on samo nazad stavio oznake i naljepnice tipa tdi, 4motion, quatrro,., chipano i slicno :lol::lol::rotfl

Guest overboost

ma kakav PD + chip..... samo stavi 1 dl alkohola cistog na 10 litara lo??e i ideee.... :rotfl:lol2

ima?? jedan filmić od pikzibnera di su kameru smjestili u onaj dio između sjedala i naslona za glavu :D :D

pa sad probajte i vi pa kaj bude bude :D :D

Guest overboost
ima?? jedan filmić od pikzibnera di su kameru smjestili u onaj dio između sjedala i naslona za glavu :D :D

pa sad probajte i vi pa kaj bude bude :D :D

kamere bi isle van samo ne znamo kako ih ucvrstit jer ako je prosjek po kameri 4000 kn i samo jedna ispadne....bili bi u teskom minusu a za to spalim gume i sve snimim i kupim nove...

Guest Tatamataho
e da, aj napišite, mislili smo s 2 auta i 4 kamere bacit brdsku trku di se inace i voze....moj rekord je 19 km za 11 min s trojkom od 110 ks..... :mellow:

dosta ce biti 2 kamere..meni zada i tebi naprijed :P

1 1