LAZO 0 Posted February 14, 2007 jucer kad sam joj pokazao filmice, ona samo mahne rukom i kaze....BUDALE...btw. ona mi dala pare za CHIP... Aaaaa poznate mi situacije...Jos kad mi nadoda jeste dijeca,onda se i zapitam,al samo na dijelic sekunde.. Prava zena,ajde mali skoci si po chip.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Passat TDI Posted February 14, 2007 Decki, decki! Vi se igrate sa zivotima sitnih glodavaca i ostale gamadi kraj ceste! Imate srece vise nego pameti! Jedino nije fora tako se ganajat po autoputu! Ganjajte se iskljucivo po normalnoj cesti! Jedino cete onda osjetiti NEED FOR SPEED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 14, 2007 Decki, decki! Vi se igrate sa zivotima sitnih glodavaca i ostale gamadi kraj ceste! Imate srece vise nego pameti! Jedino nije fora tako se ganajat po autoputu! Ganjajte se iskljucivo po normalnoj cesti! Jedino cete onda osjetiti NEED FOR SPEED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sam po autoputu isao samo jednom, nije mi fora, nema onog adrenalina kad u serpentini krene preko nosa....ili na izlazu iz zavoja zaplese guza.... ...ili dolazis u 5. 180, smanjivanje na 100, u 3. i pun gas kroz zavoj i izlazak uz sam rub ceste...... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted February 14, 2007 AL samo pazi da ne naj...s tako NEDAJ BOZE to ti velim za tvoje dobro jer kaj nebudes kasnije gdi mi pamet bila :riba :doh :plac Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 14, 2007 AL samo pazi da ne naj...s tako NEDAJ BOZE to ti velim za tvoje dobro jer kaj nebudes kasnije gdi mi pamet bila :riba :doh :plac hvala na savjetu, ali ja to sve znam, zato jučer na prvoj snimci nisam isao brze, mo??da cu danas jer je evo sunce vani.... Share this post Link to post Share on other sites
LittleBas3rd 0 Posted February 14, 2007 Overboost barem ne mora daleko ići da bi na??ao cestu sa serpentinama. Em krene?? prema Karlobagu (do O??tarijskih pun gasss, a od O??tarijskih do Karlobaga dobije?? upalu torza od stalnog motanja volana pun desni, pun lijevi pa opet) i jo?? ona malo pitomija, ali isto meni draga zbog pjeska. GS-Lički Osik-Korenica. E tu je jeben adrenalin. Znaju to na??i dečki iz GS-a jako dobro. Davnih dana sam se ganjo s nekim čičom u Mercedesu. (da napomenem bio sam u Zastavi 101 spunim gepekom stvari i gospodinom ocem na suvozačevom mjestu). Prolazno vrijeme od Korenice do Osika (pruge) nam je bilo 19min, a prokleti me Mercedes stalno ??topao. Stari poslije toga nije jedno vrijeme pričao sa mnom, a kada je rekao staroj kako vozim, onda ona nije jedno 2 tjedna htjela pričati sa mnom... :palica Uglavnom, ceste PREPORUČUJEM. Pravi adrenalin-rush. Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 14, 2007 LittleBas3rd....svaka cast na postu, samo sto mi je puno draze vozit od Karlobaga do o??tarija, cesta dobra, samo sad po zimi ima i dole jako puno pijeska pa ne mogu do kraja nego moram pazit na pjesak, ali oni prolazi pa kad se zakaci malo pijeska pa lupi po pragu ko na WRC-u..... ..strava.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 14, 2007 pih divljak Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 14, 2007 ima jos filimica ili je to sve? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 14, 2007 ima jos filimica ili je to sve? ima nesto al nije za javnost bit ce kroz koji dan dok meni dodju kola Share this post Link to post Share on other sites
LittleBas3rd 0 Posted February 14, 2007 Da, da... Upravo riječ koju sam tra??io. "Strava". Pretpostavljam da ti je uz brdo dra??e voziti jer je papučica gasa stalno zabijena u pod. Zar ne? Evo ideja: Idući put kada se bude i??lo u RI na nekakav meet, prijedlog da se ide starom cestom ZG-KA-Korenica-GS-Karlobag-RI. Barem za zainteresirane koji bi htjeli vidjeti "cestu"... Samo ideja... A onda ćemo snimati filmiće... Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 14, 2007 Vas dvojica majke mi niste normalni. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 14, 2007 Da, da... Upravo riječ koju sam tražio. "Strava". Pretpostavljam da ti je uz brdo draže voziti jer je papučica gasa stalno zabijena u pod. Zar ne? Evo ideja: Idući put kada se bude išlo u RI na nekakav meet, prijedlog da se ide starom cestom ZG-KA-Korenica-GS-Karlobag-RI. Barem za zainteresirane koji bi htjeli vidjeti "cestu"... Samo ideja... A onda ćemo snimati filmiće... ja sam uvik za pognat se mada nemam obicaj hodat po tim mitinzima Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 14, 2007 ja mislia tebi stvarno neko izletia pa ti razbia autić al nakon ovih filmića dobro si pro??a da je samo lim oti??a. Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 14, 2007 Da, da... Upravo riječ koju sam tra??io. "Strava". Pretpostavljam da ti je uz brdo dra??e voziti jer je papučica gasa stalno zabijena u pod. Zar ne? Evo ideja: Idući put kada se bude i??lo u RI na nekakav meet, prijedlog da se ide starom cestom ZG-KA-Korenica-GS-Karlobag-RI. Barem za zainteresirane koji bi htjeli vidjeti "cestu"... Samo ideja... A onda ćemo snimati filmiće... to je odlicna ideja, al uz dogovor da nema pretjecanja jedni drugih jer i sam znas kako bi to zavrsilo po onim cestama.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 14, 2007 ja mislia tebi stvarno neko izletia pa ti razbia autić al nakon ovih filmića dobro si proša da je samo lim otiša. looooooooooooooooooool Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 14, 2007 ja mislia tebi stvarno neko izletia pa ti razbia autić al nakon ovih filmića dobro si pro??a da je samo lim oti??a. looool, sad su nas po gradu frendovi zvali jer su vidili filmic a nismo sinoc bili po gradu pa stvarno mislili da smo pobrali kamion.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 14, 2007 looool, sad su nas po gradu frendovi zvali jer su vidili filmic a nismo sinoc bili po gradu pa stvarno mislili da smo pobrali kamion.. srecom ja u stilu dzejmsa bonda uvafi volan Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 14, 2007 srecom ja u stilu dzejmsa bonda uvafi volan da, i to su nas pitali...LOLČINA... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 14, 2007 ima nesto al nije za javnost bit ce kroz koji dan dok meni dodju kola ma ajde priznaj,koliko puta vam se ugasio auto dok ste mjerili ubrzanje Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 14, 2007 NEMAM KOMENTARA. SAMO SRITNO VAM BILO. SAMO MI NIJE JASNO ZA? TO STE UZIMALI TDI MOTORE A NE GTI Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 14, 2007 NEMAM KOMENTARA. SAMO SRITNO VAM BILO. SAMO MI NIJE JASNO ZA? TO STE UZIMALI TDI MOTORE A NE GTI GTI motore... ....al ok, kuzim te, zato sto gti 4 nije ono sto GTI treba predstavljat....ovaj ide isto a uz neke dodatke i bolje uz manju potro??nju, a sto se mene tiče ja bi vec odavno vozio R32 samo da imam sponzora za gorivo.... Share this post Link to post Share on other sites
LittleBas3rd 0 Posted February 14, 2007 to je odlicna ideja, al uz dogovor da nema pretjecanja jedni drugih jer i sam znas kako bi to zavrsilo po onim cestama.... Ma ne trebamo se niti ganjat, a pogotovo ne preticat. Malo tko pozna one ceste tako dobro, a ??ansa da izleti?? ispred nekoga je... khmm -velika. Samo da ljudi malo steknu dojam brda i zavoja stupnjevanih 60-90-120-160-180 a svi nekakvi uz brdo, niz brdo, pa po pijesku... I mo??da nekima jedinstvena prilika da bace pogled sa vidikovca (O??tarijska vrata) Jedno turističko mjesto (nenaseljeno) gdje nema benzinska, ali zato puca pogleeeed. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 14, 2007 pazi ovo: http://www.youtube.com/watch?v=6gnci9IEiAg Čudesni stroj Doktora Čoksija Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 14, 2007 molim te vrati se Share this post Link to post Share on other sites