1 1
Guest Tatamataho

Malo zajebancije danas

Recommended Posts

Guest GtiTdi 3

svak vam čast,al meni ??teta TDI-ja tako trgat,ni??a i gas nije za njega,nije da vam pametujem. A ako idete po ljeti krou Karlovac pa starom riječkom imajte na pameti da ima nas motorista koji onuda svakodnevno furimo pa da nas nebude u crnoj kronici :ne

svak vam čast,al meni šteta TDI-ja tako trgat,niža i gas nije za njega,nije da vam pametujem. A ako idete po ljeti krou Karlovac pa starom riječkom imajte na pameti da ima nas motorista koji onuda svakodnevno furimo pa da nas nebude u crnoj kronici :ne

Nebi vjerovo al po ljeti ima motorista koji se fure di god se okrenes... :palacg

Guest Tatamataho
NEMAM KOMENTARA.

SAMO SRITNO VAM BILO.

SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO STE UZIMALI TDI MOTORE A NE GTI

1.kad sam ja uzimao auto nije jos bio izasao GTi jer da je, vjerovatno bi sad imao gti-a ;-)

2.ja radim godisnje cca35000km tko bih ga nalio :o

Guest overboost
svak vam čast,al meni ??teta TDI-ja tako trgat,ni??a i gas nije za njega,nije da vam pametujem. A ako idete po ljeti krou Karlovac pa starom riječkom imajte na pameti da ima nas motorista koji onuda svakodnevno furimo pa da nas nebude u crnoj kronici :ne

pa sto je s golfom, kakvi sad motori, a na ovoj cesti di su nasi filmici pitat cemo ja i tatamata bikere da malo prođu.... :da .... nece TDI-u nis bit od tog jednom mjesecno.... :lol2:lol2:lol2

Guest Tatamataho
ma ajde

priznaj,koliko puta vam se ugasio auto dok ste mjerili ubrzanje :rotfl:rotfl

meni ni jednom :doh :doh :doh :doh

:smijeh

Guest overboost
1.kad sam ja uzimao auto nije jos bio izasao GTi jer da je, vjerovatno bi sad imao gti-a ;-)

2.ja radim godisnje cca35000km tko bih ga nalio :o

pa skupa bi ga trgali i točili....a za gume nađemo sponzora.... :bleh

pa sto je s golfom, kakvi sad motori, a na ovoj cesti di su nasi filmici pitat cemo ja i tatamata bikere da malo prođu.... :da .... nece TDI-u nis bit od tog jednom mjesecno.... :lol2:lol2:lol2

misli?? tjedno ne :D :D

Guest Tatamataho
misliš tjedno ne :D :D

brat bratu prije ce biti dnevno :rotfl

Guest overboost
brat bratu prije ce biti dnevno :rotfl

aj ne pricaj gluposti.... :afro::lamo:jebe:zaboli

Guest GtiTdi 3

MA golf je jo?? tu,treba ga malo ispuhat jer nije vidio autoputa već sigurno 5.mjeseci,pa je zagu??en po gradu. Nema se vremena,djete je tu,a vidit če?? i sam kad ??ena rodi... :palacg Imam i motor ovaj s avatara,isto 110 ks ko golf samo o ubrzanju netrebam ni?? govorit :rolleyes: Pazi s divljanjem,čuvaj glavu ak ne zbog sebe onda zbog bebaća. Zato ja sad rije??avam motor za 6k eura i prodat golfa pa kupit ne?? za 10-11k ojra.

MA golf je jo?? tu,treba ga malo ispuhat jer nije vidio autoputa već sigurno 5.mjeseci,pa je zagu??en po gradu. Nema se vremena,djete je tu,a vidit če?? i sam kad ??ena rodi... :palacg Imam i motor ovaj s avatara,isto 110 ks ko golf samo o ubrzanju netrebam ni?? govorit :rolleyes: Pazi s divljanjem,čuvaj glavu ak ne zbog sebe onda zbog bebaća. Zato ja sad rije??avam motor za 6k eura i prodat golfa pa kupit ne?? za 10-11k ojra.

:palacg slazem se stobom. :palacg

.cuvaj se bar zbog bebaca :da;-)

Guest Tatamataho

dajte pisite nesto, danas mi se zali overboost da nije vise u centru paznje i nagovara me da idemo jos filmica snimiti :lol::lol::lol::lol::lol::lol::rotfl

dečki zaletite se do zagorja...prije mj dana su fri??ko stavili novi sloj asfalta a cesta je ko stvorena...samo kaj ima murije :D :D

dajte pisite nesto, danas mi se zali overboost da nije vise u centru paznje i nagovara me da idemo jos filmica snimiti :lol::lol::lol::lol::lol::lol::rotfl

blabla...bla bla :rotfl

snimajte...ali bez ovih 0-100, 0-150 i ostala sranja :lol2 ,nego malo kroz zavoje :palci

Guest overboost

ma nabijem te na tuljana tebe i centar pa??nje.... btw. danas ides po auto samo ne znam kako i ako odes ne mozes ga registrirat, a svega toga nebi bilo da ja nisam rekao policajcu (znas ti kojem) da ti napravi izvjesce, zato molim tisinu..... :zivio

Guest Tatamataho
ma nabijem te na tuljana tebe i centar pažnje.... btw. danas ides po auto samo ne znam kako i ako odes ne mozes ga registrirat, a svega toga nebi bilo da ja nisam rekao policajcu (znas ti kojem) da ti napravi izvjesce, zato molim tisinu..... :zivio

macane tata ide platiti auto i podignuti, nista od izvjesca i papira jos! i btw, izvozaj se jos danas malo sto imas jer stize novi serif u grad :bleh:bleh:bleh:bleh

Guest overboost
macane tata ide platiti auto i podignuti, nista od izvjesca i papira jos! i btw, izvozaj se jos danas malo sto imas jer stize novi serif u grad :bleh:bleh:bleh:bleh

znas da su serif kauboju mo??e napuhat jaja kroz Qurac.... :lol2:lol2:lol2

Guest Tatamataho
znas da su serif kauboju može napuhat jaja kroz Qurac.... :lol2:lol2:lol2

mislio sam da si te gay stvaro ostavio iza sebe kad si se ozenio :huh::angry::bag:

:rotfl

Guest overboost

??ena je samo da me se ne skuzi, ali ipak cu ti dat da mi malo jajca napuses.... :bravo:lol2

Guest overboost
:lol2 upravo sam dobio informaciju da ce osvanut filmic koji nemojte gledat jer je bez veze i tro??ite KB......a stavit ce ga tatamata ko i do sad jer nema pametnijeg posla nego zaje.... ljude oko sebe.....čeka da ga admin banira pa admine napravi to..... :bleh:bleh

Guest Tatamataho
:lol2 upravo sam dobio informaciju da ce osvanut filmic koji nemojte gledat jer je bez veze i trošite KB......a stavit ce ga tatamata ko i do sad jer nema pametnijeg posla nego zaje.... ljude oko sebe.....čeka da ga admin banira pa admine napravi to..... :bleh:bleh

hahahahahahahaha nisam neg dosao u grad i vec ti presudio :bleh:bleh

Guest overboost
hahahahahahahaha nisam neg dosao u grad i vec ti presudio :bleh:bleh

da da, nisam bio s golfom nego s pimpom... :bleh:da

Guest overboost

ja tu nis ne vidim, zato stvarno nema potrbe gledat.... :bravo ....a tataumatu sam danas pitao da bacimo race i da ce nas jo?? neko snimat i nije htio.... :lol2:lol2 da mi je znat zasto.... :huh: ...aha, valjda zato sto ga do 200 ostavim 50 metara.... :lol2

1 1