Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 ja tu nis ne vidim, zato stvarno nema potrbe gledat.... ....a tataumatu sam danas pitao da bacimo race i da ce nas još neko snimat i nije htio.... da mi je znat zasto.... ...aha, valjda zato sto ga do 200 ostavim 50 metara.... e stari moj da ti kita raste ko pinokiu nos kad laze zena bih ti bila najsretnija na svijetu Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2007 čuvajte se curice novi serif je stigao u grad http://www.youtube.com/watch?v=1FuCGSiP-yo prvi je najebao tko drugi nego overboost prodana dusa u opelu (ispricavam se zbog kvalitete slike al sam sam manevrirao i snimao ) http://www.youtube.com/watch?v=gqmyJ5QZoWk :lol:rotfl kakva ti to cajka svira u pozadini Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 kakva ti to cajka svira u pozadini ti si mi nesto opsjednut muzikom..kaj? nemas radio u autu? jebemu misa Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 kakva ti to cajka svira u pozadini ma kod njega uvjek cajke, riknu mu radio pa slusa kazic u autu di se zaglavila neka lepa brena s milom kiticem i cecom u pozadini a bora drljaca ih sve hebe u back stageu.... e stari moj da ti kita raste ko pinokiu nos kad laze zena bih ti bila najsretnija na svijetu i je najsretnija....bila bi i tvoja da ima sto i moja.... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2007 ti si mi nesto opsjednut muzikom..kaj? nemas radio u autu? jebemu misa fauve masina,ima pet brzina, pravi dosta dima i tocak joj se klima fauve masina,komforna masina,pravio je pera iz bisveg fdr,i ne da ga je napravio negho svaka cast,stalno mu iz auspuha curi neka mast Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2007 (edited) @matija-dodi mi dodi Vec cujem kod tatalamatale nakon rejsa pjesmu-dotako sam dno zivota,ti prokleta nacipana masino edit;dotako sam dno zivota , ti prokleti cipani stvore Edited February 16, 2007 by MarioTDI Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 @matija-dodi mi dodi Vec cujem kod tatalamatale nakon rejsa pjesmu-dotako sam dno zivota,ti prokleta nacipana masino edit;dotako sam dno zivota , ti prokleti cipani stvore ima?? pivu ko plinska boca za ovo...kad god hoće??...... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2007 (edited) ima?? pivu ko plinska boca za ovo...kad god hoće??...... o fala fala Dovoljno je samo da vidim jedan video snimak Edit; dotako sam dno zivota, ti prokleti chipani stroje, da zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi Tatamataho Edited February 16, 2007 by MarioTDI Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 lako je vama budalu zajebavati Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 lako je vama budalu zajebavati ajde budi dobar pa reci deckima kako sad perem lika, nisam nis htio pisat dok ti ne dođe??... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 ajde budi dobar pa reci deckima kako sad perem lika, nisam nis htio pisat dok ti ne dođeš... e malo sam se zadrzao nemaju svi zenu kod kuce opasno peres lika Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 e malo sam se zadrzao nemaju svi zenu kod kuce opasno peres lika ajde budi dobar i ne srami se rec koji auto...i to 2 puta, fata je fata al dvaput je dvaput.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 ajde budi dobar i ne srami se rec koji auto...i to 2 puta, fata je fata al dvaput je dvaput.... neki stari 20+god jebes mi sve ne pada mi na pamet kako se zove Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 neki stari 20+god jebes mi sve ne pada mi na pamet kako se zove ajde napisi kako je bilo, malo te sram rec jer je od tvog jaci 30 ks.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 ajde napisi kako je bilo, malo te sram rec jer je od tvog jaci 30 ks.... ajde reci sam imas boljeg smisla za petljanje Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 imal tko ludji http://www.youtube.com/watch?v=5E5O2Fv8LgU Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2007 em sto neznas vozit,ni video neznas uploadat salaa Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 em sto neznas vozit,ni video neznas uploadat salaa al sam zato na autoputu car Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 16, 2007 imal tko ludji http://www.youtube.com/watch?v=5E5O2Fv8LgU vama je dosadno u ??ivotu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 viđe ga sto je sad kjut, ko pica 17godisnjakinje Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 16, 2007 viđe ga sto je sad kjut, ko pica 17godisnjakinje ti kao zna?? kako to izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 ti kao znaš kako to izgleda jel bi zvucilo otrcano da ti kazem znas li ti tko sam ja Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 16, 2007 jel bi zvucilo otrcano da ti kazem znas li ti tko sam ja hmmm...... nebi Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted February 17, 2007 daj slike od unfala... joj koji si ti car glumis frajera a pise ti da si SDI u profilu Share this post Link to post Share on other sites