Veky_G 0 Posted May 5, 2011 Pozdrav, pitanje je sljedeče, da li postoji (velika) razlika između Eibach pro kit opruga za Golfa 5 1,9 TDI 66kw i onih za 77kw. Naime, imam dobru ponudu za kupiti navedene opruge koje su za 77kw, a moj je 66kw. Da li mogu montirat te opruge na svog, tj. da li će isto spustit mog 66kw kao što bi i 77kw? Zahvaljujem. Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted May 5, 2011 Naravno da može iste su to opruge... Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted May 5, 2011 iste su opruge, ali nece ti ga bas te opruge puno spustiti Share this post Link to post Share on other sites
VWalentino 0 Posted May 5, 2011 pozz, baš kao što ti kaže larki, ja isto imam TDIa 66kw i dvoumio sam se prije godinu dana pri kupnji njih ili sportlinea i kad sam stavio mogu ti reć da sam zažalio što se tiče spuštanja jer je skoro neprimjetno spušten jedni što sam dobio na tvrdoći i to mi se čini da je pre tvrd. Share this post Link to post Share on other sites
vale 0 Posted May 5, 2011 uzmi odmah sportline od eibacha, s pro kitom nećeš skoro ni skužit da je auto spušten, a evo pogledaj u mojoj temi kako izgleda sa eibach sportline Share this post Link to post Share on other sites
Veky_G 0 Posted May 5, 2011 Znam da neću puno spustit s pro kitom al mi to nije ni cilj. Sa 15" idem na 18" i mislim da mi pro kit bude dovoljan, tek tolko da auto ne bude visok ko koza. Ne znam, možda mi bude poslije žao što nisam uzeo sportline al odluka je pala na pro kit, a i dobit ću ih jako jeftino. Uglavnom, bitno mi je da ste mi potvrdili da su opruge za 66 i 77kw iste jer nisam bio siguran pošto imaju različit kataloški broj. Hvala na pomoći! Share this post Link to post Share on other sites
Veky_G 0 Posted May 5, 2011 uzmi odmah sportline od eibacha, s pro kitom nećeš skoro ni skužit da je auto spušten, a evo pogledaj u mojoj temi kako izgleda sa eibach sportline Vale, meni je tvoj golfić odlično izgledao na Detroit felgama i originalnim oprugama od sportlinea. Tu visinu ja hoću i mislim da će moj golf sa pro kitom biti kao što je tvoj bio sa originalnim oprugama ili još malo niži. Hvala na sugestiji. Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted May 6, 2011 Ja postavio pro kit naprijed super pao, pozadi da je još 1cm i bilo bi taman, ovako može proći...vremenom ako mi bude malo idem na gewinde priča o oprugama koje spuste više i pri tome su udobnije je za malu djecu, a gdje je tu životni vijek amortizera i sl... ko hoće više nema šta da traži od opruga... Share this post Link to post Share on other sites
Ivo_022 1 Posted May 6, 2011 imaju 2 tipa Eibach Pro-Kit opruga za G5 1.9 TDI. U katalogu nema po kw, nego po kg. Pro-Kit kat. broj E10-85-014-06-22 , opruge za prednju osovinu do 1080kg. šifra prednjih opruga: F11-15-007-02-VA Pro-Kit kat. broj E10-85-014-07-22 , opruge za prednju osovinu do 1150kg. šifra prednjih opriuga: F11-15-007-03-VA Stražnje opruge su iste za oba F11-85-014-05-HA, 1010kg. Share this post Link to post Share on other sites
Srdjo 0 Posted May 8, 2011 ja kad sam uzimao opruge, na kutiji pise da su te opruge za sve dizele, dakle 1.9 i 2.0 Share this post Link to post Share on other sites