0
nide

motor iz gtd-a u golfa 1

Recommended Posts

pozdrav. zanima me dali pase motor od golfa 2 gtd u golfa 1. i sta sve trebam prepravljati? dali mi pase moj auspuh ili moram stavljati od gtd? hvala

paše, al moraš stavit nosače od jedinice, i auspuh od gtd-a jer je malo širi

Uff radio sam to prije 100 godina.

Ovako nosač, desni koji drži bosch pumpu treba ti od jedinice, poklopaczupčastog isto, auspuh moraš variti i prepravljati šaltung da ne udara u auspuh, filter zraka za kučište treba izraditi nosač.

E da odmah stavi onaj puni gumeni nosač kod bosch pumpe jer če ti običnog razvalit u petnaest dana.

Ako je prije bio dizel to je uglavnom to.

dizel je. hvala vam puno ako zapnem javim se opet. :)

auspuh moraš variti i prepravljati šaltung da ne udara u auspuh,

ispušna i kolektor od keca gtd i rješen problem....

pazi...ako je novi tip gtd imaš male brige oko instalacije na kecu... tj... samo premjestiš indikatore...

koji gtd?...vodeno hlađenje turba?

ispušna i kolektor od keca gtd i rješen problem....

pazi...ako je novi tip gtd imaš male brige oko instalacije na kecu... tj... samo premjestiš indikatore...

koji gtd?...vodeno hlađenje turba?

Ovo če nač bez problema :rotfl

Ako je novi tip instalacije premjestiš flanše vode skupa s indikatorima i riješiš problem.

Ovo če nač bez problema :rotfl

neznam čemu smijeh... toga ima još.... imam doma!...btw -> plus, tu još ima 3 otpada kod mene...

nisam jos kupio motor. u potrazi sam za njim.

e jos nesto prijatelj mi je ponudio od golfa 3 1.9 td. bi islo to u mk1? do sada je bilo u mk2

prociao sam ali nema nekih objasnjenja kako je to napravljeno, kakve su preinake radene itd..

prociao sam ali nema nekih objasnjenja kako je to napravljeno, kakve su preinake radene itd..

Posalji vlasniku poruku sigurno ce ti pomoci.

pozdrav...evo kupio motor od golf 3 1.9 td i naletio na jedan problem... kao sto sam rekao motor je bio u MK2 malo nes gledao i skuzio da mi nepasu poluosovine.. tj preduge su a moje mi nepasu jer nisu isti oni ajmo ih nazvati tanjurici di se sarafe poluosovine (neznam kao se to zove)... a na mjenjacu od mk2 su puno veci... sta da napravim :)

samo premjesti zglobove, i za auspuh prije baciü 50E za prvi dio auspuga od GTDja, uzmi od trice prvi dio, odpili na stahlflexu i direkt navari auspuh gore, ide 1:1, ne treba niü drkat sa djelovima starima 30 godina.

Mozda ti je pametnije nabaviti getribu 5 brzina od keca, onda ce ti sve odgovarati ;) I ako mislis atestirati nece ti nitko srat..

hvala svima na pomoci... prvo cu probati staviti vece zglobove ako nebude islo onda cu kupiti mjenjac od mk1 5 brzina.. :)

daj pošalji pp gore momku sta je ubacio takav motor i rjeseno sve.... ovako samo gubis na vremenu

0