tonac 0 Posted March 1, 2007 Dolazi i ekipa iz Međimurja.... tek je 3 mj a već je luudnica.....lloll Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted March 1, 2007 Drago nam je da se vec sad radujete tome KarloVWac Tuning ShoVW 9. & 10. 6. 2TheFog: he he he....oni ne znaju, ono ??to mi znamo.... Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 1, 2007 2TheFog: he he he....oni ne znaju, ono ??to mi znamo.... ...da će ovaj put biti i plava striptizeta, ha, jel da? Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted March 2, 2007 ...da će ovaj put biti i plava striptizeta, ha, jel da? i njezine kolegice nadobudne kolegice arrow prika to ti je prilika da dokazes ekipi da si ti pravi picolovac pa da te nezezaju vise Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted March 2, 2007 arrow prika to ti je prilika da dokazes ekipi da si ti pravi picolovac pa da te nezezaju vise al fora je kaj ga striptizeta mora sama pozvat gore :D Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 2, 2007 Arrow sad nema izmotavanja, ima da pređe?? s riječi na djela.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest SuperDrive Posted March 2, 2007 A, tek 6. mjesec, tko ce to docekat... ali zato sad imamo dovoljno vremena da pripremimo ljubimce da se sjaje. A kak ce to funkcionirati, treba li neka posebna prijava, ili samo se dode sa autom? Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted March 3, 2007 hehhe...neka me samo pozove!!!!!!!!!!!!! uuuuf, koliko sam samo puta pregledao DVD sa 4-tog vw tuning show-a, i "pozorno" promotrio onu crnku... netrebam se ja nikome dokazivat... Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted March 3, 2007 točno tako,svi mi već imamo mi??ljenje o tebi... a ono je... :plac za plakat Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted March 3, 2007 stari...opet si mi ga metnuo... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 4, 2007 Tebi ga svi mecu, pazi da ne postanes presirok Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted March 4, 2007 stari...opet si mi ga metnuo... voli?? ti grubo a? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted March 4, 2007 Neće?? se tako smijat ako te jo?? jednom ulovim da mi pi??e?? s curom na MSN :palica hehehehe Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted March 4, 2007 Neće?? se tako smijat ako te jo?? jednom ulovim da mi pi??e?? s curom na MSN :palica hehehehe gti: to ti je kad ne čuva?? ono kaj ima??... kaj je ovaj fakat pisao s njom ili :D Share this post Link to post Share on other sites