0
Guest

Golf 5 R36

Recommended Posts

meni je odlićan,volio bih ga u gara??i,tj. već ga imam i to 2 kom!!!

samo slinite!!

:zivio:zivio

idem se :vozi

Guest SuperDrive

Ak passat r36 ima 300konja, onda ne kuzim zakaj su golfa skatili na 280. Ovak je razlika sa r32 mala. Al sam siguran da ima jaaako velik potencijal za dizanje konjaze i to bez ugradnje turba.

Guest MRX

ma dajte ljudi ovaj r36 su napravili kao dobru bazu za tuning... :D:D

jo?? malo upgradea i već je on na 400 :D:D

ma r32 je sasvim dovoljan iako ni gti ne zaostaje puno za r32 ali eto

:da M_7 imamo isti ukus!!! I ja bi ///M killera. :palacg

Ocemo narucit 2 kom ? :palci

Guest saffa

R36 i neće imati 280 nego 300 KS te ubrzanje 0-100 ispod 6 s. jer Passat R36 ide 6 do "stotke" :palacg

Sla??em se sa tim da su EVO i Impreza vrhunski vozni strojevi, tu nema sumnje. Ali prva stvar je da R32 i R36 nisu napravljeni kao cestovne izvedenice neke zvijeri koja će juriti po WRC-u tj. samo da bi ta verzija dobila homologaciju. Iako je to ??teta i vrijeme je da se i VW direktno oku??a sa najboljima i tamo im poka??e "who's the dady" :bleh A druga stvar, po meni bi ovdje, ako govorimo o Golfu, trebali ostati u okvirima kompaktne klase i pričati o zujalicama iz istoimene :lol2

"Pitanje za milijun kuna": ko u kompaktnoj klasi nudi toliko ??eljeni ??estak sa 3.6 litara, odličan pogon na 4 i getribu kakva je DSG??? :bravo

"Pitanje za milijun kuna": ko u kompaktnoj klasi nudi toliko ??eljeni ??estak sa 3.6 litara, odličan pogon na 4 i getribu kakva je DSG??? :bravo

opel :rotfl:rotfl:rotfl

Guest saffa

Na??alost, odgovor je netočan. Osvojili ste samo 32000.

Hajmo opet po najbr??i prst! :PB):rotfl

nema pogon na sva 4 al mislim da RWD nije nista losiji....

Pa onda BMW 130i,SMG getriba....

A najavljuje se i M izvedenica jedinice sa 343 Ks........

Al golf se ljep??e čuje :rotfl:rotfl i mk5 r32 je bio brzi na stazi od 130i.......al eto ti odgovor,hoću svojih milijun kuna :bravo:bravo:fakjea:fakjea:lol2

Guest saffa
nema pogon na sva 4 al mislim da RWD nije nista losiji....

Pa onda BMW 130i,SMG getriba....

A najavljuje se i M izvedenica jedinice sa 343 Ks........

Al golf se ljep??e čuje :rotfl:rotfl i mk5 r32 je bio brzi na stazi od 130i.......al eto ti odgovor,hoću svojih milijun kuna :bravo:bravo:fakjea:fakjea:lol2

A ne, ne, ne!

Ja pitah ko ima to sve skupa? ;-)

I nisam siguran da se 130i mo??e dobiti sa SMG mjenjačem. I svi usporedni testovi ta dva auta su dali nedvojben odgovor.

A za M verziju 1-ce .... ako se pojavi ... :respekt

Preljep. Naravno preskup i kupit ce ga bas neki zadrti VW-ovac. Sad mi nije jasno koji klinac su izlazili s R32 kad ce ic R36 u prodaju... Ovi R modeli bi trebali bit kao slag na kraju tj jedan a ne 2R-a....

Dobro..siri se paleta ponude al nekako nije mi drago sto sad nece bit tako jasno izrazena posebna edicija Golfa.......

uz gti-ja koji ima 2,0T nevidim svrhu bacanja tolko vise para u r36 kaj se gti jeftino digne na 300ks :)

Burki, ne mozes to tek tako usporedivat :palacg

passat R36 Jetta Rgti

post-2128-1176068770.jpg

post-2128-1176069231.jpg

Edited by srkii

potpis....

u kojem smislu nemozes

pa za razliku od 100t kn nabrijes gti da pojede r36 di god ti padne na pamet od staze, SR...

u kojem smislu nemozes

pa za razliku od 100t kn nabrijes gti da pojede r36 di god ti padne na pamet od staze, SR...

big fakin dil :) nabrijes yugica da skida r36 pa sta ?

Guest Riki

jadna od najvecih greski vw-a je to sta nisu napravili kombinaciju 2.0 tfsi i 4motiona....IMHO

r32 i r36....samo sound

r32 i r36....samo sound

pa mozda greska i je, ali r32 i r36 pruzaju ipak malo vise od sounda... nista bez kubika decki :)

Guest saffa

There's no replacement for cubic displacement ... - stara američka

ili

... samo sokovi i mlijeko dolaze u pakovanjima od po 2 litre

:bleh

u kojem smislu nemozes

pa gledaj, unutra??njost r32 i GTI koja razlika..... pa kubika??a i okretni moment..... pa zvuk i izgled automobila...... i sve to serijski a gdje je tek nabrijavanje....... ipak će se radije neko okrenuti za R-om nego GTI-om mada obojica plijene pozornost.....

Guest Riki

svatko ima svoj ukus,meni osobno je g5 GTI izvana puno lijep??i od r32...razlika u unutra??njosti?hmm...i nije neka velika(oba se mogu nakrcati opremom naravno)...cetvorka r32 mi je puno veca pojava od petice

prednost r32 je samo ta ??ta ima 4 pogona....kila??a mu je poprilična,preko 1600 kg ??to utječe na vozna svojstva,gti je 200-tinjak kila lak??i,samo za usporedbu bmw me e46 ima oko 1600

ako su mislili ??estaka,trebali su odmah r36 sa 300 ks,jer chipani GTI ide na 240 i onda okida r32 na pravcu a ako su vozaci podjednako dobri tu su negdje i po zavojima

za 3200 kubika 250 ks je u danasnje vrijeme smije??no,pogledajte samo koliko npr. bmw izvlači iz iste zapremnine...a o potro??nji da ne govorim,tro??i ispod razine m3 e46 a ta dva auta su ipak udaljena nekoliko klasa po svim pitanjima

da se razumijemo r32 je strava auto i nebi se bunio da mi je ispred kuće,ali da bih ga ikad kupio-ne hvala...novi s3 je pravi potez koncerna 2.0 tfsi,265 ks i po testovima trenutno je vrh u klasi

svaki od tih auta ima svoje kupce..oba su ok.meni osobno sestaka nemoze zamjenit nizi jedan gti..navozao sam ih se na desetine ali ako nije 6 pa makar i dizel bio..istina ja da r32 je dosta skuplji..ali kad ga dozivis zaboravis i cijenu..kad god vozis gti uvijek ima nesto jace.ali ovako je to vrh u tom segmentu..ja i si radije uzeo polovan r32 nego gti nov...

Guest saffa
svaki od tih auta ima svoje kupce..oba su ok.meni osobno sestaka nemoze zamjenit nizi jedan gti..navozao sam ih se na desetine ali ako nije 6 pa makar i dizel bio..istina ja da r32 je dosta skuplji..ali kad ga dozivis zaboravis i cijenu..kad god vozis gti uvijek ima nesto jace.ali ovako je to vrh u tom segmentu..ja i si radije uzeo polovan r32 nego gti nov...

A ba?? se pitam za??to ... :palci

A ba?? se pitam za??to ... :palci

ah zasto??pa znas valjda..trebao si ic malo na test voznju..mozda bi ti se svidio?? :bravo

Edited by Sixpack

Guest
This topic is now closed to further replies.
0