corrador 0 Posted April 13, 2007 6 (sest) puta je bolje nego 4 (cetri) Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted April 21, 2007 svatko ima svoj ukus,meni osobno je g5 GTI izvana puno lijep??i od r32...razlika u unutra??njosti?hmm...i nije neka velika(oba se mogu nakrcati opremom naravno)...cetvorka r32 mi je puno veca pojava od petice prednost r32 je samo ta ??ta ima 4 pogona....kila??a mu je poprilična,preko 1600 kg ??to utječe na vozna svojstva,gti je 200-tinjak kila lak??i,samo za usporedbu bmw me e46 ima oko 1600 ako su mislili ??estaka,trebali su odmah r36 sa 300 ks,jer chipani GTI ide na 240 i onda okida r32 na pravcu a ako su vozaci podjednako dobri tu su negdje i po zavojima za 3200 kubika 250 ks je u danasnje vrijeme smije??no,pogledajte samo koliko npr. bmw izvlači iz iste zapremnine...a o potro??nji da ne govorim,tro??i ispod razine m3 e46 a ta dva auta su ipak udaljena nekoliko klasa po svim pitanjima da se razumijemo r32 je strava auto i nebi se bunio da mi je ispred kuće,ali da bih ga ikad kupio-ne hvala...novi s3 je pravi potez koncerna 2.0 tfsi,265 ks i po testovima trenutno je vrh u klasi daj molim te...da je VW htio izvuko bi on iz R36 i vise od 300KS(pogledaj samo 1.4TFSI sa 170KS)...ne razmisljaju celnici VW-a o tome kako je jeftinije chipat GTI-a pa imas brze auto od R32...njima je bitno da se taj auto dokaze u autotestovima(reklama)... pogotovo sada izlazi Focus RS sa 300KS...i novi M1...treba nesto svjeze... i taj se autom ne kupuje razumom, nego srcem... VW4EVER Share this post Link to post Share on other sites
Guest Riki Posted April 22, 2007 daj molim te...da je VW htio izvuko bi on iz R36 i vise od 300KS(pogledaj samo 1.4TFSI sa 170KS)...ne razmisljaju celnici VW-a o tome kako je jeftinije chipat GTI-a pa imas brze auto od R32...njima je bitno da se taj auto dokaze u autotestovima(reklama)... pogotovo sada izlazi Focus RS sa 300KS...i novi M1...treba nesto svjeze... i taj se autom ne kupuje razumom, nego srcem... VW4EVER naravno da je bitno imati konkurenta za svaku kategoriju kupaca,ali malo su pretjerali sa "top" izvedbama G5 e da btw,isto tako dizel se ne mo??e kupiti srcem....IMHO Share this post Link to post Share on other sites
Guest ANCO Posted October 5, 2007 please reaupload picture Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 5, 2007 @Riki-mislim da si ti jedini realno sagledao stvari i napisao post u kojem je ukljuceno i malo mozga a ne samo ljubav prema vw-u . Dakle bez obzira koliki mi bili fanovi vw-a ipak treba i malo razmislit. Jedino mi nije jasno ak mu bubnu 3200ccmi sto mu nestave bar 300 konja nego ga ovak osiromase..ok kuzim da recimo jedan VW nemoze bit jaci i bolji po performansama od jednog S3 al opet.. ajde da onda cijenom nije toliko nedostupan. Ma...kad je to sve politika... Share this post Link to post Share on other sites
Guest redbull Posted October 5, 2007 Uf i ja bi rado jednog Evo-a, ali da mi bude parkiran u garazi kraj r-gt passata... to su rječi prijatelju, to jebe?? ti golf i sve ostalo jednom Passat uvijek Passat (pa nisu VW inqineri glupi, znaju najbolje, pa valjda da traje motor i da se ??to du??e veseli onaj koji ga kupi, a ne da nakon 1 god mjenja motor ) poz Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted October 5, 2007 Uf i ja bi rado jednog Evo-a, ali da mi bude parkiran u garazi kraj r-gt passata... a ja bi jettuuuu R-GT Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 29, 2008 (edited) Ko jednom proba VR6 taj je lego , za novce koje sam ja dao za motor mogao sam imat puno žešče naturpijan 1.8 T ali to je samo moja ljubav prema šestaku ! Što se tiče tih Japanskih samuraja meni osobno to izgleda ko Hyundai sa SPOILERIMA , a kada bi več želio takav auto u svom vlasništvu to bi jedino zaslužila LANCIA DELTA HF TURBO INTEGRALE MARTINI RACING ! Naravno uz Lanciu bi tu bio i čuveni AUDI QUATRO ! Edited May 29, 2008 by LOW LIFE Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted May 29, 2008 prastari topic, gledajte datume //locked Share this post Link to post Share on other sites