0
Guest emirmosnik

Sofer sajba popravak

Recommended Posts

Guest emirmosnik

Da li je neko upoznat sa procesom popravka stakla od udarca kamencica i puknuca (5mm x 5mm).

Da li je to moguce?

Nekako mi taj proces izgleda nemoguc..cuj napravit puknutu sofer sajbu :S

Sajba nije probusena, nego samo se vide crte puknuca u obliku zvjezdice.

Znam, najbolje bi bilo staviti novu jer nije skupa..ali ne radi se o VW konkretno

Eto ako neko ima nesto da doda, dobro bi mi doslo.

HVALA.

ak sam dobro shvatila u čemu je tvoj problem, ta ??ajba bu ti puknula dokraja s vremenom. onak, pro??irit će ti se ti kraci. :( e sad samo ne znam kolko se to da zakrpat

Prosirit ce se prije ili kasnije, pa treba skupit pare. Mislim da sam negdje procitao da se moze popravit napuknuce kao u velicini novcica od 5Kn a za sve ostalo je bolje mijenjat sajbu.

Imas adresa po internetu ak te zanima cjenik i sl.

Prosirit ce se prije ili kasnije, pa treba skupit pare. Mislim da sam negdje procitao da se moze popravit napuknuce kao u velicini novcica od 5Kn a za sve ostalo je bolje mijenjat sajbu.

Imas adresa po internetu ak te zanima cjenik i sl.

I jos kolko ja znam,takvo "krpanje" se mora napravit isti dan kad ti se desi...Zasto i jel istina,nemam pojma!tak sam cuo..

po??eljno je ??to prije, radi prljav??tine koja ulazi u mikro pore...Kad vam se to dogodi potrebno je zalijepiti nekakvu naljepnicu preko rupice, i onda do staklo-reparature.

Uglavnom se ni oni neće s time bakćati ako je u??la prljav??tina.

kod nas ti to radi i VITRUM, ovi ??to rade siceve i interijer.

Guest emirmosnik

Ok hvala na savjetima i informacijama..

Vidicu sto prije da to napravim pa javim rezultate.

Ako bude zadovoljavajuci kvalitet slika s mob-om postavicu slike prije i poslije popravka.

0