Guest KOCKA Posted March 13, 2007 imam jedno jako glupavo pitanje, al ono neznam kolko je pametno ić sa svojim autom? kakva je cesta u Petrovoj, jel se imamo svi skupa di parkirat il ćemo se penjat po rinzolima itd? ne sjećam se kad sam zadnji put bila tamo, ne znam ni put... al uglavnom sa svojim autom neidem tam di znam da je grbava cesta i di se nemam kam parkirat... pa ono, dal da uzmem dujkana il? Sto se parkiranja tice; trebali bi nam dic rampu i sparkali bi se unutar dvorista zavoda. Koliko se ja sjecam, cesta je u redu, ukoliko je nisu izrovali u ovih mj. dana. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Shime_16v Posted March 13, 2007 Sto se parkiranja tice; trebali bi nam dic rampu i sparkali bi se unutar dvorista zavoda. Koliko se ja sjecam, cesta je u redu, ukoliko je nisu izrovali u ovih mj. dana. Eto ga majo.....ima da dođe?? sa tricom..... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 13, 2007 Sto se parkiranja tice; trebali bi nam dic rampu i sparkali bi se unutar dvorista zavoda. Koliko se ja sjecam, cesta je u redu, ukoliko je nisu izrovali u ovih mj. dana. Ja kad sam bio zadnji put parking je fakat ok! Majo pusti ovaj put nek dujan odmara.. Nagovorio si me....dolazim A gdje je ta petrova bolnica?U kojem dijelu zg-a? Shime mozes samnom.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Shime_16v Posted March 13, 2007 Ja kad sam bio zadnji put parking je fakat ok! Majo pusti ovaj put nek dujan odmara.. Shime mozes samnom.. Moze ....Imas PM..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Venom Posted March 16, 2007 VWCC lista: 0. mt47000 1. TheFog 2. slaven 3. zihaGT & josip (valjda) 4. Lazo 5. Rimac 6. Nik22 & Tonchy 7. _Blade_27 8. Riwa 9. Miro & Danijela 10. Punisher 11. Mac X 12. MARKA 13. Venom eto i mene, obozavam kad me pikaju iglicama Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ljubs Posted March 16, 2007 Mo??da i ja dođem, ak smijem? Ni?? ni sigurno, jel se ba?? obavezno trebam najavit? ( valjda nebum ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 16, 2007 (edited) Niš ni sigurno, jel se baš obavezno trebam najavit? ( valjda nebum ) Nemoras se najavit, jedan + ne radi veliku razliku. Lista je radena da se vidi koliko ce vas okvirno doc. I neces , ako ces bit pametniji od mene i ne zapalit cigaretu minutu nakon davanja krvi... Edited March 16, 2007 by KOCKA Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted March 17, 2007 imam jedno jako glupavo pitanje, al ono neznam kolko je pametno ić sa svojim autom? kakva je cesta u Petrovoj, jel se imamo svi skupa di parkirat il ćemo se penjat po rinzolima itd? ne sjećam se kad sam zadnji put bila tamo, ne znam ni put... al uglavnom sa svojim autom neidem tam di znam da je grbava cesta i di se nemam kam parkirat... pa ono, dal da uzmem dujkana il? cesta nije toliko grbava.. svladat če??. Sto se parkiranja tice; trebali bi nam dic rampu i sparkali bi se unutar dvorista zavoda. Koliko se ja sjecam, cesta je u redu, ukoliko je nisu izrovali u ovih mj. dana. unutra?? komaaa.. gu??va negdje u jutro. niti drugi parking nema boljih rije??enja.svaki put sam ja i??ao tamo vaditi krv zbog trombocitopenije ( trombociti manjak od normalne ). prijedlog. nemora li svaki ići svojim autom do petrove??? samo bi stvorila gu??va i kolona do parkinga.onako da vozač ( koji ne vadi krv ) samo čeka ostale čim zavr??i vampirisanje dobaci kod jaruna/bundek kako već.. samo da ??tedimo ??ivce jedan vozač plus 4 osobe itd... Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted March 17, 2007 ma to je subota, ne bi smjelo biti guzve ali dobra ideja za prijevoz Share this post Link to post Share on other sites
Guest _Blade_27 Posted March 21, 2007 (edited) Hebiga ni??ta od darivanja krvi,moram raditi zbog tekme. THEFOG: ? to se tiče ??i??a iz Čingača,slobodno navratite poslije darivanja,to vam ne mo??e na??koditi... Edited March 21, 2007 by _Blade_27 Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 21, 2007 Hebiga ni??ta od darivanja krvi,moram raditi zbog tekme. THEFOG: ? to se tiče ??i??a iz Čingača,slobodno navratite poslije darivanja,to vam ne mo??e na??koditi... cek, ti konobaris tam? pa koji si ti, jesi bil ond kad smo bili nas 6 poslije mita na billi? Share this post Link to post Share on other sites
Guest _Blade_27 Posted March 22, 2007 THE FOG: Jesam,ja sam konobar tamo. Ne znam,mislim da nisam bio tamo.Kolega mi je rekao da je bio neko iz kluba tamo,imali ste majce ili jakne od kluba,pa je po tome znao. Tamo sam kad vidite golfa kod zadnjeg ulaza.... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 23, 2007 Nisam mislio da cu ovo morat rec,al imam voznju sutra za Sibenik i nisam ju nikak uspio bar pomaknut za 10am da stignem dat krv!Full mi je zao.. GTI VD di si sutra!? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted March 23, 2007 Nisam mislio da cu ovo morat rec,al imam voznju sutra za Sibenik i nisam ju nikak uspio bar pomaknut za 10am da stignem dat krv!Full mi je zao.. GTI VD di si sutra!? OOOooooo vidi vidi vraga hahahaha Otprilike u koje vrjeme si tu? di vizi??? iskombinirat ćemo ne??to ako ja ne budem vozio na Hvar.... ? oferska je tuga pregolema hahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 23, 2007 Fog brisi OT Jel ima jos tko? Zadnji je dan ljudi...Nemojte bit trtarosi Mislite na to da nekome mozete spasit zivot! Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted March 23, 2007 2 fog ja necu moci doc jer radim od 9-13 h, sad sazno Share this post Link to post Share on other sites
Guest Shime_16v Posted March 23, 2007 (edited) jel bilo i malo bijeloga?? :lol: Ti si meni sumnjiv... prvo se ti i Fog viđade, berete po čo??kovima, di??u vam se neke stvari, a sada kad te on otkantao u subotu si mene na??al, a?? :lol: Ja i Venom trebali sa Lazom doletjeti na meet...ali, kao sto vec znate Lazo ne moze doci.Bili nas netko mogao skupiti ako bude prolazio pored HGSPOTA u utrinama.Ako ne...onda cemo ZET-om.... Edited March 23, 2007 by Shime_16v Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted March 23, 2007 (edited) Mozda ja stignem, radim do 12 a tamo bi trebao proci oko 12.10-12.15 evo br. 098/657-337 pa nazovi ujutro btw. shime, od kud si ti ovo quoate-o?? Edited March 23, 2007 by tommy Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 24, 2007 (edited) Ja i Venom trebali sa Lazom doletjeti na meet...ali, kao sto vec znate Lazo ne moze doci.Bili nas netko mogao skupiti ako bude prolazio pored HGSPOTA u utrinama.Ako ne...onda cemo ZET-om.... Pa daj posalji PM Nik22..Il evo ti br pa ga zvrcni,posto nemre na net stalno..vidio se s njim danas,ziher dolazi a i u Sigetu je doma.. 095/9109661 GTI VD-imas PM..I da "...sta ce nama soferima kuca,nasa je kuca putuuuujucaaa..." Edited March 24, 2007 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites