0
TheFog

Dobrovoljna akcija darivanja krVWi

Recommended Posts

Guest KOCKA
imam jedno jako glupavo pitanje, al ono :) neznam kolko je pametno ić sa svojim autom? kakva je cesta u Petrovoj, jel se imamo svi skupa di parkirat il ćemo se penjat po rinzolima itd? ne sjećam se kad sam zadnji put bila tamo, ne znam ni put... al uglavnom sa svojim autom neidem tam di znam da je grbava cesta i di se nemam kam parkirat... pa ono, dal da uzmem dujkana il? :)

Sto se parkiranja tice; trebali bi nam dic rampu i sparkali bi se unutar dvorista zavoda. Koliko se ja sjecam, cesta je u redu, ukoliko je nisu izrovali u ovih mj. dana.

Guest Shime_16v
Sto se parkiranja tice; trebali bi nam dic rampu i sparkali bi se unutar dvorista zavoda. Koliko se ja sjecam, cesta je u redu, ukoliko je nisu izrovali u ovih mj. dana.

Eto ga majo.....ima da dođe?? sa tricom..... :vozi:D

Ja kad sam bio zadnji put parking je fakat ok! :palacg Majo pusti ovaj put nek dujan odmara.. :da

Nagovorio si me....dolazim :lol2:lol2:lol2

A gdje je ta petrova bolnica?U kojem dijelu zg-a?

Shime mozes samnom.. :palacg

Guest Shime_16v
Ja kad sam bio zadnji put parking je fakat ok! :palacg Majo pusti ovaj put nek dujan odmara.. :da

Shime mozes samnom.. :palacg

Moze ....Imas PM..... :respekt

Guest Venom

VWCC lista:

0. mt47000

1. TheFog

2. slaven

3. zihaGT & josip (valjda)

4. Lazo

5. Rimac

6. Nik22 & Tonchy

7. _Blade_27

8. Riwa

9. Miro & Danijela

10. Punisher

11. Mac X

12. MARKA

13. Venom eto i mene, obozavam kad me pikaju iglicama :bleh:lol:

Guest Ljubs

Mo??da i ja dođem, ak smijem? :grrr:grrr

Ni?? ni sigurno, jel se ba?? obavezno trebam najavit? :bag::bag::bag: ( valjda nebum :wacko:)

Guest KOCKA
Niš ni sigurno, jel se baš obavezno trebam najavit? :bag::bag::bag: ( valjda nebum :wacko:)

Nemoras se najavit, jedan + ne radi veliku razliku. Lista je radena da se vidi koliko ce vas okvirno doc.

I neces :wacko: , ako ces bit pametniji od mene i ne zapalit cigaretu minutu nakon davanja krvi... :)

Edited by KOCKA

imam jedno jako glupavo pitanje, al ono :) neznam kolko je pametno ić sa svojim autom? kakva je cesta u Petrovoj, jel se imamo svi skupa di parkirat il ćemo se penjat po rinzolima itd? ne sjećam se kad sam zadnji put bila tamo, ne znam ni put... al uglavnom sa svojim autom neidem tam di znam da je grbava cesta i di se nemam kam parkirat... pa ono, dal da uzmem dujkana il? :)

cesta nije toliko grbava.. svladat če??.

unutra?? komaaa.. gu??va negdje u jutro. niti drugi parking nema boljih rije??enja.svaki put sam ja i??ao tamo vaditi krv zbog trombocitopenije ( trombociti manjak od normalne ).

prijedlog. nemora li svaki ići svojim autom do petrove??? samo bi stvorila gu??va i kolona do parkinga.onako da vozač ( koji ne vadi krv ) samo čeka ostale čim zavr??i vampirisanje dobaci kod jaruna/bundek kako već..

samo da ??tedimo ??ivce jedan vozač plus 4 osobe itd...

ma to je subota, ne bi smjelo biti guzve

ali dobra ideja za prijevoz

Guest _Blade_27

Hebiga ni??ta od darivanja krvi,moram raditi zbog tekme.

THEFOG: ? to se tiče ??i??a iz Čingača,slobodno navratite poslije darivanja,to vam ne mo??e na??koditi... :respekt

Edited by _Blade_27

Hebiga ni??ta od darivanja krvi,moram raditi zbog tekme.

THEFOG: ? to se tiče ??i??a iz Čingača,slobodno navratite poslije darivanja,to vam ne mo??e na??koditi... :respekt

cek, ti konobaris tam?

pa koji si ti, jesi bil ond kad smo bili nas 6 poslije mita na billi?

Guest _Blade_27

THE FOG: Jesam,ja sam konobar tamo.

Ne znam,mislim da nisam bio tamo.Kolega mi je rekao da je bio neko iz kluba tamo,imali ste majce ili jakne od

kluba,pa je po tome znao.

Tamo sam kad vidite golfa kod zadnjeg ulaza....

Nisam mislio da cu ovo morat rec,al imam voznju sutra za Sibenik i nisam ju nikak uspio bar pomaknut za 10am da stignem dat krv!Full mi je zao.. :( GTI VD di si sutra!? :grrr

Nisam mislio da cu ovo morat rec,al imam voznju sutra za Sibenik i nisam ju nikak uspio bar pomaknut za 10am da stignem dat krv!Full mi je zao.. :( GTI VD di si sutra!? :grrr

OOOooooo vidi vidi vraga hahahaha Otprilike u koje vrjeme si tu? di vizi??? iskombinirat ćemo ne??to ako ja ne budem vozio na Hvar.... ? oferska je tuga pregolema hahahaha

Guest KOCKA

Fog brisi OT

Jel ima jos tko? Zadnji je dan ljudi...Nemojte bit trtarosi :(

Mislite na to da nekome mozete spasit zivot!

Guest Shime_16v
jel bilo i malo bijeloga?? :lol: :lol: :lol:

Ti si meni sumnjiv... prvo se ti i Fog viđade, berete po čo??kovima, di??u vam se neke stvari, a sada kad te on otkantao u subotu si mene na??al, a?? :lol: :lol: :lol:

Ja i Venom trebali sa Lazom doletjeti na meet...ali, kao sto vec znate Lazo ne moze doci.Bili nas netko mogao skupiti ako bude prolazio pored HGSPOTA u utrinama.Ako ne...onda cemo ZET-om.... :D:bag:

Edited by Shime_16v

Mozda ja stignem, radim do 12 a tamo bi trebao proci oko 12.10-12.15

evo br. 098/657-337 pa nazovi ujutro

btw. shime, od kud si ti ovo quoate-o?? :lol::lol:

Edited by tommy

Ja i Venom trebali sa Lazom doletjeti na meet...ali, kao sto vec znate Lazo ne moze doci.Bili nas netko mogao skupiti ako bude prolazio pored HGSPOTA u utrinama.Ako ne...onda cemo ZET-om.... :D:bag:

Pa daj posalji PM Nik22..Il evo ti br pa ga zvrcni,posto nemre na net stalno..vidio se s njim danas,ziher dolazi a i u Sigetu je doma.. :palacg

095/9109661

GTI VD-imas PM..I da "...sta ce nama soferima kuca,nasa je kuca putuuuujucaaa..."

Edited by LAZO

Guest
This topic is now closed to further replies.
0