goc_90 0 Posted December 10, 2013 U svakom slucaju malo previse za dvije lampice ali rare je rare Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 10, 2013 slazem se, da je fora fora je naletit ce negdje kad tad Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 12, 2013 (edited) Za B4 su rijetkost držači za čaše kod mjenjača sa suvozačke strane. Središnji naslon za ruku imam i ja, s njim dolazi kožna ručna. od cure B4 ima drzace za case na suv. strani,sredisji naslon i iza za casu drzac,sta je srki sliku stavio nisam znao da je to RARE prednje podizace,siber... i na kljuc zatvara prozore i siber to mozda nije rare al valja spomenut Edited December 12, 2013 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted December 12, 2013 imal sam ja crnog tdi iz njemacke uvezenog, koža crno zelena, drzaci casa iza i napred, svi zvucnici, sjedala na struju podesavanje, grijanje prednjih... budem slike nasel pa stavim Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted January 19, 2014 (edited) Prvi put vidim ovakvu središnju konzolu i oplatu vratiju Edited January 19, 2014 by SHILTAC Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted January 28, 2014 Ova oplata izgleda kao da je od dvojke,kockasto mi nekako..A boja izgleda kao da je ova oprema bila skupa prije 20 godina Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 28, 2014 (edited) Ovo vam je Taxi, zato ima takvu konzolu i ove prekidače tamo. A boja unutrašnjosti gadna Bio je jedan takav na njuškalu, neznam jel jos uvijek. Edited January 28, 2014 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
7kunac 1 Posted September 15, 2019 (edited) Pola stvari koje navodite da su rare su ustvari baza u jednoj od verzija... Za primjer uzimam svoju pasulju Highland: -četverokraki volan s airbagom koji je bio dostupan u isključivo dvije verzije unutar Highland paketa: kožni i drveni(izrazito rijetko u ovom paketu), mjenjač je UVIJEK orah, drveni bet obzira na volan -suvozačka armatura je bez pretinca, ravna s natpisom airbaga -Sahara bež polukožni interijer uključujući oplate vrata ili rjeđe ful kožni sicevi, tepisi su u blijedo bež boji -Kod sedan izvedbi svaki ima stražnje sjenilo-roletu -Cupholder na suvozačevoj strani i na zadnjoj klupi, pepeljare također ima naprijed i nazad, ali mislim da su one u svakom b4 već serijski -Ručni podizači, u highland opremi ne postoje električni -Klima(rijetko automatska) , abs(svaki) -Beta radio kazetofon s 4 zvučnika naprijed -Električni retrovizori -Poluzatamnjene zadnje lampe(rikverc svjetlo i žmigavci) kao i bočni žmigavci -Svi dolaze s istim čeličnim felnama kojima se ne mogu sjetit naziva, 15" -I naravno retrovizori i branici u boji auta. Inače kod highland opreme paleta boja je bila jednako naplaćivana bez obzira na boju. Uskoro ako bude zainteresiranih izbacim sve pakete a po potrebi i poslikam uživo ? Edited September 15, 2019 by 7kunac Greška Share this post Link to post Share on other sites