0
Goldy

spajanje angel eyes farova

Recommended Posts

E ovako, možete mi reć kako se spajaju angel eyes farovi za golfa 3 jer ja bi htjel da ringovi svjetle za poziciju a onaj još jedan sa strane da mi bude žmigavac, a žice od ringova su posebno, nisu zajedno u đeku ko ovi za duga i kratka svijetla? Hvala unaprijed . . . . ovakvi su farovi samo crni http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....p;hl=angel+eyes

ja ti imam takve farove kod sebe na trojci.. ledice imaju svoje posebne žičice koje idu odozdo kroz dvije rupe ak se ne varam.. a gore normalno spajaš žarulje za dugo i kratko svijetlo..jedino kod mene nije spojen žmigavac, znači tu mi je rupa..

ja ti imam takve farove kod sebe na trojci.. ledice imaju svoje posebne žičice koje idu odozdo kroz dvije rupe ak se ne varam.. a gore normalno spajaš žarulje za dugo i kratko svijetlo..jedino kod mene nije spojen žmigavac, znači tu mi je rupa..

da al kak si spojio te ringove za poziciju ako oni imaju posebne žice, a orginal struja za poziciju ide preko onog đeka, a te žice nisu na đeku nego posebno

uff puno me pitaš :D.. zabb kak je to sve spojeno.. morao bi to slikat da vidiš :D

pa oguliš žicu na pozicijama i samo na njih prepojiš ringove.... sva mudrost

pa oguliš žicu na pozicijama i samo na njih prepojiš ringove.... sva mudrost

tochno tako..prosto ko pasulj..

il precvikash, stavish luster kleme, il nekakve djekove, il zalotash i rijeshen problem..

tochno tako..prosto ko pasulj..

il precvikash, stavish luster kleme, il nekakve djekove, il zalotash i rijeshen problem..

ok... fala .... a ako ima neko predlog za spajanje žmigavca, i gdje kupit ubodnu narančastu žaruljicu..... pročital sam tu na forumu da ako se spoje direkt žice ove od žmigavca da će brzo delat sad neznam kaj vi kažete i kako da spojim? Hvala

žarulju kipiš gdje hočeš u interšparu..... uzmeš ispitivaš i na konektoru nažeš žicu koja blinka znači upališ žmigavac i sa ispitivačem gledaš di svijetli i tamo ga spojiš .

žarulju kipiš gdje hočeš u interšparu..... uzmeš ispitivaš i na konektoru nažeš žicu koja blinka znači upališ žmigavac i sa ispitivačem gledaš di svijetli i tamo ga spojiš .

evo složeno . . . . može lock

0