RAZZOR 1 Posted May 12, 2013 Bilo je govora da cemo se spojit svi pa za ka u petak popodne. Vrvoje, ja, decko iz ladimirevaca, a za mrkoga neznam ugl mislili smoe se svi skupit u pz kao centralnom mjestu i polako lokalom uz autoput za ka Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 12, 2013 Rejzore..not interested..sorry... Nemam namjeru ic u petak i ako budem iso ic cu autocestom,neda mi se vozat lokalnim cestama.. Zato sam i pito jel planira ko ic u subotu rano ujutro..ali vidim da lokalna ekipa iz VK nije bas aktivna na forumu u zadnje vrijeme, pa cu ih kontaktirat na mob kad dodjem gore.. Lp Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted May 15, 2013 ja bi u subotu ujutro krenio sa Ivicom, pa koje za subotu, pisite ispod; 1.dalibor Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 15, 2013 (edited) Ko je za subotu, pisite ispod: 1.dalibor 2.Vlaho 2901 Edited May 15, 2013 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted May 21, 2013 kava u nedjelju? Tifon? 26.05.2013 Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 21, 2013 Ja prijatelju ne mogu.. idem na krstenje u Privlaku. Do kad si tu? Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted May 21, 2013 javi kad u nedjelju pa idem i ja a mogli smo kod matije u birc umjesto tifona Share this post Link to post Share on other sites
NV-Nele 0 Posted May 22, 2013 Kad dolazite,koliko sati? Javi docu.(dok sam na bolovanju samo lutam) Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 22, 2013 Odsad cemo kafendisat kod Matije..samo da ovo sugavo vrijeme dodje na svoje.. U njega na terasu, parkinga ima dovoljno kod Pezoa..i eto.. Samo fali ekipa! Share this post Link to post Share on other sites
NV-Nele 0 Posted May 22, 2013 Odsad cemo kafendisat kod Matije..samo da ovo sugavo vrijeme dodje na svoje.. U njega na terasu, parkinga ima dovoljno kod Pezoa..i eto.. Samo fali ekipa! Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted May 22, 2013 moze i subota navecer poslije BG, nedjelja kirbaj u Podgajcima Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted May 22, 2013 Kod matije je super lokacija zbog parkinga, a i cijeli birc je u vw tonu Jbg ja u sub u svatovima Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted May 22, 2013 Kod matije je super lokacija zbog parkinga, a i cijeli birc je u vw tonu Jbg ja u sub u svatovima prije podne? Share this post Link to post Share on other sites
NV-Nele 0 Posted May 22, 2013 Kod matije je super lokacija zbog parkinga, a i cijeli birc je u vw tonu Jbg ja u sub u svatovima Znaci bices ispresavijan Ja sam na bolovanj (tako da mogu kad god hocete) Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted May 23, 2013 10-11 ujutro , subota, kava @ hang loose ? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 23, 2013 Ako ne budem iso na koridor tamo sam na brzinskoj kavi Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 3, 2013 Ko je za subotu, pisite ispod: 1.dalibor 2.Vlaho 2901 Sto je vinkovacki padobranci..niko ne ide u Karlovac ili ??? Ja idem u subotu rano ujutro..ako neko treba prijevoz, moze samnom.. Ne ostajem spavat u Ka, vracam se navecer za Vk. Pa eto.. Ako ima zainteresiranih javite se.. Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted June 4, 2013 kad rano ujutro? pa ide dalibor, iće matija i ja. Htjeli smo se matija ja priključit koloni kečeva na bili al prerano je to za krenut Share this post Link to post Share on other sites
NV-Nele 0 Posted June 4, 2013 Sto je vinkovacki padobranci..niko ne ide u Karlovac ili ??? Ja idem u subotu rano ujutro..ako neko treba prijevoz, moze samnom.. Ne ostajem spavat u Ka, vracam se navecer za Vk. Pa eto.. Ako ima zainteresiranih javite se.. Jos ces me nagovorit Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 4, 2013 Jel kreće neko oko 6 i da ide autoputom? Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted June 4, 2013 Jel kreće neko oko 6 i da ide autoputom? javim ovdje kad krećemo, još se moramo dogovorit Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 5, 2013 Mrki ja sam mislio krenit tako ranije pa da se nadjemo negdje na autoputu? Mozda bi iso do Bille u Zg-u..pa onda s ostatkom ekipe za Ka? Sto ti mislis? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 5, 2013 Ja mislim do Bille u svakom slučaju,zato i hoću ranije pa se lako naći na nekom odmorištu Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 5, 2013 Mrki racunaj onda da cemo skupa. Mialim da imam tvoj broj moba pa ti se javim. Ali krenio bi isto tako ranije..Zupanja - autoput.. Pa da se nadjemo negdje usput.. Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted June 6, 2013 Evo ovako, kramer, dalibor i ja po trenutnom planu idemo autoputem, krećemo iz županje (desetka) 7-8 ujutro u subotu. Tempo laganini, ako nas ko uprati putem moj broj je 092 261 41 92 Share this post Link to post Share on other sites