NV-Nele 0 Posted May 31, 2011 Super!!! Ajde samo ako netko zna Velu nek mu javi..pa da i on dodje. Jucer sam ga vidio u praoni kod Konzuma,ali nisam mu nista govorio za meet,jer jos nije bilo nista dogovoreno.. Znam da je na forumu,poslo sam mu pm,al nista ne odgovara.. Nisam poruku dobijo ,ali dolazim vidimo se,. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 31, 2011 pogledajte dubrovcani sto je aktivna ekipa sve se javljaju imenjace kad si u dbk? pa da odemo di na kafezu Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted May 31, 2011 Kad nas je šef postrojia,nema mrdanja. Zamisli,jučer mi je na kavi reko "kacavida" reko mrš,ovdje je šaraf ! Share this post Link to post Share on other sites
Jole333 0 Posted May 31, 2011 Nele ni nezna da ima mail adresu al na forumu je stalno,ja bi volio doc jer vecinu nepoznam osim iz vidjenja al bas taj vikend sam u svatovima u dalmaciji tako da se nadam da ce biti jos susreta.Pozdrav svima! Share this post Link to post Share on other sites
NV-Nele 0 Posted May 31, 2011 Nele ni nezna da ima mail adresu al na forumu je stalno,ja bi volio doc jer vecinu nepoznam osim iz vidjenja al bas taj vikend sam u svatovima u dalmaciji tako da se nadam da ce biti jos susreta.Pozdrav svima! ha ,ma ko ce sve stic. Share this post Link to post Share on other sites
Jole333 0 Posted May 31, 2011 ha ,ma ko ce sve stic. Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted May 31, 2011 @jole, jel se taj tvoj auto kojim slučajem prodaje? pošto sam vidio takav na njuškalu i na pijaci u nedjelju.. malo off-a jbg .. a inače, ja sam odgovorio Vlahi na pm Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted May 31, 2011 1. vlaho 2901 2. bramba (Đakovo) 3. baban1982 4.Banditos009 5.?? VK009DD 6.Scarface_Vk 7. Vlado 8. pop1 9.dalibor 10. karaman 11.čađilak 12.nele 13.matija_vk (zlatni kec) A naletit će još ljudi ima nas tu puno Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 1, 2011 pogledajte dubrovcani sto je aktivna ekipa sve se javljaju imenjace kad si u dbk? pa da odemo di na kafezu Imenjace.. da,aktivna je ekipa ovdje..i zasad popis lijepo izgleda. Samo se iskreno nadam da ce svi i doc! To bi onda stvarno bilo lijepo! Parking na Tifonu nas nece moc primit sve!? Ljudi ponesite fotoaparate! Treba to i zabiljeziti! A u gradu sam nazalost tek pocetkom 7.mj Malo mi se raspored poremetio nakon sto su me avancali,tako da sam sve planove moro malo pomaknuti.. Ali godisnji se planira u Župi bar 2 tjedna! negdje od 10.7 do 25.7! Svakako se javim kad dodjem! Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 1, 2011 1. vlaho 2901 2. bramba (Đakovo) 3. baban1982 4.Banditos009 5.?? VK009DD 6.Scarface_Vk 7. Vlado 8. pop1 9.dalibor 10. karaman 11.čađilak 12.nele 13.matija_vk (zlatni kec) A naletit će još ljudi ima nas tu puno Ajde bas mi je drago da se ekipa odaziva na ovo.. Svi su pozvani..tako da ko god hoce doc dobrodosao je! Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted June 1, 2011 Ajde ajde.. Naspavat ces se do 14h i onda imate jos vremena za provozat se do Vk! Ajde da i ja pobliže konačno vidim V gti-a 1. vlaho 2901 2. bramba (Đakovo) 3. baban1982 4.Banditos009 5.?? VK009DD 6.Scarface_Vk 7. Vlado 8. pop1 9.dalibor 10. karaman 11.čađilak 12.nele 13.matija_vk (zlatni kec) 14.sarmaguru Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 1, 2011 Ja se necu stavljat na listu dok ne budem 100% ziher da cu moci doletit ali u planu ste mi svakako. Share this post Link to post Share on other sites
Jole333 0 Posted June 1, 2011 @jole, jel se taj tvoj auto kojim slučajem prodaje? pošto sam vidio takav na njuškalu i na pijaci u nedjelju.. malo off-a jbg .. a inače, ja sam odgovorio Vlahi na pm ne prodaje se,zasad Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted June 1, 2011 Ja se necu stavljat na listu dok ne budem 100% ziher da cu moci doletit ali u planu ste mi svakako. ajde ne zezaj nego pali kola i gas za VK Share this post Link to post Share on other sites
banditos009 0 Posted June 1, 2011 1. vlaho 2901 2. bramba (Đakovo) 3. baban1982 4.Banditos009 5.?? VK009DD 6.Scarface_Vk 7. Vlado 8. pop1 9.dalibor 10. karaman 11.čađilak 12.nele 13.matija_vk (zlatni kec) 14.sarmaguru Ako ce svi ispoštovat bit ce ovo lijepo okupljanje, ajmo sad ljudi neki prijedlog di čemo, sta čemo... :D Evo moj prijednog je kad se svi okupimo na tifonu napravimo neki đir i onda na kunjevce..... :P Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted June 1, 2011 1. vlaho 2901 2. bramba (Đakovo) 3. baban1982 4.Banditos009 5.?? VK009DD 6.Scarface_Vk 7. Vlado 8. pop1 9.dalibor 10. karaman 11.čađilak 12.nele 13.matija_vk (zlatni kec) 14.sarmaguru 15, inkasator01 ako se uspijem probudit Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 1, 2011 Ako ce svi ispoštovat bit ce ovo lijepo okupljanje, ajmo sad ljudi neki prijedlog di čemo, sta čemo... :D Evo moj prijednog je kad se svi okupimo na tifonu napravimo neki đir i onda na kunjevce..... :P Ja isto mislim da bi ovo moglo bit zanimljivo okupljanje ako dodju svi sto su se upisali! A skupit cemo se na Tifonu pa cemo vidit za dalje. I ja sam konto da je mozda najbolje da odemo na Kunjevce, di je lovacki dom, da tamo napravimo par fotki..ima veliki parking i mozemo i cugu tamo popit.. Eto..ako netko ima neki drugi prijedlog nek slobodno napise.. Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted June 1, 2011 (edited) meni je samo žao što nam srki neće doć, on je car za mene a već ima iskustva s organiziranjem okupljanja Edited June 1, 2011 by inkasator01 Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 1, 2011 Pero nemoj da te ja dodjem izvlacit iz kreveta!? Ima da se nacrtas najkasnije do 15h na Tifonu! Nemoj sad ti lokalni da budes party breaker!? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 1, 2011 meni je samo žao što nam srki neće doć, on je car za mene a već ima iskustva s organiziranjem okupljanja Pero Pero... Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted June 1, 2011 reko sam ti već da idem na borovik noćit i da ne znam kad se vraćamo, ali potrudit ću se! Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 1, 2011 reko sam ti već da idem na borovik noćit i da ne znam kad se vraćamo, ali potrudit ću se! Ma znam da ides u neke svatove,ali malo se potrudi pa dodji! Nece bit isto bez tebe Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted June 1, 2011 ma sigurno je neka mala u pitanju pa kao nece moc doc cini mi se da matija otpada za vikend, al mozda dođe auto bez njega Share this post Link to post Share on other sites
VK 009 DD 0 Posted June 2, 2011 Tužna vijest do jaja!! u nedelju RADIMM!! AAAAA... jebem mu m...u i šefa! a baš sam se veselio svom PRVOM susretu... :plac :plac :plac Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 2, 2011 Tužna vijest do jaja!! u nedelju RADIMM!! AAAAA... jebem mu m...u i šefa! a baš sam se veselio svom PRVOM susretu... :plac :plac :plac Ajde kad si na duznosti bar nam organiziraj jednu plavo-bijelu Octaviju za pratnju! Share this post Link to post Share on other sites