Robby 0 Posted May 31, 2011 Kad upalim auto variraju mi obrtaji i nakon minute se obrtaji smire,dam gas i opet ista situacija.Skinuo motoric ler gasa sa passata isto 2E gdje motoric radi normalno,nema variranja obrtaja,stavim na golfa i opet variraju obrtaji,a na passatu taj motoric radi perfektno.U cemu bi mogao bit problem??Kopam vec danima po autu i vise neznam sta da radim. Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted May 31, 2011 vidi da di ne vuce zrak i korigiraj kut paljenja....... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 31, 2011 senzor temperature vode, vakumi koji idu na klapnu, od airboxa, pcv od uljnih para, brtva čepa od ulja.. nešto od tog te sigurno zeza.. Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted June 25, 2011 (edited) senzor temperature vode, vakumi koji idu na klapnu, od airboxa, pcv od uljnih para, brtva čepa od ulja.. nešto od tog te sigurno zeza.. evo da se javim,nisam mogao na net,neki kvar je bio na mrezi, Eto promjenio senzor temp. vode,cep od ulja drugi,sve pregledano i nigdje ne vuce fals zrak ali on nikako nece radit normalno.Sad je poceo radit dobro tek kada se ugrije onda radi normalno,obrtaji ne variraju.Dali bi mogla bit lambda sonda,jer sam skuzio da mi auto kad se ugrije pocne dimit crno.A prije toga mi je bio riknuo komp pa sa uzeo drugi,pa me zanima dali bi mogla biti greska do njega???Vise nisam pametan.Nemam srece s tim autom nikako. Edited June 25, 2011 by Robby Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 26, 2011 Lambda sonda na tom motoru ima dosta utjecaja.. i može biti problem u njoj, spoji ga na dijagnostiku, pa ćemo biti pametniji Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted June 26, 2011 Lambda sonda na tom motoru ima dosta utjecaja.. i može biti problem u njoj, spoji ga na dijagnostiku, pa ćemo biti pametniji ma,bio mi kolega spojit ga na dijagnostiku,pa je uzeo krivi kabal,pa je dosao drugi put pa mu je izgorjela,neko je zamjenio na konektoru za napajanje + i -,i sad mi ga bed opet zvat.probat cu sutra promjenit lambda sondu pa cu vidjet,moram ju skinut s passata.ako ni to nece pomoc onda na dijagnostiku.javim ako rijesim problem i hvala vam na pomoci i trudu Share this post Link to post Share on other sites