rale 0 Posted June 4, 2011 Na vr6 je dolazio eds i koliko znam da je funkcionisao preko senzora abs-a. Ja imam vr6 trapove i abs, sta mi jos treba da imam i eds??? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 4, 2011 (edited) EDS to je isto ko i samo po njemackom EDL???, pitaj ovog clana on ce sebi to stavljati, a i pisao je nesto o tome u svom topicu zadnji post: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry571163 Edited June 4, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted June 4, 2011 Elektonski diferencijal spere, mislim da ne treba nesto puno da bi to funkcioniralo kod mene. Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted June 4, 2011 Zna li iko nesto o ovom??? Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted June 4, 2011 (edited) To u principu nema veze to sa pravom šperom(dakle sa blokirajućim diferencijalom)... on ju samo ¨oponaša¨. U slučaju različitih momenata oba kotača, recimo kada ti jedan kotač počne proklizavati, procesor s kočnicom (putem abs-a) koči taj kotač te se moment sa tog kotača prenosi na onaj kotač koji ne proklizava. Edited June 4, 2011 by Leo Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted June 4, 2011 Da to razumijem i gledao sam na snjegu kako dobro odradjuje svoj posao, al me zanima kako da ga kod sebe aktiviram to jest sta mi jos fali? Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted June 4, 2011 moj (bivši) Golf 3 GTI 2.0 16v 1994.g. je imao ispod zadnje klupe mali kompjutor znači i taj kompjutor ti fali a i sigurno dio instalacije kojim je spojen sa ABS pumpom. Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted June 4, 2011 jel to bude znaci ispod zadnje klupe? Ima jedan kolega vr-a kojeg prodaje u djelove da ga pitam ima li to Share this post Link to post Share on other sites