Anthony 0 Posted June 6, 2011 (edited) Htio sam se raspitati,razmisljao sam vec dugo vremena da ubacim Porscheov motor 924S od 150ks u caddya...samo pitanje dal je to izvedivo?Posto mi kolega sad poslao sliku jednog keca s Porscheovim motorom odmah sam skuzio da je izvedivo,samo me muci kako kad je to na zadnji pogon,a na kecu je pripasan da bude na prednji pogon...sto treba nabaviti da se to izvede?Getribu koju?Instalaciju? Evo slike motora...zanima o kojem se motoru radi?Jel to Porscheov motor?JKoliko sam pronjuskao i sve pretrayio,nijedan motor od Porschea nije isti kao ovaj sa slike... Edited June 6, 2011 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted June 6, 2011 To ti je VW 16v sa dodanim turbom. Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted June 6, 2011 Htio sam se raspitati,razmisljao sam vec dugo vremena da ubacim Porscheov motor 924S od 150ks u caddya...samo pitanje dal je to izvedivo?Posto mi kolega sad poslao sliku jednog keca s Porscheovim motorom odmah sam skuzio da je izvedivo,samo me muci kako kad je to na zadnji pogon,a na kecu je pripasan da bude na prednji pogon...sto treba nabaviti da se to izvede?Getribu koju?Instalaciju? Evo slike motora...zanima o kojem se motoru radi?Jel to Porscheov motor?JKoliko sam pronjuskao i sve pretrayio,nijedan motor od Porschea nije isti kao ovaj sa slike... ja bih rekao da je to 16v od vw a ne porshe Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 6, 2011 (edited) U pravu ste...1.8 16V...ccc... Edited June 6, 2011 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 6, 2011 (edited) NE mora biti, ovo moze biti Porsche-ov motor od 924 koji je isto ko 2.0 16V samo sto ima turbo i 177 ks i 250Nm EDIT: ovo je ipak 8V motor ali ima istu zapremninu ko ABF pa sam mislio da se radi o istome Edited June 6, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 6, 2011 (edited) Zanimljivo,to nisam znao...hvala najljepsa na info-u!Sve od 924 su na zadnji pogon...nemoguce izvesti na prednji pogon? Edited June 6, 2011 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 6, 2011 ono sta si me pitao na oldschoolu, kod mene je 2.5 944 s2 ito nebus naguro u caddy Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 6, 2011 (edited) Ufh,jesi li siguran?Bas imam jednu sliku keca s tim motorom unutra...bum uploadao pa pogledaj jel to to... Sto se tice Xmastera,tip je u pravu...motor je skoro isti od 924 Turba...samo kak je to ukomponirao...to stoji asimetricno,a ovo horizontalno... Evo keca s Porsche motorom... Samo sto je radjen na zadnji pogon sto meni nije idealno... SAmo jel moguce da se prepravi da bude na prednji pogon? Edited June 6, 2011 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites
cagliostro13 0 Posted June 6, 2011 gle, sve je moguche..i sam znash kolko razno raznih konverzija ima.. pitanje je samo kolko si spretan sa varenjem, kolko znash o mehanici, kakav si u dizajniranju nechega i tak dalje.. ak nisi bash siguran kaj radish i kak bi to trebalo izgledat, bolje zaboravi sve skupa..teshko da chesh nach nekog ko che se htjet zezat sa tim da ti to radi za lovu jer hrpu dijelova treba radit od nule i to je praktichki nemoguche naplatit, oduzima brdo vremena i love sve skupa.. tak da bi to moro solo radit a ak nisi bash ziher u kaj se upushtash, josh jednom, zaboravi sve skupa i ubaci nesh jednostavnije i lakshe izvedivije.. Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 6, 2011 Imam jednog tipa na umu koji bi to radio,sto je zeznutije,to je bolje za njega i zabavnije,kaze lik Zato malo gledam tu okolo...to je vise prikupljanje informacija... Share this post Link to post Share on other sites
GT_rollin_beast 0 Posted June 6, 2011 čuj,ako je moguće umjesto prednjeg pogona stavit quattro, onda je o ovo izvedivo Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 6, 2011 quattro na caddya?Moguce...ali bolje samo prednji pogon...dobro,vidjet cemo... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 6, 2011 ? To bude ovak za gušt auto ili daily? Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 6, 2011 daily drive car...ali sloziti iz gusta. Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted June 6, 2011 ti si dosada postavio bezbroj sličnih pitanja o raznim projektima, i nikad se ništa nije ostvarilo!pa ako bi se i ostvarilo ovo, daj neke slike please Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 6, 2011 Evo keca s Porsche motorom... to je dvojka... Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 6, 2011 Zna se...ali nema veze...tek sad malo proucavao sliku... Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 7, 2011 (edited) Yep,to je ta...samo sto je na zadnji pogon...vidi se na zadnjoj slici...samo sto bi ja radio na prednji pogon... Hvala Tolicu na slikama... Edited June 7, 2011 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted June 7, 2011 Snooooviiii NEMORA ZNAĆIT Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 7, 2011 NEMORA ZNAĆIT Treba napraviti statistiku ovakvih topica / gotovih projekata (ili uopće započetih) Mislim da je odnos otprilike 150 : 0 Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 7, 2011 (edited) Sinisa je u pravu...(hvala ti,susjedo!) A sto se tice nezavrsenih projekata za to su krivi ljudi (neki od njih(goleme isprike ljudima)) jer koliko sam vidio/vidjao da uvijek odustanu na pola puta projekta ili im se neda ili ne zele zavrsiti ili su otisli drugim putem ili imaju mozda neki bolji razlog za odustajanje od projekata... Pero,da ja imam tvoje znanje mehanike,bez problema bi se upustao u takve projekte a da nikoga ne pitam...a posto nemam,zato sam postavio ovdje topic,mislim da ti je dovoljno jasno i da ti je moj razlog dovoljno obrazlozen... Jos zelis znati nesto,majstore? Edited June 7, 2011 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 7, 2011 Šta misliš da je meni znanje palo sa neba ili mi ga je netko servirao na tanjuru? Ja nisam nikad nikoga pitao da mi napiše popis šta treba za složiti nešto nego sam satima , danima i godinama visio na forumima i googlu da bi došao do potrebnih informacija. Ako je to teško , e pa onda će još teže biti upaliti flexu. Ne moraš me uvjeravati u suprotno jer ja jako dobro znam kako stvari stoje Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted June 7, 2011 Treba napraviti statistiku ovakvih topica / gotovih projekata (ili uopće započetih) Mislim da je odnos otprilike 150 : 0 Čak i malo bolji a i ovo ide u ovom smijeru ( BEZ LJUTNJE ) Share this post Link to post Share on other sites