1 1
Anthony

Porsche motor u Caddya...

Recommended Posts

Kolega,rekao sam ti opet,nista me nije kostao caddy,vlasnik caddya je trazio mog skutera jer mi stoji u servisu jer sam ga sredjivao,kad je on vidio,bio zadovoljan i dao mi caddya za mog skutera,kljuc za kljuc...kuzis?Kolega...makar 50 kn litra benzina,idem na prerade,prvi auto mi je bio benzinac i zadnji auto ce mi biti benzinac,a ako hocu dizela,uzmem od staroga mercedesa 190D koji trosi jos manje od upaljaca :D

U Njemackoj je 1.57eura litra benzina i sta onda?Da si cupam kosu?Dobro ionako nemam kosu...ali ne dira me to...

Znam da nije lako,zato sam spreman riskirati na sve ili nista da vidimo dal je to moguce...ako ne,idem dalje da vidimo sto se da uci u caddya...

Edited by Anthony

imam tu kod sebe jedan motor KR sa delorto fergazerima i svime za ugradnju i jos je na 4gang getribi, novi Kn filtri sve sve... decko bi to prodao van sa auta (jos je u autu i dalo bi se probati) eto ti prilika da ubacis pravu pilu u auto a mnogo manje para i muke

Kad čovjek hoće Porsche hoće Porsche i ništa drugo! Kad nešto želiš ne pitaš za lovu!

ja mislim da dvojka oče samo negdje gadno zaradit pare.

btw, porsche motor od boxtera je 2500E, tako da 924 ili 944 možda ako je sve pic-pic 400 košta, jer cijeli auto ako nije super stanje ne vredi više.

Dvojko,trebat cu i ja jedan origigi motor G60 za zeninu duju G60 jer je origigi u papirima i tako bu stavio origigi jer je unutra u duji motor 1.8 8v 90ks,sto bi to izvadio van i prodao...sto se tice ovog KR motora,rado bi si to uzeo,ali ne bi jer ih ima ko pljeve...a i taj motor me ne privlaci bas,bolje bi me interesiralo 9A motor ili ABF,ali opet premoderno...ja bi u rangu nekaj kaj se moglo u to vrijeme tunirat kad nije bilo tih motora od trica i corrada...tako zbog toga sam odlucio na Porscheov motor,a i veliki sam fan Porschea i volio bi si imati jednog porschea,kad ga ne mogu priustiti,barem si mogu priustiti Porscheov motor da kuca srce Porschea u Caddyu i da ga vozim svaki dan iz gusta...nadam se da sam vam dovoljno objasnio zasto bas porsche...prije nisam mogao priustiti niti kolica,makar tacke na njoj,jer sam bio u financijskim problemima,sad kad sam se oporavio,okrenuo sam se ponovo k preradama i nasao aute na koje bi radio (vec ih nabavio 2),i ta dva ce se raditi...uvijek cu se baviti sredjivanju auta,bolje to nego droga i alkohol i kockanje po casinama...

Shiltac,u pravu si :zivio

Kremni,dvojka nije htio zaraditi na motoru koji mi je nudio KR nego me je htio postediti muke na kojem cu imati na caddyu i sve oko Porschea....

Kremni,Porsche boxterov motor se cak i nadje za 1500€,samo treba pazljivo gledati na kojeg naletis,jednom sam cak i naletio za 1100€,uradjena generalka,sve novo,a to je otislo samo tako dok jos nisam trepnuo...

924 sam nasao za 350-700€ ovisno o stanju i sto je uradjeno na njima...a nasao sam jednog 924 turbaka za 700€ i to samo jednog jedinog posto jedan u USA cijeli auto 924 turbo prodaje za 2000$ i to razbijeni...

Sto se tice svega jos stoji pitanje,isprike svima oni koji gledaju i koji su pisali sto opet isto pitanje postavljam,ali jel moguce to staviti na prednji pogon i dal ide taj motor u caddya i dal se obican atmosferac 924 moze obratiti u turbaka posto originalnog turbaka tesko naci sto gospodinu Miroslavu aka Dvojci sto je nabrojao nijedan nije turbo,sve su atmosferci...volio bi si staviti 928 ili 944 motor,ali to su vec malo preveliki motori za caddya ili se varam?

Edited by Anthony

kremni ja bar mogu zaradit grdne pare jer sta nabrojim da bi prodao ja prodam, a ne ko ti da se predomislis kad dobijes kupce :rotfl

Dvojko,ima li sta na vidiku taj 924 turbak?928 isto moze stati posto je to malo drugaciji motor?Ima li tko da zna da se to moze napraviti?Ili ne?

Edited by Anthony

kremni ja bar mogu zaradit grdne pare jer sta nabrojim da bi prodao ja prodam, a ne ko ti da se predomislis kad dobijes kupce :rotfl

aha. to sebe misliš il kako? Prvo se čeka 100 godina na gospodina, i na kraju ništa od toga. sječam se ja još tvog načina, gospodine privatnik.

aha. to sebe misliš il kako? Prvo se čeka 100 godina na gospodina, i na kraju ništa od toga. sječam se ja još tvog načina, gospodine privatnik.

slazem se :palacg od mog znakica GTI nema nista...,samo zato sto kosta 30 kn... :palacd

ti si dosada postavio bezbroj sličnih pitanja o raznim projektima, i nikad se ništa nije ostvarilo!pa ako bi se i ostvarilo ovo, daj neke slike please

ovo je jedini pravi post, dečko nema pametnijeg posla pa se dopisuje i postavlja svakakva pitanja od kojih neće ništa napraviti, nažalost i ja sam mu odgovarao na PM-ove (na njih hrpu), otišao u banku po IBAN code, poslao mu ga a on se više nije javio....Anthony mi se više puta javljao i dogovarao kupovinu felgi, i na kraju je u zemlju propao.... :palacd

Anthony ti bi trebao biti baniran sa foruma jer samo mučiš ljude sa foruma a ustvari te ništa ne interesira....

Mucim ljude?To nisam znao...onda svima isprike sto sam mucio svakoga,a to sto ti nisam uplatio imao sam privatnih problema na pocetku ovog mjeseca kojeg sad ovaj mjesec rjesavam da bi ti uplatio kaparu ovog mjeseca,a svoj privatni problem sam ti napisao na PM...

Sto se tice bana,nema problema,ja cu se onda sam povuci i vise nikad necu postaviti post tako da vas vise ne mucim i jos jednom isprike svima i pogotovo Marinu jer ne zelim imati problema s nikim ovdje...

Molim lock na ovu temu i hvala

Edited by Anthony

stari, velish da si u financijskim problemima..onda bolje zaboravi ikakve prerade, tuning jer da bi napravio to shta mislish, kvalitetno, treba ti brdo love..tek kad rijeshish sve privatne probleme, rijeshish stambeno pitanje, rijeshis apsolutno sve financijske probleme i kad chesh na rachunu imat vechu svoticu koju mozhesh potroshit na auto a da ti nigdje ne fale ti nofci, e onda se upusti u tak nesh..

Isprike,pocetkom ovog mjeseca sam upao,tj dobio sam visoku kaznu za nesto sto nisam smio,ali nisam znao...i na tu kaznu i sam platio u kratkom roku inace bi mi nabili jos vecu kaznu da nisam platio u roku od 5 dana umjesto sto sam trebao platiti kaparu gospodinu Marinu...zato sam malo odgodio...ali u financijskim problemima nisam...nadam se da ti je sad jasno...sam sam kriv sto nisam obavijestio marina sto me sad dovelo u ovu neugodnost izmedju mene i njega...

Edited by Anthony

stari sorry, ja nisam u tim vodama, ali moje osobno misljenje jest da si ti prvo trebao, ako si to vec zacrtao, nabavit donora (ili samo motor sa svim pripadajucim) pa onda iznest ovdje u topic sta imas/cime raspolazes i kako to "ugurati" u caddy-a mk1... mislim da bi se ove 4 stranice odvile u sasvim drugom smjeru objasnjavanja sta/di/kamo/kuda a ne sta se moze, a sta ne..... NHF.. :palacg

Hm...ok,sad cu ti reci...ne bi volio kupit donora ili motor sa svime pripadajucim dok mi mehanicari ili ljudi sa znanjem mehanike potvrde da je to moguce napraviti nego da bi si to kupio bez veze i nakraju ne bi se to moglo napraviti i ne bi onda nikad mogao prodati jer taj motor nikoga ne interesira osim porsche fanove ili vlasnike porschea,a to ima rijetko sto bi ja poslije bacio taj motor na kile sto ne bi volio...ovo sam kao na pocetku pisao da je ovo vise prikupljanje informacija dal je to moguce ili ne prije nego sto bi se upustio u tako nesto...

Forumi se koriste za pomoc i prikupljanje informacija nego visenje na forumu....barem mislim da sam u pravu,ako grijesim onda isprike...

Edited by Anthony

Hm...ok,sad cu ti reci...ne bi volio kupit donora ili motor sa svime pripadajucim dok mi mehanicari ili ljudi sa znanjem mehanike potvrde da je to moguce napraviti nego da bi si to kupio bez veze i nakraju ne bi se to moglo napraviti i ne bi onda nikad mogao prodati jer taj motor nikoga ne interesira osim porsche fanove ili vlasnike porschea,a to ima rijetko sto bi ja poslije bacio taj motor na kile sto ne bi volio...ovo sam kao na pocetku pisao da je ovo vise prikupljanje informacija dal je to moguce ili ne prije nego sto bi se upustio u tako nesto...

okreni se malo google-u i slikama, vwortex-u i nasem binaresu... sve je moguce ako imas znanja i ponesto dobre volje.... ;)

stari, velish da si u financijskim problemima..onda bolje zaboravi ikakve prerade, tuning jer da bi napravio to shta mislish, kvalitetno, treba ti brdo love..tek kad rijeshish sve privatne probleme, rijeshish stambeno pitanje, rijeshis apsolutno sve financijske probleme i kad chesh na rachunu imat vechu svoticu koju mozhesh potroshit na auto a da ti nigdje ne fale ti nofci, e onda se upusti u tak nesh..

frende, ajde počni koristit č,ć,š... jer ove tvoje je malo bezveze, jer ako nećeš po hrvatski, daj barem po nekom čitljivom jeziku...

hvala

no hard feelings...

Fakat me umara tvoj tekst.. i nakraju neznam šta sam čitao

okreni se malo google-u i slikama, vwortex-u i nasem binaresu... sve je moguce ako imas znanja i ponesto dobre volje.... ;)

pogledao sam i potrazio i nisam nista dobroga nasao,svi su to samo rijesili na zadnji pogon sto ja ne bi volio,zato sam pitao ono nemoguce dal je moguce na prednji pogon jer to sto trazim nisam nasao na vwortexu,caddy.com forumu itd...ponajvise ima caddya s novijim motorima i modernim preradama sto mi se ne dopada...sve sam zivo kopao...iskreno i jos sad trazim...

vrati se na drugu stranicu, opet je procitaj... naci ces odgovor... :)

LP

evo jos jednom..moze se apsolutno sve ugurat u bilo kaj..al doslovno..nema auta u koji neces moc ugradit motor od nekog drugog..pitanje je samo love, vremena, znanja, strpljenja..

tak da se nemoj zamarat jel se moze..moze se 100% sve kaj si zamislis u glavi samo to kaj si ti naumio nece bit ni jeftino ni brzo izvedivo a ni jednostavno bome posto hrpu toga che trebat dizajnirat i napravit solo na licu mjesta..a tak nes oduzima brdo vremena, zivaca, pripasavanja itd..

za sve skupa treba bit dobro potkovan znanjem, iskustvom, voljom i parama i onda ide to sve skupa vise manje bezbolno..

posto ti nikad nisi nista slicno radio, nisi ni motor nikakav swapo, bolje ti je za prvu ruku uzet nes sta je prakticki plug n play u tvoj caddy pa se tim pozabavi pa ces vidjet da ni takva jednostavna stvar nie bas jednostavna za napravit, pogotovo ako tak nes nisi nikad radio..

pa kad savladash obican swap, kad promijenish 5 motora u caddyu, e onda se upusti u ovakav kompliciran i slozen zahvat gdje treba hrpu toga pripasat, napravit od nule i tak dalje..

beli, jel bolje sada? ;)

sam da znas da sam ovo piso 30min i da sad trebam pivu popit jer sam se preznojio..

Gogi,ne bi stavil 2.2 petaka...

cagliostro...mozda imas pravo,ali ja ne radim swap,nego cu platit nekome tko bi to htio raditi nekome jer o mehanici znam vrlo malo i jos ucim,normalno pomogao bi i ucio od majstora...

Druga stvar da sam vec napisao ovaj topic,ali eto opet cu kad nekome nije jasno u cemu je stvar....

Ja sam osoba ostecena sluha,tj nagluha osoba i meni nikako nije lako nauciti stvari ono sto vi normalni ljudi cujete sto ovaj govori i naucis vec kako i kojim putem,sto sa mnom covjek mora imati puno vise strpljenja da bi meni objasnjavao jer ne cujem kad meni ne govori iza ledja ili takve stvari...jer normalni ljudi puno brze uce nego osobe ostecena sluha i ja pokusavam pratiti korake (sto ne uspijevam) kao svaka normalna osoba...jer moram vise obracati paznju kad mi netko zeli pomoci u objasnjavanju..u zivotu sam imao jako puno prepreka i svaku sam prosao,hvala bogu,sto mnoge osobe kao ja ne bi niti iz prve prosli ono sto sam ja u zivotu dozivio...

Zato svakoga pitam za savjet,pomoc,iskreno ima onih koji zele pomoci svaka cast njima,a ima i nekih koji me ne sljive ni pol posto sto me zaobidju u sirokom luku sto im se neda objasnjavati ili ne znam koji razlog sto se uopce ne obazirem na to...

Ima i bahatih koji pljuju po nama osobama ostecenih sluha,ali to necu napisati jer je ovo vec previse OT

A cagliostro...ne bih volio lakirati 5 ili xx puta da bi swapao neki motor,nego samo jednom i da to imam duze vrijeme dok auto posluzi,jednom i samo jedanput...da imam para ko blata,vec bi stavio R32 i bio sretan ko malo dijete koje je dobilo igracku...volio bih nauciti puno toga mehaniku jer me to jako zanima,nesto sam naucio,ali nesto meni nije jasno ne znam koga da pitam kad ne zelim nikoga dosadjivati ili gnjaviti "glupim pitanjima" kao sto je par clanova imalo prigovora sto ovdje postavljam glupa pitanja,a clan sam 4 godine skoro,a jedva sam potrosio 300 postova sto vecinu njih sam potrosio u ponudama i potraznji sto sam prodavao stvari i bumpanju...a nikad na komentare i ostalim temama sto vi vecina znate i oni koji me znaju...i nikad nisam imao problema ovdje niti ostalim forumima sto neki mogu potvrditi niti sam prevario niti pokusao prevariti...

Pa je onda bolje da moderatori lockaju ovdje temu zauvijek i ja nikad necu pisati,tj doborovoljno cu se odjaviti i zamoliti admina da mi da ban sto vas vise necu gnjaviti i onima kojima sam vec gnjavaza...

Edited by Anthony

anthony, moze iskreno pitanje - dali si ti vidio osobno svoj caddy uzivo?

Iskren odgovor...nisam,ali je moj stari vidio uzivo i potvrdio mi da ima posla oko limarije sto meni nije problem i jos sam dobio detaljne slike...moj stari i ja smo autolakireri pa je to nama najmanji problem...motor je u dobrom stanju sto mene nije ticalo jer ce to biti prvo biti izvadjeno i biti u oglasu skupa sa svime sto ide u drugi auto...

To sam dobio u razmjenu mog skutera kojeg sam sredjivao,kljuc za kljuc...

Edited by Anthony

nisi ga jos ni vidio a vec planiras tako daleko

Edited by dvojka

Imao sam vec caddya davno i nazalost kobno zavrsilo...i planirao sam isto kao i s ovim,s ovim samo nastavljam di sam stao s prvim caddyem...nesto ti smeta?

Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1