kreza 0 Posted February 19, 2007 jel ko zna di ovo mogu nabavit Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 19, 2007 ovla??teni servis Share this post Link to post Share on other sites
Guest kivevw Posted February 23, 2007 (edited) ej nevezano za pragove, kako ti likovi te neke stvari pošalju preko ebay-a, poštom ili? kako mu plaćaš? uglavnom što se tiče pragova, mi ovdje iz vk imamo bosnu, tamo nema čega nema za kupiti majte ne za džabe, takvi pragovi koštaju 20 KM Edited February 23, 2007 by kivevw Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 23, 2007 ej nevezano za pragove, kako ti likovi te neke stvari po??alju preko ebay-a, po??tom ili? kako mu plaća??? uglavnom ??to se tiče pragova, mi ovdje iz vk imamo bosnu, tamo nema čega nema za kupiti majte ne za d??abe, takvi pragovi ko??taju 20 KM ba?? ovakvi???? daj aj mi rje??i to Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted February 23, 2007 (edited) ej nevezano za pragove, kako ti likovi te neke stvari pošalju preko ebay-a, poštom ili? kako mu plaćaš? uglavnom što se tiče pragova, mi ovdje iz vk imamo bosnu, tamo nema čega nema za kupiti majte ne za džabe, takvi pragovi koštaju 20 KM gdje točno u bosni i kako se zove trgovina, šta ima zanimljivih dijelova? Edited February 23, 2007 by master Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 23, 2007 kak ja to nisam vidio,a bas sam se raspiitivao,i za te pragove,papucice itd, i niema nicega. Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted February 23, 2007 gdje točno u bosni i kako se zove trgovina, ??ta ima zanimljivih dijelova? gdje god! bilo gdje gdje je plac neki! ima svega za aute! ode?? gdje ti je najbli??e i sigurno si ne??to nađe??! Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted February 23, 2007 Mislim da je ipak najpoznatija Kladu??a. Nema ??ta nema, mo??e?? napraviti pravu "tjuning" zvijer, kad pokelji?? sve nalje turbo kompressor supercharged GTI OPC ST jegermaister 16V Ballantines i slično auto ti ima preko 300 KS Share this post Link to post Share on other sites