1 1
kreza

alu pragovi

Recommended Posts

Guest kivevw

ej nevezano za pragove, kako ti likovi te neke stvari pošalju preko ebay-a, poštom ili? kako mu plaćaš?

uglavnom što se tiče pragova, mi ovdje iz vk imamo bosnu, tamo nema čega nema za kupiti majte ne za džabe, takvi pragovi koštaju 20 KM

Edited by kivevw

ej nevezano za pragove, kako ti likovi te neke stvari po??alju preko ebay-a, po??tom ili? kako mu plaća???

uglavnom ??to se tiče pragova, mi ovdje iz vk imamo bosnu, tamo nema čega nema za kupiti majte ne za d??abe, takvi pragovi ko??taju 20 KM

ba?? ovakvi????

daj aj mi rje??i to

ej nevezano za pragove, kako ti likovi te neke stvari pošalju preko ebay-a, poštom ili? kako mu plaćaš?

uglavnom što se tiče pragova, mi ovdje iz vk imamo bosnu, tamo nema čega nema za kupiti majte ne za džabe, takvi pragovi koštaju 20 KM

gdje točno u bosni i kako se zove trgovina, šta ima zanimljivih dijelova?

Edited by master

kak ja to nisam vidio,a bas sam se raspiitivao,i za te pragove,papucice itd, i niema nicega.

gdje točno u bosni i kako se zove trgovina, ??ta ima zanimljivih dijelova?

gdje god! bilo gdje gdje je plac neki! ima svega za aute! ode?? gdje ti je najbli??e i sigurno si ne??to nađe??!

Mislim da je ipak najpoznatija Kladu??a. Nema ??ta nema, mo??e?? napraviti pravu "tjuning" zvijer, kad pokelji?? sve nalje turbo kompressor supercharged GTI OPC ST jegermaister 16V Ballantines i slično auto ti ima preko 300 KS :rotfl

1 1