0
Tole

pomoć svijetli lampica

Recommended Posts

Neki dan mi se počela javljat ova lampica kad upalim auto tri puta svirne i onda samo blicka cijelo vrijeme u vožnji...znam da je nešto u vezi kočnica ali neznam točno što...jel imao još tko ovakvih problema???pomozite jel stvarno me živcira :angry:

Napomena: na slici se vidi da svijetli ABS al on već godinu dana svijetli pa možda i on ima kakve veze s tim...dijagnostika ne pokazuje ništa...

http://s931.photobucket.com/albums/ad158/T...=DSC01469ww.jpg

Edited by Tole

Disk pločice stavljene prije 10-tak tisuća a ulje danas komplet izmjenjeno jer me čiča na tehničkom pilio da mi je ulje katastrofa...međutim nakon promjene opet svijetli...

mozda te zeza onaj prekidac, tj gumb na rucnoj..uglavnoj, pregledaj rucnu jer kad ona zeza zna se tak manifestirat..

evo da se nadovezem na lampice,ako se mogu ubacit...

pocela mi se ucestalo palit lampica,odnosno blinkat cca 5min dok vozim,i onda nestane neovisno o voznji(i na hladno i toplo i kisno)..sad ne mogu je nac na netu,a ni slikat da se vidi,al koliko sam vidio na tabli izgleda kao crta koja radi dva kruga i sa svake strane izlazi-nesto kao osmica sa repicima,cini mi se da to znaci za predpaljenje al nisam ziher....jel to nes zabrinjavajuce?

evo da se nadovezem na lampice,ako se mogu ubacit...

pocela mi se ucestalo palit lampica,odnosno blinkat cca 5min dok vozim,i onda nestane neovisno o voznji(i na hladno i toplo i kisno)..sad ne mogu je nac na netu,a ni slikat da se vidi,al koliko sam vidio na tabli izgleda kao crta koja radi dva kruga i sa svake strane izlazi-nesto kao osmica sa repicima,cini mi se da to znaci za predpaljenje al nisam ziher....jel to nes zabrinjavajuce?

Grijaci

Neki dan mi se počela javljat ova lampica kad upalim auto tri puta svirne i onda samo blicka cijelo vrijeme u vožnji...znam da je nešto u vezi kočnica ali neznam točno što...jel imao još tko ovakvih problema???pomozite jel stvarno me živcira :angry:

Napomena: na slici se vidi da svijetli ABS al on već godinu dana svijetli pa možda i on ima kakve veze s tim...dijagnostika ne pokazuje ništa...

http://s931.photobucket.com/albums/ad158/T...=DSC01469ww.jpg

lose ti je odzraceno ako si mijenjao ulje...

to je meni bilo....

lose ti je odzraceno ako si mijenjao ulje...

to je meni bilo....

Ma nije to jer kad mi je počela svijetlit prvo što sam napravio je izmjena komplet ulja u kočnicama i nakon toga opet ista stvar...primjetio sam da kad upalim auto i dok radi na mjestu ništa se ne događa međutim čim krenem "vrag" se javlja...zaštooooooooo!!

stvarno neznam kakva je to dijagnostika,

koja ne pokazuje ništa a abs ti svjetli već godinu dana

pa tu je recimo senzor na kotaču mrtav barem jedan od njih

ili je nešto drugo

lampice ne svjetle baš bespotrebno

dalo bi se o tome, kod mene vec godinu dana svijetli u samo toplijim vremenskim uvjetima ,,, i neki put u manjim a neki put u vecim okretajima lampica od ulja,,,a izgleda da greska u zicama

stvarno neznam kakva je to dijagnostika,

koja ne pokazuje ništa a abs ti svjetli već godinu dana

pa tu je recimo senzor na kotaču mrtav barem jedan od njih

ili je nešto drugo

za ABS znam da je riknuo senzor od prednjeg lijevog kotača i to izbacuje dijagnostika ali za ovu lampicu što sam zaokružio na slici ne izbacuje ništa...

glavni kocioni cilidar...amen

Koliko to košta otprilike i gdje se nalazi???

rjesi ti taj abs prvo pa onda pogledaj jack tj spoj kabela istošenosti disk pločica.. jer zna puknut jack al kad su one kaput svjetli žuta takva lampica al svejedno....

diagnostika veli ?

0